METAL4EVER Objavljeno Junij 27, 2008 Opozori Objavljeno Junij 27, 2008 peezda, spet bom ws potoučen pa podplut :krneki: Ti bi šel lahko za tavelik birbavh tekmovat. :worship: Kakšna je pa nagrada za tavelik trebuh,da vem a se splača zredit. Pa Prezidente golaž je še obljubljen? :naughty:
ixs Objavljeno Junij 27, 2008 Opozori Objavljeno Junij 27, 2008 Jeeeeeee bikers meeting! Če mi bo uspel uštimat zadeve v avstriji pravočasno sigurno pridem. En stol rezerviram v whiskey baru, če bo ta na voljo tudi letos:)
president Objavljeno Junij 27, 2008 Opozori Objavljeno Junij 27, 2008 Ti bi šel lahko za tavelik birbavh tekmovat. :worship: Kakšna je pa nagrada za tavelik trebuh,da vem a se splača zredit. Pa Prezidente golaž je še obljubljen? :naughty: nagrade za največji trebuh moramo še nafehtat.ena izmed njih pa vem,da bo ta.ekskurzija po slovenskih prašičjih farm. za golaž sem pa sigurn,da bo do zbora kakšen kšno srno povozu. :worship: :worship:
Einherjar Objavljeno Junij 27, 2008 Opozori Objavljeno Junij 27, 2008 lejga tička !!! lansko leto si mi reku,da mate prehitro musko in,da se ne da nanjo plesat.za letos nisi pa ni č omenu,da mate že počasne komade ?????? :naughty: Nimamo :( Sem vedel, da bomo spet ven padli :)
soncy Objavljeno Junij 28, 2008 Opozori Objavljeno Junij 28, 2008 bo pa Frainzing bend špilal :naughty:
METAL4EVER Objavljeno Junij 28, 2008 Opozori Objavljeno Junij 28, 2008 za golaž sem pa sigurn,da bo do zbora kakšen kšno srno povozu. :worship: :worship:
maus Objavljeno Junij 28, 2008 Opozori Objavljeno Junij 28, 2008 verjetno se bom pa pofočku :whistle:
Happy Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 verjetno se bom pa pofočku :whistle: Tist verjetn spust pa prid na enega :beer2:
MARJA Objavljeno Junij 30, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 Še malo in spet se bo dogajalo. :worship: Samo še v utečene tirnice se spravim, saniram nogo in se spustimo v boj za pripravo prizorišča :worship: :worship: :worship:
pirrulz Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 Še malo in spet se bo dogajalo. :worship: Samo še v utečene tirnice se spravim, saniram nogo in se spustimo v boj za pripravo prizorišča :worship: :worship: :worship: Marja, te bo letos tudi potrebno zjutraj nežno zbuditi? :)
maus Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 Tist verjetn spust pa prid na enega :beer2: Verjetnost, da pridem, je velika :whistle: ... če boš pa plaču :beer2: ... je pa verjetnost, skoraj gotovost :lol1:
soncy Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 Verjetnost, da pridem, je velika :whistle: ... če boš pa plaču :beer2: ... je pa verjetnost, skoraj gotovost :lol1: a sam na enga prideš? :kva1:
KawasakiGirl Objavljeno Julij 2, 2008 Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 Pridem pogledat. mogoče mi rata da še clo z motorjm :whistle: hehe
Medoo Objavljeno Julij 2, 2008 Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 Pridem mal kelnerce pogledat! :whistle:
brubi46 Objavljeno Julij 2, 2008 Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 Pridem mal kelnerce pogledat! :whistle: A misliš da bojo kake fajne tam? :whistle:
Medoo Objavljeno Julij 2, 2008 Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 A misliš da bojo kake fajne tam? :whistle: Ena luštna menda bo! :blush:
Sončece Objavljeno Julij 2, 2008 Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 Ena luštna menda bo! :blush: :yea1:
president Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 Poleg zelo sexi natakaric,bo letos še ena posebna skupina kuharic in kuharjev .baje se skoraj cel telo vidi.to so zdaj neka nova ekipa,ki pravijo,da poživijo oz.vzpodbudijo močan tek. da s pesmijo kuhajo in kvaliteta hrane in postrežbe na najvišjem nivoju.poslali so nam zanimivo ponudbo.takoj smo bili za.sicer pravijo,da so na novo in da bodo na našem zboru prvič delali. njihova cena je kar precejšna,ampak smo pa rekli .:ma letos je 10 letnica,pa naj bo. :worship: :naughty:
CVIČKAR1 Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 (popravljeno) Hm...President :D Dej nehaj počas...K če ne bom že v tork tam :D Popravljeno Julij 3, 2008. Popravil CVIČKAR1
soncy Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 Poleg zelo sexi natakaric,bo letos še ena posebna skupina kuharic in kuharjev .baje se skoraj cel telo vidi.to so zdaj neka nova ekipa,ki pravijo,da poživijo oz.vzpodbudijo močan tek.da s pesmijo kuhajo in kvaliteta hrane in postrežbe na najvišjem nivoju.poslali so nam zanimivo ponudbo.takoj smo bili za.sicer pravijo,da so na novo in da bodo na našem zboru prvič delali. njihova cena je kar precejšna,ampak smo pa rekli .:ma letos je 10 letnica,pa naj bo. :worship: :naughty: o yeees :010 sam da ne bodo pol nazadnje same kuharce :evilgrin:
Sanda7 Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 zgleda da bo dogajalo na polno no sej kdaj pa ne :naughty: hehe odojka pa ne damo
MARJA Objavljeno Julij 3, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 Proti posebnemu plačilu, bo pa še na ogled moja razbita noga, če se do takrat še ne zaceli :whistle: :evilgrin: :whistle:
soncy Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 Proti posebnemu plačilu, bo pa še na ogled moja razbita noga, če se do takrat še ne zaceli :whistle: :evilgrin: :whistle: pir? dva? tri? gajba? :hmm: :lol:
misteryozo Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 zgleda da bo dogajalo na polno no sej kdaj pa ne :naughty: hehe odojka pa ne damo :headbang: Tale plakat newem ce je cist tocn.....jaz imam info da v soboto igrajo Angel's Perfect Dream......ce pa ni res naj mi prosim kdo od ta-glavnih da odgovor :rolleyes: :rolleyes: Hvala!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se