greenninja Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 Jutro. :photo: Vreme ga pa serje na polno.. :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 25, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 25, 2008 Jutro. :photo: Vreme ga pa serje na polno.. :glare: sej je enih 14 stopinj soparno... :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 sej je enih 14 stopinj soparno... :headbang: :headbang: :headbang: To je ku*ac! :BUA: Šefa sfehtam za fraj vikend, dobim dovolilnico, potem ga pa vreme tako serje. No justice! :grrr Šefe: :wub: @Gallus: včeraj sem vprašala kje si, ker je nekaj do pike tebi podobnega mimo prlekije letelo.. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 @Gallus: včeraj sem vprašala kje si, ker je nekaj do pike tebi podobnega mimo prlekije letelo.. :yes: Da je bil tolk grd karavan :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 Šefa sfehtam za fraj vikend, dobim dovolilnico, potem ga pa vreme tako serje. No justice! :grrr Šefe: :wub: Šefin :wub: Ja pol izkoristi ne! Mal deža gor al dol :naughty: PS: kurc pa so šli plani po zlu :xx: ne bom fraj :whistle: :D Jebemo pa vreme :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 eh vreme pa res ne bo vzrok,da se ne bi dobro imele mal dežja lahko samo popestri dogajanje tako da ,... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 25, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 25, 2008 eh vreme pa res ne bo vzrok,da se ne bi dobro imelemal dežja lahko samo popestri dogajanje tako da ,... jap...od srca vam privoščimo da se mate ultrafajn.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: pet kaplc pa menda ne bo odgnalo dobre vole :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 eh vreme pa res ne bo vzrok,da se ne bi dobro imelemal dežja lahko samo popestri dogajanje tako da ,... To res ne, zna pa bit vzrok da se prehladim ko cucek med vožnjo čez kuro. :S To pa mi zna pokvarit drug teden. :BUA: Uglavnem- danes da me obveščate o trenutnih vremenskih razmerah. :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 25, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 25, 2008 To res ne, zna pa bit vzrok da se prehladim ko cucek med vožnjo čez kuro. :STo pa mi zna pokvarit drug teden. :BUA: Uglavnem- danes da me obveščate o trenutnih vremenskih razmerah. :trance_33_sleep: vreme bo...verjemi meni... :whistle: :whistle: Jaz bom ob 13.00 zapustil prizorišče in šel mal frezat po cesti :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 vreme bo...verjemi meni... :whistle: :whistle: Jaz bom ob 13.00 zapustil prizorišče in šel mal frezat po cesti :naughty: :naughty: V vsaki vojni so pi*ke, ki pobegnejo.. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 maribor dezuje :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 maribor dezuje :naughty: V to ne dvomim. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 Tud Velenje zdej vse črno pa temno :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 25, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 25, 2008 V vsaki vojni so pi*ke, ki pobegnejo.. :grrr aha...sej sem pička po duši... :naughty: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 Tud Velenje zdej vse črno pa temno :angry: Prleki pa itak skos črnino majo.. :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 aha...sej sem pička po duši... :naughty: :whistle: ..umetiško ime pa maš RAFelinna.. Saj vem.. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 ..umetiško ime pa maš RAFelinna.. Saj vem.. :whistle: O jooj, upam da kot umetnik riše al pa npr: šraufa Honde...da ni kje kaka plesalka RAFelinna :lol1: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 O jooj, upam da kot umetnik riše al pa npr: šraufa Honde...da ni kje kaka plesalka RAFelinna :lol1: :kva2: Plesat na srečo ne hodimo nikamor, jaz se bolj bojim, da RAFelinna (sa 2 N) ne dela na kakem servisu ob popoldnevih.. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 25, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 25, 2008 Plesat na srečo ne hodimo nikamor, jaz se bolj bojim, da RAFelinna (sa 2 N) ne dela na kakem servisu ob popoldnevih.. :grrr jap...Kawe rivlem da vžgejo :whistle: :whistle: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 jap...Kawe rivlem da vžgejo :whistle: :whistle: :naughty: :naughty: V petkah je to lahko nevarno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 jap...Kawe rivlem da vžgejo :whistle: :whistle: :naughty: :naughty: Pa sej kawla sam natankaš, pa akumulator poln mu daš, pa mal bučnega ola pa gre... :eek: ne rabiš to (po)rivlat...no če ti paše :lol1: :D :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 25, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 25, 2008 Pa sej kawla sam natankaš, pa akumulator poln mu daš, pa mal bučnega ola pa gre... :eek: ne rabiš to (po)rivlat...no če ti paše :lol1: :D :devil: :devil: ja stari...tak je... kak vreme pr našem čevapi štandu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 ja stari...tak je... kak vreme pr našem čevapi štandu? Vreme super :OK: , sonca ne vidiš, tko da vroče ti ne bo :naughty: Pada ne nč, je pa oblačno vse! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 Ma naj gre nekam to vreme tu.. :BUA: Pa saj točno vem kako bo danes. do 4 bo se vleklo ko satan s temi oblaki tu čez, 4 pa 15 se bo pa vlilo. :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 25, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 25, 2008 al se bo pa zjasnilo...bomo vidli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se