Irencko Objavljeno Februar 12, 2009 Deli Objavljeno Februar 12, 2009 oja... kakšni predlogi? bl na primorsku k je mal toplejš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig Objavljeno Februar 12, 2009 Deli Objavljeno Februar 12, 2009 Jst bi sol, sam se ne vem ker dan, ker bi rad odpru tut kolesarsko sezono :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Februar 12, 2009 Deli Objavljeno Februar 12, 2009 Jst bi sol, sam se ne vem ker dan, ker bi rad odpru tut kolesarsko sezono :P hehe, to j pa čist tvoja odločitu... no sj če se bo š kdo javo... drgč pa na kolo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Februar 12, 2009 Deli Objavljeno Februar 12, 2009 hehe, to j pa čist tvoja odločitu... no sj če se bo š kdo javo... drgč pa na kolo :P Bo, sigurno se bo kdo javil. Malo počakaj, imamo slab odzivni čas. Brane vem, da je zihr za akcijo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 Bo, sigurno se bo kdo javil. Malo počakaj, imamo slab odzivni čas. Brane vem, da je zihr za akcijo :) oki doki, pol pa čakam :) ni panike... jst se grm pelkat dns uglavnm... no uf hehe hkukr vsak dan :naughty: :whistle: se kdo pridruži? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 oki doki, pol pa čakam :) ni panike... jst se grm pelkat dns uglavnm... no uf hehe hkukr vsak dan :naughty: :whistle: se kdo pridruži? Jaz ne :) Zame je se malo premrzlo. Pazim na svoje organe, ker jih bom rabila za se kaj drugega, kot za prevazanje na motorju :) Bom vse not prinesla, tu ni skrbi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 pa je padlo spet 220km... šla mal na obalo pogledat :) tuki pa fočk na ridah nazaj grede :P me je že tema ujela :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 pa je padlo spet 220km... šla mal na obalo pogledat :)tuki pa fočk na ridah nazaj grede :P me je že tema ujela :blush: :worship: lep vreme, jaz pa vročino u glav :headbang: Upam, da mi jutri mine, da grem vsaj en krog Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 :worship: lep vreme, jaz pa vročino u glav :headbang: Upam, da mi jutri mine, da grem vsaj en krog ma ja super j blo, jst sm mogla izkoristit k zdej vikend bl kot ne ceu delam, tko d bo bl švoh... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig Objavljeno Februar 14, 2009 Deli Objavljeno Februar 14, 2009 Jst jo grem pa danes mal posonct k je tak lep sonček :naughty: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig Objavljeno Februar 15, 2009 Deli Objavljeno Februar 15, 2009 Gre kdo danes prot morju? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Februar 15, 2009 Deli Objavljeno Februar 15, 2009 Gre kdo danes prot morju? jaz mam še zmeraj vročino :headbang: katastrofa ti pa le uživaj :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig Objavljeno Februar 15, 2009 Deli Objavljeno Februar 15, 2009 Za vse CBF-ke en soncen pozdrav :naughty: In nazdravje :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Februar 15, 2009 Deli Objavljeno Februar 15, 2009 o superca... jst pa dns nažalost u šihtu, ma pej bom jutr pop nadoknadla :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Februar 15, 2009 Deli Objavljeno Februar 15, 2009 Super :worship: Ampak tud men ni dal miru. Tko, da sem se vseen tud jaz mal zapeljal :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Februar 16, 2009 Deli Objavljeno Februar 16, 2009 Jaz pa ne, hehehe. :whistle: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig Objavljeno Februar 20, 2009 Deli Objavljeno Februar 20, 2009 Nism mogu, da je nebi pelu mal na svez zrak na Rakitno :naughty: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Februar 23, 2009 Deli Objavljeno Februar 23, 2009 Ah... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig Objavljeno Februar 25, 2009 Deli Objavljeno Februar 25, 2009 Ja danes jo bo treba spet mal preluftat :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Trbiz Objavljeno Februar 25, 2009 Avtor Deli Objavljeno Februar 25, 2009 Vas že kaj mika vreme se je zrihtal samo še malo bolj toplo pa jo pičmo kam bo prva fura?Upam ,da se kmalu vidimo in se nekam zapeljemo :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Februar 27, 2009 Deli Objavljeno Februar 27, 2009 CBF-arji! Sem slišal, kolk ste :D dobra družba. :D :010 :worship: ČESTITKE!!! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yeti01 Objavljeno Februar 28, 2009 Deli Objavljeno Februar 28, 2009 Kam bi se blo danes za pelet? Jaz bi mal mamo hondo preluftal. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig Objavljeno Februar 28, 2009 Deli Objavljeno Februar 28, 2009 Jst sm zbolu :headbang: , tkoda lepo se mejte :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Trbiz Objavljeno Februar 28, 2009 Avtor Deli Objavljeno Februar 28, 2009 Prvi kilometri danes po lanskem karambolu 6.10 zelo mešeani občutki.Se jutri kam zapeljemo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Februar 28, 2009 Deli Objavljeno Februar 28, 2009 (popravljeno) Prvi kilometri danes po lanskem karambolu 6.10 zelo mešeani občutki.Se jutri kam zapeljemo? ...brez strahu, ampak z rešpektom! Popravljeno Februar 28, 2009. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se