imlakar Objavljeno April 5, 2009 Deli Objavljeno April 5, 2009 pridem v tacen. na grobnik pa ne bom šel no pa je tud tacen u vodo padel :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno April 6, 2009 Deli Objavljeno April 6, 2009 Tacen je bil, smo slalom peljali. Potem je pa se 480km padlo. Tokrat sem bila za spremembo sama. Slik zal ni, ker mi je telefon med potjo ugasnil. Pa drugič. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
isko Objavljeno April 13, 2009 Deli Objavljeno April 13, 2009 po dolgem času se spet javljam. A gre mogoč kdo na blagoslov dons v Mirno peč? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno April 13, 2009 Deli Objavljeno April 13, 2009 po dolgem času se spet javljam.A gre mogoč kdo na blagoslov dons v Mirno peč? Živjo, čakamo na Novo Štifto Če boš želel, se nam pridruži. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
geozadet Objavljeno April 13, 2009 Deli Objavljeno April 13, 2009 Vsi ste vabljeni in dobrodošli na žegnanje k Novi Štifti, pa da ne bomo Ribn'čani poznani samo po sühi robi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pek Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 Vsi ste vabljeni in dobrodošli na žegnanje k Novi Štifti, pa da ne bomo Ribn'čani poznani samo po sühi robi! sploh ne ma imaste pa zato tabolš patra pri žegnanju :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Trbiz Objavljeno April 18, 2009 Avtor Deli Objavljeno April 18, 2009 Ste danes za kako furo? Mal razmišljam proti Ptuju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oknaj Objavljeno April 18, 2009 Deli Objavljeno April 18, 2009 Nimam časa drugač bi pa šu ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Trbiz Objavljeno April 21, 2009 Avtor Deli Objavljeno April 21, 2009 Ima kateri od vas namen iti v soboto ali pa v nedeljo na Grobnik?V ponedeljek pa na žegen v Novo Štifto?Midva sigurno greva, če bo vreme . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig Objavljeno April 21, 2009 Deli Objavljeno April 21, 2009 Jst grem, u nedelo ce bo vreme :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno April 21, 2009 Deli Objavljeno April 21, 2009 oprostite - me že nekaj časa ni bilo na forumu a tukaj se kar zbirate kao CBF vozniki ? hmmmm....zanimivo čist majčken sem mal pokukala sem - nič specialnega (predvidevam da smem - kot cbf voznik lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno April 21, 2009 Deli Objavljeno April 21, 2009 Ima kateri od vas namen iti v soboto ali pa v nedeljo na Grobnik?V ponedeljek pa na žegen v Novo Štifto?Midva sigurno greva, če bo vreme . Jaz v nedeljo delam v soboto bi pa blo kam za it :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GETRIEBE Objavljeno April 21, 2009 Deli Objavljeno April 21, 2009 Jaz v nedeljo delam v soboto bi pa blo kam za it :naughty: no pa se dajmo zmenit za soboto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Trbiz Objavljeno April 21, 2009 Avtor Deli Objavljeno April 21, 2009 Za soboto kaže lepo vreme tako ,da se kar zmenmo za soboto Grobnik v ponedeljek pa Nova Štifta,če ste za.Glede kje se dobimo pa se še dogovorimo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HONDAMANIA Objavljeno April 22, 2009 Deli Objavljeno April 22, 2009 Za soboto kaže lepo vreme tako ,da se kar zmenmo za soboto Grobnik v ponedeljek pa Nova Štifta,če ste za.Glede kje se dobimo pa se še dogovorimo. Kje točno pa je to (Nova Štifta)...? Mogoče še pa jaz uletim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pek Objavljeno April 22, 2009 Deli Objavljeno April 22, 2009 Kje točno pa je to (Nova Štifta)...? Mogoče še pa jaz uletim piči za Cerkno in ne morš falit,še posebi v ponedeljek ne.Malo pred Cerknim na hribčku desno ena luškana cerkva,okol pa motorjev ku mravel,še posebi če bo lepo vreme :naughty: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pek Objavljeno April 22, 2009 Deli Objavljeno April 22, 2009 piči za Cerkno in ne morš falit,še posebi v ponedeljek ne.Malo pred Cerknim na hribčku desno ena luškana cerkva,okol pa motorjev ku mravel,še posebi če bo lepo vreme :naughty: :worship: uštja sem falu sem mislu Ribnice,ma dodam pej en mičken zemljevid k sem ga ukradi iz strani MzM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brankom Objavljeno April 24, 2009 Deli Objavljeno April 24, 2009 Glede na vreme in na Mrzlico imenovano po 1000 (stopinj) je odhod na Grobnik v nedeljo ob 9.00 iz Ljubljane! Nikakor se tega na smete udeležiti, ker se po pisti peljejo lahko samo Honde 2009-(vkolikorpapridetebomonapumpiBarjejugobnavedeniuri). Lepo se imejte doma! (MotoGP je ob 8.00) :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig Objavljeno April 24, 2009 Deli Objavljeno April 24, 2009 Smer proti morju? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brankom Objavljeno April 24, 2009 Deli Objavljeno April 24, 2009 Barje Jug je v smeri proti Kočevju! Lp Smer proti morju? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno April 24, 2009 Deli Objavljeno April 24, 2009 Glede na vreme in na Mrzlico imenovano po 1000 (stopinj) je odhod na Grobnik v nedeljo ob 9.00 iz Ljubljane! Nikakor se tega na smete udeležiti, ker se po pisti peljejo lahko samo Honde 2009-(vkolikorpapridetebomonapumpiBarjejugobnavedeniuri). Lepo se imejte doma! (MotoGP je ob 8.00) :winkiss: Mene ne bo Služba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GETRIEBE Objavljeno April 25, 2009 Deli Objavljeno April 25, 2009 a potem danes odpade skupinjska vožnja???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Trbiz Objavljeno April 25, 2009 Avtor Deli Objavljeno April 25, 2009 Ja danes odpade gremo pa jutri na Grobnik.Dobimo se ob 9h lj.jug ne vem točno kje je tam kakšna bs midva pač prideva iz avtoceste za Kočevje to je nasproti Rutarja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GETRIEBE Objavljeno April 25, 2009 Deli Objavljeno April 25, 2009 sem pa šel kar sam..... jutri pa pazite, ker je veliko blagajničarjev in blagajničark ob cestah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Trbiz Objavljeno Maj 5, 2009 Avtor Deli Objavljeno Maj 5, 2009 Lepi prazniki! Malo po Hrvaški in Bosni. Kje pa ste se vi vozili? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se