Skoči na vsebino

Klub CBF

Trbiz

Priporočene objave

Tacen je bil, smo slalom peljali. Potem je pa se 480km padlo. Tokrat sem bila za spremembo sama. Slik zal ni, ker mi je telefon med potjo ugasnil. Pa drugič.

:)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

po dolgem času se spet javljam.

A gre mogoč kdo na blagoslov dons v Mirno peč?

Živjo,

čakamo na Novo Štifto :) Če boš želel, se nam pridruži.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vsi ste vabljeni in dobrodošli na žegnanje k Novi Štifti, pa da ne bomo Ribn'čani poznani samo po sühi robi! :)

sploh ne ma imaste pa zato tabolš patra pri žegnanju :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ima kateri od vas namen iti v soboto ali pa v nedeljo na Grobnik?V ponedeljek pa na žegen v Novo Štifto?Midva sigurno greva, če bo vreme :010 .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

oprostite - me že nekaj časa ni bilo na forumu

a tukaj se kar zbirate kao CBF vozniki ?

hmmmm....zanimivo :)

čist majčken sem mal pokukala sem - nič specialnega

(predvidevam da smem :) - kot cbf voznik :)

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ima kateri od vas namen iti v soboto ali pa v nedeljo na Grobnik?V ponedeljek pa na žegen v Novo Štifto?Midva sigurno greva, če bo vreme :010 .

Jaz v nedeljo delam :headbang: v soboto bi pa blo kam za it :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Za soboto kaže lepo vreme tako ,da se kar zmenmo za soboto Grobnik v ponedeljek pa Nova Štifta,če ste za.Glede kje se dobimo pa se še dogovorimo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Za soboto kaže lepo vreme tako ,da se kar zmenmo za soboto Grobnik v ponedeljek pa Nova Štifta,če ste za.Glede kje se dobimo pa se še dogovorimo.

Kje točno pa je to (Nova Štifta)...? :whistle:

Mogoče še pa jaz uletim :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kje točno pa je to (Nova Štifta)...? :whistle:

Mogoče še pa jaz uletim :rolleyes:

piči za Cerkno in ne morš falit,še posebi v ponedeljek ne.Malo pred Cerknim na hribčku desno ena luškana cerkva,okol pa motorjev ku mravel,še posebi če bo lepo vreme :naughty: :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

piči za Cerkno in ne morš falit,še posebi v ponedeljek ne.Malo pred Cerknim na hribčku desno ena luškana cerkva,okol pa motorjev ku mravel,še posebi če bo lepo vreme :naughty: :worship:

uštja sem falu sem mislu Ribnice,ma dodam pej en mičken zemljevid k sem ga ukradi iz strani MzM :whistle:

post-2092-1240414347_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Glede na vreme in na Mrzlico imenovano po 1000 (stopinj) je odhod na Grobnik v nedeljo ob 9.00 iz Ljubljane! Nikakor se tega na smete udeležiti, ker se po pisti peljejo lahko samo Honde 2009-(vkolikorpapridetebomonapumpiBarjejugobnavedeniuri). Lepo se imejte doma! (MotoGP je ob 8.00) :winkiss:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Glede na vreme in na Mrzlico imenovano po 1000 (stopinj) je odhod na Grobnik v nedeljo ob 9.00 iz Ljubljane! Nikakor se tega na smete udeležiti, ker se po pisti peljejo lahko samo Honde 2009-(vkolikorpapridetebomonapumpiBarjejugobnavedeniuri). Lepo se imejte doma! (MotoGP je ob 8.00) :winkiss:

Mene ne bo :headbang: Služba :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja danes odpade gremo pa jutri na Grobnik.Dobimo se ob 9h lj.jug ne vem točno kje je tam kakšna bs midva pač prideva iz avtoceste za Kočevje to je nasproti Rutarja.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!