MARJA Objavljeno Julij 18, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 18, 2008 Prizorišče je pripravljeno, tako da se srečanje lahko prične. Včeraj že prišli prvi motoristi iz Nizozemske.
Razer Objavljeno Julij 18, 2008 Opozori Objavljeno Julij 18, 2008 Bi z veseljm pršu,da bi se mal spoznal pa kkšno ob :beer2: rekl sam grem glih na morje...
Tadeusz Objavljeno Julij 18, 2008 Opozori Objavljeno Julij 18, 2008 eh mi pa se bomo ju3 gor prikazali :drunk: :yea2: :beer1: :beer2: :010 :yea1:
Sanda7 Objavljeno Julij 18, 2008 Opozori Objavljeno Julij 18, 2008 jz pa enkrat po kosilu,čeprav se ne smem nabasat k upam,da se bom z odojkom mastila sam ne vem če bomo shadowke tekmovale k neki jih uleti šele zvečer k bojo igre že mem :rolleyes: no ma bomo že sestavle kakšno žensko ekipo nejhudir,a ne babnce
misteryozo Objavljeno Julij 20, 2008 Opozori Objavljeno Julij 20, 2008 :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Wsa cast Drago in ostali clani MC FREISIN RIDER-sov!!!! Naj,naj boljsi ste......na trenutek sem pomislil da sem v kaksnem Ameriskem filmu.....res vse pohvale!!!
soncy Objavljeno Julij 20, 2008 Opozori Objavljeno Julij 20, 2008 super je blo :010 hvala Fraizingi za vse, ste odlični gostitelji in preživela sem čudovit vikend. :worship:
jerryspringer Objavljeno Julij 20, 2008 Opozori Objavljeno Julij 20, 2008 res je bilo super! :worship:
Sanda7 Objavljeno Julij 20, 2008 Opozori Objavljeno Julij 20, 2008 nekaj fotkic na strani http://www.roadshadows.com/ drgač pa je je blu kr pestru
jerryspringer Objavljeno Julij 20, 2008 Opozori Objavljeno Julij 20, 2008 pumpanje tanjuške... :evilgrin:
Pimpi limpi Objavljeno Julij 20, 2008 Opozori Objavljeno Julij 20, 2008 Zbor je bil kot vsako leto fantastičen! :yea1: Letos ste prekosili samega sebe! :worship: Bila v petek in v soboto, pa se nebi nič branila, če bi lahko zadevo ponovili še v nedeljo! Sam kaj ko je bila v nedeljo zjutraj glava tako težka :blush: Skratka FINO JE BLO! :yea1:
MARJA Objavljeno Julij 20, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 20, 2008 Ura je 22 in še mal. Ravmno prišel iz Kranja. Več drugič.
gerholdd Objavljeno Julij 20, 2008 Opozori Objavljeno Julij 20, 2008 prav fajn smo se imeli :worship: nekaj slik je na http://www.mk-raubritter.com
ixs Objavljeno Julij 21, 2008 Opozori Objavljeno Julij 21, 2008 Pohvale ta dobro izvedbo partyja!!!!!!
renca Objavljeno Julij 21, 2008 Opozori Objavljeno Julij 21, 2008 Krasno sva se imela. Res je bilo super pripravljeno. :worship: :worship:
president Objavljeno Julij 21, 2008 Opozori Objavljeno Julij 21, 2008 ku ku.evo šele sedaj mi je uspelo,da sem malo lažje zadihal in se privlekel do računalnika. vsem se še enkrat ZAHVALJUJEM , za udeležbo.bilo vas je veliko.izredno smo bili veseli predvsem velikega števila motorjev oz.motoristov.udeležba predstavnikov klubov je bila blizu rekorda,če ne še čez. vsaj kar se tiče naših zborov.cca 80. tudi iz tujine jih ni manjkalo.moramo priznati,da nam je bilo tudi vreme naklonjeno.razen petka. veliko vas je zbor pohvalilo. sprejmemo pa tudi kakšno kritiko in jo bomo tudi razumeli.težko je tako prireditev speljati v nulo.mislim pa,da nam je uspelo.upamo si reči,da je bil to res pravi zbor motoristov in ,da smo se imeli vsi fejn.vsi organizatorji zborov poznamo občutek ,ko se kar nekaj časa prej namučiš,da vse pripraviš,ter potem stvar uspe. skratka vsem še enkrat hvala in upam,da bomo take dobre žurke še ponovili. lep pozdrav vsem ki se vozite z motorji.pa veliko varnih kilometrov.tudi takrat ,ko se vozite z avtom.
president Objavljeno Julij 21, 2008 Opozori Objavljeno Julij 21, 2008 še malo popravkov,tam kjer sem napisal samo motoristov.med njih štejem seveda tudi ženske,ker zame so tiste,ki vozijo motorje (malo v šali) bolj moške ženske. v šali tudi rečemo prave možače. ha ha :worship: :worship: :yea1: :yea1: :yea1: :OK: :OK: :wub: :wub:
Sanda7 Objavljeno Julij 21, 2008 Opozori Objavljeno Julij 21, 2008 hehe možače je djav uglavnu mam pa res eno kritiko tam po 1uri zutrej je zmankalu klobas :headbang: čvapčiči pa glih niso bli okusni ampak smo vsen vse zmazal taku, da nej blu neke strašne panike,čeprav mam jz rajš klobaso k je večja :winkiss:
LUMPKA Objavljeno Julij 21, 2008 Opozori Objavljeno Julij 21, 2008 Sicer sem bila prisotna samo v petek samo sem se imela prav fino. Čevapi so bili super.
Pimpi limpi Objavljeno Julij 21, 2008 Opozori Objavljeno Julij 21, 2008 Čevapi so bili super. Še zmeraj so bili eni izmed najboljših! :kva2:
renca Objavljeno Julij 21, 2008 Opozori Objavljeno Julij 21, 2008 Se strinjam, čeprav tud golaž ni bil slab, pa juhca v nedeljo zjutraj.
soncy Objavljeno Julij 21, 2008 Opozori Objavljeno Julij 21, 2008 Se strinjam, čeprav tud golaž ni bil slab, pa juhca v nedeljo zjutraj. da o odojku ne izgubljam besed :worship: njami pogrešala pa sem tekmovanje v pivskih trebuhih :) očitn se moški tud trebuhov ne upate pokazat. :lol:
iebi VeTeR Objavljeno Julij 21, 2008 Opozori Objavljeno Julij 21, 2008 jaz moram pa kot ljubitelj bluesa pohvalt musko-(frajzingbendrulz :devil: ) :grupni:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se