Zeus Objavljeno Maj 5, 2009 Deli Objavljeno Maj 5, 2009 Lepi prazniki! Malo po Hrvaški in Bosni. Kje pa ste se vi vozili? Mislim da sem nekaj kilometrov celo šopal za tabo po Jadranski magistrali? Zdel se mi je znan GTR... Si bil ti? S sopotnico? Se nas mogoče spomniš? Jaz sem bil s srebrno CBF, kolega pa s črno FZ6 fazer. Potem smo zavili na črpalko pred Senjem ampak si se ti kar naprej odpeljal, mi smo pa natankali. Večino časa sem te uspešno lovil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Trbiz Objavljeno Maj 5, 2009 Avtor Deli Objavljeno Maj 5, 2009 Ja bil sem s sopotnico ne spmnim se te zakaj pa nisi prehitel in naju ustavil pa bi kako rekli in kaj spili.Pa drugič je bil pa bolj turistični tempo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zeus Objavljeno Maj 5, 2009 Deli Objavljeno Maj 5, 2009 Ja bil sem s sopotnico ne spmnim se te zakaj pa nisi prehitel in naju ustavil pa bi kako rekli in kaj spili.Pa drugič je bil pa bolj turistični tempo! Nisem te prehiteval ker si mel tko fajn tempo da je bil kr veselje za tabo vozt in sva se poj še z botrom zgovarjala, kašna škoda da si se naprej odpeljal na črpalki. Sicer zavil si na črpalko (zato smo tud mi za tabo zavili na črpalko), samo poj si šel kar naprej, nevem kaj te je pičlo da se nis nč ustavu . Sem ti hotu it roko dat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Maj 5, 2009 Deli Objavljeno Maj 5, 2009 Lepi prazniki! Malo po Hrvaški in Bosni. Kje pa ste se vi vozili? To-mi-de-li Super! Nekam tezko se sinhroniziramo. Mislim da bo v soboto cas, da se v malo vecjem stevilu odpravimo cez ... do ... v .... in nazaj Kak predlog? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oknaj Objavljeno Maj 6, 2009 Deli Objavljeno Maj 6, 2009 Pripelte se na žegnanje motorjev na Dovje v soboto ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oknaj Objavljeno Maj 6, 2009 Deli Objavljeno Maj 6, 2009 Pripelte se na žegnanje motorjev na Dovje v soboto ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Maj 6, 2009 Deli Objavljeno Maj 6, 2009 Pripelte se na žegnanje motorjev na Dovje v soboto ! Jaz sem imela v mislih nekaj bolj v stilu celodnevne izletniške voznje. A ti bi šel raje na zegnanje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oknaj Objavljeno Maj 6, 2009 Deli Objavljeno Maj 6, 2009 Jaz sem imela v mislih nekaj bolj v stilu celodnevne izletniške voznje. A ti bi šel raje na zegnanje? Soboto žegnanje drugič kam drugam ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Maj 7, 2009 Deli Objavljeno Maj 7, 2009 Soboto žegnanje drugič kam drugam ! Ali to morda pomeni, da moram v soboto na zegnanje, drugic gremo pa vkljucno s tabo kam drugam? Ali to pomeni, da soboto ne grem na zegnanje, drugic gremo pa skupaj kam drugam? Ob kateri uri je žegnanje, koliko časa običajno to tam traja, a obstaja moznost da gremo skupaj potem se kam naprej? :) :) :) O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zeus Objavljeno Maj 7, 2009 Deli Objavljeno Maj 7, 2009 Baje da je na Dovjem zbor od 10h do 12h, ob 12h je zegnanje, poj se gre pa baje na eno furo pa v Kr. Goro na kosilo... tolk vem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Maj 7, 2009 Deli Objavljeno Maj 7, 2009 Baje da je na Dovjem zbor od 10h do 12h, ob 12h je zegnanje, poj se gre pa baje na eno furo pa v Kr. Goro na kosilo... tolk vem Brez dobre reklame tegale ne "kupm". Sepravi motor bo opran, motorist sit. Kdo bo pa motor vozu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
isko Objavljeno Maj 7, 2009 Deli Objavljeno Maj 7, 2009 A gre mogoče kdo v Umag na moto zbor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Maj 7, 2009 Deli Objavljeno Maj 7, 2009 A gre mogoče kdo v Umag na moto zbor. E, to se pa lepš sliš. Kakšne plane imaš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Maj 7, 2009 Deli Objavljeno Maj 7, 2009 E, to se pa lepš sliš. Kakšne plane imaš? Seveda bom sla tja, kjer bom najbolj zaželjena O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
isko Objavljeno Maj 7, 2009 Deli Objavljeno Maj 7, 2009 Seveda bom sla tja, kjer bom najbolj zaželjena O:-) V soboto dopoldne naj bi štartal,naredu eno furo tako,da pridem do 14 na paradno vožnjo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
isko Objavljeno Maj 7, 2009 Deli Objavljeno Maj 7, 2009 V soboto dopoldne naj bi štartal,naredu eno furo tako,da pridem do 14 na paradno vožnjo. Z menoj bo šel skuterist s prikolico,tak da bo šlo mal bol počas,bomo pa več vidli. Mary si zaželjena pa še kdo ,da se spoznamo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Maj 8, 2009 Deli Objavljeno Maj 8, 2009 Umag ali Dovje ali ? Še kakšen predlog? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Trbiz Objavljeno Maj 8, 2009 Avtor Deli Objavljeno Maj 8, 2009 Nič od tega mi ne diši! Kakšen drug predlog mogoče Avstrija? Še bolj pa bi mi pasala nedelja,če ste za? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Maj 8, 2009 Deli Objavljeno Maj 8, 2009 (popravljeno) Nič od tega mi ne diši! Kakšen drug predlog mogoče Avstrija? Še bolj pa bi mi pasala nedelja,če ste za? Bom premislila. Popravljeno Maj 8, 2009. Popravil Mary Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Maj 8, 2009 Deli Objavljeno Maj 8, 2009 Izbrala sem Umag. Vabilo! SOBOTA 9.5.2009 Zbor: pumpa OMV Postojna ob 9:00 Smer: umag in širša okolica ful vabljeni vsi, vse se da zment, pa še mimo Umaga se bo šlo tapravi cas. V mojem primeru res samo mimo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
isko Objavljeno Maj 10, 2009 Deli Objavljeno Maj 10, 2009 Jst sem bil v Umagu in moram reč,da je lahko vsem žal,da niso bili zrave.Zbor je bil fenomenalno organiziran glede prostora,muske,postrežbe in programa,res super.Mary se ti opravičujem ker me ni bilo ob 9-tih,ker sem šele zjutraj pogledal na net,pa kdaj drugič. Mejte se Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brankom Objavljeno Maj 12, 2009 Deli Objavljeno Maj 12, 2009 Danes bo lep dan, jaz pa en dan prost! Ljubica čaka, pa mislim, da se bova zapeljala proti Obali pa na povratku pogledala še na Rakitno! Se kdo pridruži (vabljenituditistikinočejoodgovarjatinatelefonskepozive)? Ostalim pa vesele Ovinke! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Maj 12, 2009 Deli Objavljeno Maj 12, 2009 Danes bo lep dan, jaz pa en dan prost! Ljubica čaka, pa mislim, da se bova zapeljala proti Obali pa na povratku pogledala še na Rakitno! Se kdo pridruži (vabljenituditistikinočejoodgovarjatinatelefonskepozive)? Ostalim pa vesele Ovinke! prešn dan na rakitni dost peska, tko d počasi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig Objavljeno Maj 25, 2009 Deli Objavljeno Maj 25, 2009 A se sploh se kej vozte . Lahko recem da je blo pozim več zanimanja kot zdej Torej kam v nedelo? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Maj 25, 2009 Deli Objavljeno Maj 25, 2009 A se sploh se kej vozte . Lahko recem da je blo pozim več zanimanja kot zdej Torej kam v nedelo? :naughty: Zakaj pa ravno v nedeljo? Zakaj pa ne v soboto :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se