mig Objavljeno Maj 25, 2009 Deli Objavljeno Maj 25, 2009 Ker v soboto je ponavad treba kej okol bajte narest Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Maj 25, 2009 Deli Objavljeno Maj 25, 2009 Ker v soboto je ponavad treba kej okol bajte narest Misliš moška opravila? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HONDAMANIA Objavljeno Maj 27, 2009 Deli Objavljeno Maj 27, 2009 Jst sm za soboto...! Če bo le vreme......??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Maj 29, 2009 Deli Objavljeno Maj 29, 2009 Jst sm za soboto...! Če bo le vreme......??? a dej, tiste plohe. se zmer je nehal dezevat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HONDAMANIA Objavljeno Maj 31, 2009 Deli Objavljeno Maj 31, 2009 Toliko o včerajšnjih "plohah" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Maj 31, 2009 Deli Objavljeno Maj 31, 2009 Toliko o včerajšnjih "plohah" no, a vidiš... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Junij 3, 2009 Deli Objavljeno Junij 3, 2009 Gre v soboto kdo z mano na furico Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GETRIEBE Objavljeno Junij 4, 2009 Deli Objavljeno Junij 4, 2009 Gre v soboto kdo z mano na furico če ne najdeš drugega grem jaz :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Junij 5, 2009 Deli Objavljeno Junij 5, 2009 če ne najdeš drugega grem jaz :naughty: Prav. Se slišiva jutri okol devetih, da se zmeniva za smer. Se bo treba vremenu prilagajat. Pa kr ti me poklič. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oknaj Objavljeno Junij 5, 2009 Deli Objavljeno Junij 5, 2009 Prav. Se slišiva jutri okol devetih, da se zmeniva za smer. Se bo treba vremenu prilagajat. Pa kr ti me poklič. Grem lahko še jast.če bo vreme? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Junij 5, 2009 Deli Objavljeno Junij 5, 2009 Grem lahko še jast.če bo vreme? vreme bo slabo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oknaj Objavljeno Junij 6, 2009 Deli Objavljeno Junij 6, 2009 vreme bo slabo Kje si se vozila jast sem bil na planinskem pohodu na Krimu vreme super . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Junij 6, 2009 Deli Objavljeno Junij 6, 2009 Grdi raček miljonkrat hvala za obujanje spominov, in nepozabno panoramsko voznjo po ormožu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Junij 9, 2009 Deli Objavljeno Junij 9, 2009 Kje si se vozila jast sem bil na planinskem pohodu na Krimu vreme super . Mas kako slikco? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oknaj Objavljeno Junij 9, 2009 Deli Objavljeno Junij 9, 2009 Mas kako slikco? Kakšno slikco od motorja ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Junij 10, 2009 Deli Objavljeno Junij 10, 2009 Kakšno slikco od motorja ? Kako lepo, sej lahko pošlješ na PM. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Trbiz Objavljeno Junij 12, 2009 Avtor Deli Objavljeno Junij 12, 2009 Pozdralvljeni! Gre kdo jutri zraven na Maltal odhod ob 8h od nas! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 Jaz sem razpolozljiva za fure od naslednjega vikenda dalje! Bomo vse nadoknadili, ni se poletje! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Trbiz Objavljeno Junij 14, 2009 Avtor Deli Objavljeno Junij 14, 2009 Evo včeraj Maltal in nazaj čez Turacher Höhe prelepih 492km.Še nekaj slik za lušte! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig Objavljeno Junij 14, 2009 Deli Objavljeno Junij 14, 2009 Igi vrjetno me danes nis prepoznal v cerknem na koles :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Junij 14, 2009 Deli Objavljeno Junij 14, 2009 Igi vrjetno me danes nis prepoznal v cerknem na koles :krneki: Čao, sem te prepoznal ja :naughty: te pa nisem opazil, ko sem vas prehiteval. Priznam pa, da ste dobri. Vsa čast Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig Objavljeno Junij 14, 2009 Deli Objavljeno Junij 14, 2009 Sm te vidu takoj na zacetku vzpona na Kladje, ko si sel mim. Sam sem mel s sabi prevec problemov, da bi ti lahko vsaj pomahu Takrat bi si zelu da bi me vsaj do vrha zategnu hehehe Mucno je blo, tko kot vsak let Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Junij 15, 2009 Deli Objavljeno Junij 15, 2009 Evo včeraj Maltal in nazaj čez Turacher Höhe prelepih 492km.Še nekaj slik za lušte! superca! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HONDAMANIA Objavljeno Junij 17, 2009 Deli Objavljeno Junij 17, 2009 POŠTENO, NI KAJ..! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Junij 17, 2009 Deli Objavljeno Junij 17, 2009 Klub CBF je včeraj upihnil prvo svečko. Se bom za vikend kar s svojo CBFko do konca zafurala )) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se