Furioso Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 (popravljeno) Dobro jutro... Dober dan! Jutri se bom približno po vaših logih pojal... :P (Rogašovci) Me lahko kaj pridete pogledat, ali pa jaz vas, da mi malo tek požene... :P :evilgrin: Popravljeno September 19, 2008. Popravil Furioso Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 Dober dan! Jutri se bom približno po vaših logih pojal... :P (Rogašovci) Me lahko kaj pridete pogledat, ali pa jaz vas, da mi malo tek požene... :P :evilgrin: mater ti se pa skoz nekam vabš al pa druge vabš... a ? k na masažo.... :krneki: pol pa puffff soncnca, thumper in spuzva 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno September 23, 2008 Deli Objavljeno September 23, 2008 Dobro jutro vsem. @RAFFY: 031/395-327 ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno September 23, 2008 Deli Objavljeno September 23, 2008 Alo kofetarji,pridete kaj v naše konce,tud pr nas se da kofe dobit.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno September 24, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 24, 2008 Alo kofetarji,pridete kaj v naše konce,tud pr nas se da kofe dobit.... Ja sam k ga piješ lahk sam...sta z gallusom skos zasedena :naughty: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno September 24, 2008 Deli Objavljeno September 24, 2008 Ja sam k ga piješ lahk sam...sta z gallusom skos zasedena :naughty: :whistle: Hey! A si poklical??? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno September 24, 2008 Deli Objavljeno September 24, 2008 Alo kofetarji,pridete kaj v naše konce,tud pr nas se da kofe dobit.... Pridemo, pridemo.. Čakamo, da pade snejg. :yes: Pa vi do nas? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno September 24, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 24, 2008 Hey! A si poklical??? :naughty: nisem....bom?...to je od risarja??? gužva na golu :krneki: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno September 24, 2008 Deli Objavljeno September 24, 2008 nisem....bom?...to je od risarja??? ZA ŠIHT JE TO! :slap: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno September 24, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 24, 2008 ZA ŠIHT JE TO! :slap: :lol1: :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno September 24, 2008 Deli Objavljeno September 24, 2008 :headbang: :headbang: :headbang: ZDRAVO RAFFY. :unsure: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno September 25, 2008 Deli Objavljeno September 25, 2008 (popravljeno) Pridemo, pridemo.. Čakamo, da pade snejg. :yes: Pa vi do nas? :hmm: ...stvar dogovora... .)kofe pa menda tudi mate.... Popravljeno September 25, 2008. Popravil DAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno September 26, 2008 Deli Objavljeno September 26, 2008 PeTeK!!! :bounce: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 26, 2008 Deli Objavljeno September 26, 2008 Pridemo, pridemo.. Čakamo, da pade snejg. :yes: Pa vi do nas? :hmm: ? Se sn pršo! Pa nobenga ni blo! :( Kak pa ka s pasi kaže? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno September 29, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 29, 2008 Jest čist not padu... :naughty: BOSANSKA LJUBAVNA POEZIJA Vjetar duva, šljive otpadaju trule šljive muve spopadaju. Krmci jedu da ne propadaju, tvoje mi se oči dopadaju. Tvije oči ko farovi Fiće ti si moje omiljeno biće Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 Slišim, da so težka nabavna pogajanja v teku... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Oktober 9, 2008 Deli Objavljeno Oktober 9, 2008 11 dni neaktivnosti. Ka so bazo zaprli? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 10, 2008 Deli Objavljeno Oktober 10, 2008 11 dni neaktivnosti. Ka so bazo zaprli? :unsure: jah, sej, k ste me pa napodl... :whistle: zdej pa dolgcajt.... :P thumper, soncnca in spuzva 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Oktober 13, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 13, 2008 Dobro jutro Banda... :evilgrin: :evilgrin: pndelk spet tu... Kako kaj, a baza še stoji?, Ninja raport.. :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Oktober 14, 2008 Deli Objavljeno Oktober 14, 2008 Dobro jutro Banda... :evilgrin: :evilgrin: pndelk spet tu... Kako kaj, a baza še stoji?, Ninja raport.. :naughty: :naughty: A ti nisi za šiht pol poklical? :unsure: Bi vsaj meli enga insajderja za informiranje.. Nisem bila in nisem šla niti mimo. Uuu, še malo pa s5 petek... :bounce: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Oktober 14, 2008 Deli Objavljeno Oktober 14, 2008 Uuu, še malo pa s5 petek... :bounce: ... optimistka ... :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Oktober 14, 2008 Deli Objavljeno Oktober 14, 2008 Dobro jutro Banda... :evilgrin: :evilgrin: pndelk spet tu... Kako kaj, a baza še stoji?, Ninja raport.. :naughty: :naughty: Bo treba it preverit....lahko se js en dan žrtvujem :whistle: pa skočim, naj vam bo glede na to da sem najbližje od nas :) PS: raffy si pa res zajebu za šiht :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Oktober 14, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 14, 2008 Bo treba it preverit....lahko se js en dan žrtvujem :whistle: pa skočim, naj vam bo glede na to da sem najbližje od nas :) PS: raffy si pa res zajebu za šiht :headbang: ja sej vem...ampak mi mama ni pstila... :whistle: :whistle: :whistle: je rekla da morem u nedelo k verouku zjutri hodet.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Oktober 14, 2008 Deli Objavljeno Oktober 14, 2008 ja sej vem...ampak mi mama ni pstila... :whistle: :whistle: :whistle: je rekla da morem u nedelo k verouku zjutri hodet.... ... bi se farna cerkev takoj podrla... :whistle: :evilgrin: :whistle: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Oktober 14, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 14, 2008 ... bi se farna cerkev takoj podrla... :whistle: :evilgrin: :whistle: :evilgrin: aha....čeb pa ti bil z mano...pa še stolnica zraven :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se