greenninja Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 (popravljeno) Aha! :worship: Klasika? Tritočkovni? Samozatezni? :hmm: Kombinacija? Popravljeno September 10, 2008. Popravil greenninja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 Klasika? Tritočkovni? Samozatezni? :hmm: Kombinacija? Trotočkovni. Levo in desno zadaj. Sredinskega imam, vendar lahko z njim samo tamalo peljem, ker se njen sedež lahko dobro pritrdi tudi s sredinskim, klasičnim, pasom. :P ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 mOgOčE kAj TaKeGa? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 (popravljeno) mOgOčE kAj TaKeGa? :hmm: Ne, hvala. Imam tegale spredaj. :P Ejecto seato, baby! ;) Popravljeno September 10, 2008. Popravil Furioso Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 Za solo vožnjo z raketo pa je prodajni hit tole: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 Za solo vožnjo z raketo pa je prodajni hit tole: Tole si mislila? Imam tudi. Ne v avtu. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 @Fur: Tale tvoj recaro pa zažiga ob trku! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 @Fur: Tale tvoj recaro pa zažiga ob trku! :worship: Eh, tole mi je moja ex. padalo sabotirala. Napaka, uporabiti bi morala mehčalec za lobanjo. :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 @Fur.. Preverila sem v bazo, če majo kaj na lagerju. Dobit se da pas (slika spodaj), montaža v centrali. Baje da se stvar prilagodi posamezni stranki, plača se pa na metre. Odvisno od željene stopnje varnosti ter zahtevnosti kupca. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 S storitvami v bazi smo zadovolni. :OK: Majo vse kar rabimo in kvaliteta se plača. Podkupovanje je letos OUT. Zveniš kot pospeševalec zbiranja SPA*OVIH smrečic. Prihranite z vsakim nakupom. :grim tud za kawe vam ni, a vam jo jaz plačam? kake škrtice a ste gurenci al kuga? sej, tošl ploh.... :lol1: soncnca in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 @Fur: Tale tvoj recaro pa zažiga ob trku! :worship: pa da te nou bulel k b0š na igriše prletu....si vzem za rezervoooo.. O:-) spuzva, thumper in soncnca 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 @pajka: Veš... Doma so nas učil, da z neznanci ni dobro kave srebat.. Lahko pa to hitro spremeniš. Recimo s sledečimi podatki: lokacija bivanja, kako narečje vse zastopiš, kaj pričakuješ na servisih,... Spoznajmo se. Slovenija je lepa. Imejmo radi življenje. Kratki predstavitveni post nam navrž skratka.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 @pajka: Veš... Doma so nas učil, da z neznanci ni dobro kave srebat.. Lahko pa to hitro spremeniš. Recimo s sledečimi podatki: lokacija bivanja, kako narečje vse zastopiš, kaj pričakuješ na servisih,... Spoznajmo se. Slovenija je lepa. Imejmo radi življenje. Kratki predstavitveni post nam navrž skratka.. tole vas pa niso dobr učl, kr smo si vsi neznanci, dokler ne gremo na kufe ..... a ni ko? Kero narečje? kero se zmislš... :naughty: lokacija? tm k muhe letajo, pajki plezajo, čebele med nabirajo, metulji travco obletavajo.... servis je pa zato da servisira, če pa ne, pol ga pa treba hi zamenat! mam rada življenje, tud Slovenijo.... a bo dost šefica?.... za en samcat kufe no.... :rolleyes: :winkiss: spuzva, soncnca in thumper 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 @Fur.. Preverila sem v bazo, če majo kaj na lagerju. Dobit se da pas (slika spodaj), montaža v centrali. Baje da se stvar prilagodi posamezni stranki, plača se pa na metre. Odvisno od željene stopnje varnosti ter zahtevnosti kupca. Yeah. I got that too. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 tole vas pa niso dobr učl, kr smo si vsi neznanci, dokler ne gremo na kufe ..... a ni ko? Kero narečje? kero se zmislš... :naughty: lokacija? tm k muhe letajo, pajki plezajo, čebele med nabirajo, metulji travco obletavajo.... servis je pa zato da servisira, če pa ne, pol ga pa treba hi zamenat! mam rada življenje, tud Slovenijo.... a bo dost šefica?.... za en samcat kufe no.... :rolleyes: :winkiss: Thja... 1. Vem da so nas čisto ok učili. Mi dokler se nismo poznali nismo hodili na servise. 2. Okrog narečja... Nočeš, da si jaz zmišlujem.. 3. Lokacija: Hudiča pa ti si čisto v naravo padla.. 4. Obstajajo različni servisi 5. življenje in državoljubnost je ok. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 Thja... 1. Vem da so nas čisto ok učili. Mi dokler se nismo poznali nismo hodili na servise. 2. Okrog narečja... Nočeš, da si jaz zmišlujem.. 3. Lokacija: Hudiča pa ti si čisto v naravo padla.. 4. Obstajajo različni servisi 5. življenje in državoljubnost je ok. 1. na servis grem, k mi kej crkne. recmo da mi je dons pregorela glava. 2. loh se zmislš, probi. 3. čist. 4. tud res, sam tale vaš mi je kul, k ma še kufe dobr, menda.... 5. evo sva že dve. a sem nardila zej izpit? :rolleyes: thumper in soncnca 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno September 11, 2008 Deli Objavljeno September 11, 2008 1. na servis grem, k mi kej crkne. recmo da mi je dons pregorela glava.2. loh se zmislš, probi. 3. čist. 4. tud res, sam tale vaš mi je kul, k ma še kufe dobr, menda.... 5. evo sva že dve. a sem nardila zej izpit? :rolleyes: Teorijo. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno September 11, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 11, 2008 Teorijo. :grim Huh....za kaj se že gre...;-)) Morgen ljudi....še malo pa petek....no ja...v pondelk baje sneg...; :unsure: soncnca 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 11, 2008 Deli Objavljeno September 11, 2008 Teorijo. :grim kuk to misliš? in kuk zgleda pr vas praksa? .) aja, kufe.... a morm še kufe zej sama skuhat al kuga :P soncnca in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 11, 2008 Deli Objavljeno September 11, 2008 Huh....za kaj se že gre...;-)) Morgen ljudi....še malo pa petek....no ja...v pondelk baje sneg...; :unsure: vi ste čist usekan na petke ... v pondelk nou sneg, grem stavt za kufe :whistle: soncnca in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno September 11, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 11, 2008 vi ste čist usekan na petke ... v pondelk nou sneg, grem stavt za kufe :whistle: aha...mi te željno pričakujemo.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno September 11, 2008 Deli Objavljeno September 11, 2008 aha...mi te željno pričakujemo.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: RAFFY: Še malo pa je petek. :naughty: THE Petek. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno September 11, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 11, 2008 RAFFY: Še malo pa je petek. :naughty: THE Petek. :naughty: PSSTTTTT...ozna sve dozna... :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 11, 2008 Deli Objavljeno September 11, 2008 RAFFY: Še malo pa je petek. :naughty: THE Petek. :naughty: pa ste res čist usekan :kva2: ... na petke pa zadetke soncnca in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 11, 2008 Deli Objavljeno September 11, 2008 aha...mi te željno pričakujemo.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: željno al žejno? k jaz žejna .... kufeta :OK: kje je že ta servis ? thumper in soncnca 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se