RAF Objavljeno Julij 28, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 28, 2008 NA KEREM PRSTU? :unsure: :lol1: Vprašanje je dokaj na mestu glede na to da je govora o JAJCVINU.. :lol1: Na kazalcu... :worship: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Julij 28, 2008 Deli Objavljeno Julij 28, 2008 Babja posla... Šefe....a greva dans na servis...da vidma če majo kak nov del getribe? :whistle: :naughty: Ja pa sej sem te sprašval dopoldan...pa nč od tebe...se morš mal prej to spomnat...ne pa da sem zdaj mogu na Golico namest na servis...ja tko je težk nam je :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 29, 2008 Deli Objavljeno Julij 29, 2008 Jutro.. :yawn: :yawn: :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 29, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 29, 2008 Jutro.. :yawn: :yawn: :yawn: Morgen... :krneki: :krneki: :krneki: oćuuuuuuuuuu kućiiiiiiiiiiiiiiiiiii :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Julij 29, 2008 Deli Objavljeno Julij 29, 2008 ja kući....zasad :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 29, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 29, 2008 ja ću malo kasnije...zasad... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Julij 29, 2008 Deli Objavljeno Julij 29, 2008 Spet dopust radiraš? Pol boš pa jamru, da ga nimaš več. PieS.: malo kasnije tudi pri meni pali danes :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Julij 29, 2008 Deli Objavljeno Julij 29, 2008 Jutro...i ja ču kuči :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 29, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 29, 2008 Jutro...i ja ču kuči :whistle: šefe....sastanak danes?....ja bi se danas malo motoriro... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 29, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 29, 2008 Spet dopust radiraš? Pol boš pa jamru, da ga nimaš več. PieS.: malo kasnije tudi pri meni pali danes :P Stari...kad propadam propadam otmjeno...tak da... :unsure: :unsure: :unsure: Bo treba it kake joške pogledat...tud če jih ni... :naughty: :naughty: :rolleyes: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Julij 29, 2008 Deli Objavljeno Julij 29, 2008 šefe....sastanak danes?....ja bi se danas malo motoriro... Motorirao ili Hondirao by Raf...oranžen leder, honda in GSM...i kafana kafana kafana :whistle: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 29, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 29, 2008 Motorirao ili Hondirao by Raf...oranžen leder, honda in GSM...i kafana kafana kafana :whistle: :devil: jap stari...sam veš...če prideš zraven...ne pozabi belga ledra oblečt... ka pa če bom v starem ledru Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Julij 29, 2008 Deli Objavljeno Julij 29, 2008 Mogoče še moja malnekost z bolšo polovico uleti :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 29, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 29, 2008 Mogoče še moja malnekost z bolšo polovico uleti :D sam pazi...cedevita ti da krilaaaaaaaaaaa :whistle: :naughty: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Julij 29, 2008 Deli Objavljeno Julij 29, 2008 Nisem v toku...tako da... ne vem o čem govoriš :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 29, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 29, 2008 Stari mi vedno plavamo proti toku...tak da.... :naughty: :naughty: :naughty: Ja cedevita ne...v bazi...vpraši hiltona.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Julij 29, 2008 Deli Objavljeno Julij 29, 2008 jap stari...sam veš...če prideš zraven...ne pozabi belga ledra oblečt... ka pa če bom v starem ledru Za na servis je stari leder dober, pa še bolj kamot se sedi v njem!! Ti sam GSMa ne pozabit pa bo!! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 29, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 29, 2008 Za na servis je stari leder dober, pa še bolj kamot se sedi v njem!! Ti sam GSMa ne pozabit pa bo!! :whistle: ej počas bom mislo...da si mi fauš...k mi tel zvoni... :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Julij 29, 2008 Deli Objavljeno Julij 29, 2008 ej počas bom mislo...da si mi fauš...k mi tel zvoni... :naughty: :naughty: Ja maš prav, nebi blo slabo da medtem pol ure ko sam sedim v oštariji tudi men zazvoni!! :naughty: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 29, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 29, 2008 Ja maš prav, nebi blo slabo da medtem pol ure ko sam sedim v oštariji tudi men zazvoni!! :naughty: :angry: sej ni blo pol ure... :whistle: :whistle: :whistle: upam :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lara! Objavljeno Julij 29, 2008 Deli Objavljeno Julij 29, 2008 sam pazi...cedevita ti da krilaaaaaaaaaaa :whistle: :naughty: :whistle: Ka ni to včas red bull delu????? :lol1: Grem lahk js za drugo mizo tud brez cedevite s svojimi krili ni panike :P: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 29, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 29, 2008 Ka ni to včas red bull delu????? :lol1: Grem lahk js za drugo mizo tud brez cedevite s svojimi krili ni panike :P: mene ti s krili ali brez ne motiš....tak da...čemu..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lara! Objavljeno Julij 29, 2008 Deli Objavljeno Julij 29, 2008 mene ti s krili ali brez ne motiš....tak da...čemu..... Da preverim če so kakšni j... tam zate :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 29, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 29, 2008 Da preverim če so kakšni j... tam zate :grim joški...ja sam prevlki ne smejo bit...pa lepe bradavice....pa zraven sexy moderc....pa ne pozabi na frizurco pomislit...ko preverjaš.... :whistle: :naughty: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 29, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 29, 2008 nikjer nobenega..s šefom samevala v bazi...ehhhh.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se