Mary Objavljeno Junij 18, 2009 Deli Objavljeno Junij 18, 2009 Jutr z motorjem v službo, pol pa direkt na obalo plavat ))) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Junij 19, 2009 Deli Objavljeno Junij 19, 2009 Jutr z motorjem v službo, pol pa direkt na obalo plavat ))) Zaenkrat gre vse po planu, a gre kdo zraven ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GETRIEBE Objavljeno Junij 20, 2009 Deli Objavljeno Junij 20, 2009 Zaenkrat gre vse po planu, a gre kdo zraven ? a je bilo po planu??? koliko družbe si imela??? kakšna je bila družba??? a si kaj plavala??? kakšna je voda polek tega, da je slana??? ... ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Junij 21, 2009 Deli Objavljeno Junij 21, 2009 a je bilo po planu??? koliko družbe si imela??? kakšna je bila družba??? a si kaj plavala??? kakšna je voda polek tega, da je slana??? ... ??? uh, preveč vprašanj, nemogoče na njih odgovoriti v tem stavku! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Julij 1, 2009 Deli Objavljeno Julij 1, 2009 Član št.: 2.246 greš kej na hitrco na Rakitno? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GETRIEBE Objavljeno Julij 4, 2009 Deli Objavljeno Julij 4, 2009 Član št.: 2.246 greš kej na hitrco na Rakitno? ta mesec še nič :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Julij 6, 2009 Deli Objavljeno Julij 6, 2009 ta mesec še nič :glare: Zakaj pa ne? Ja kaj pa je? Sej greva lahko samo z mojim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Trbiz Objavljeno Julij 6, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 6, 2009 Kaj zdaj cbf-ovci se bomo kaj zapeljali ali še kar imate zimsko spanje? Nobeden se nič ne oglasi kot bi bili vsi skregani med sabo! Pridite na plan z predlogi za konec tedna kam se zapeljemo ali pač ne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Julij 6, 2009 Deli Objavljeno Julij 6, 2009 čao vsem. matr, letos je pa res bolj slabo. kar nekako časa zmanjukje. tko da mam same kratke ture tud naslednji vikend sem zaseden mejte se lepo, bomo se pa že najdli in se kam odpeljali :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Julij 6, 2009 Deli Objavljeno Julij 6, 2009 Kaj zdaj cbf-ovci se bomo kaj zapeljali ali še kar imate zimsko spanje? Nobeden se nič ne oglasi kot bi bili vsi skregani med sabo! Pridite na plan z predlogi za konec tedna kam se zapeljemo ali pač ne. Predvsem je treba poudariti to, da nismo skregani. Res smola, kako se letos nikakor ne moramo ujeti kot lani. Jaz se javim za soboto, bi bila vesela, ce gremo lahko skupaj, ni vazno koliko nas pride, pac cimvec, ker je lepo z vami. Zelim si pa malo na avstrijsko hribovje, to je pa bolj vajino podrocje, vama zaupam, da bosta naredila super plan. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Trbiz Objavljeno Julij 7, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 7, 2009 No lepo bom mal prečekiral kako in kam!Odvisno tudi kakšno bo vreme in temperature ,ko sva bila na Maltalu je bilo v dolini + 25 na vrhu pa okoli 0 pa še pihalo je ,kot noro.Mika me tudi mal po magistrali gasa do Masleniškega mosta in nazaj no pa saj ni važno samo,da se bomo zapeljali imam že hudo krizo ni bilo adrenalina že tri tedne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Julij 7, 2009 Deli Objavljeno Julij 7, 2009 No lepo bom mal prečekiral kako in kam!Odvisno tudi kakšno bo vreme in temperature ,ko sva bila na Maltalu je bilo v dolini + 25 na vrhu pa okoli 0 pa še pihalo je ,kot noro.Mika me tudi mal po magistrali gasa do Masleniškega mosta in nazaj no pa saj ni važno samo,da se bomo zapeljali imam že hudo krizo ni bilo adrenalina že tri tedne. Super! Komaj čakam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Julij 9, 2009 Deli Objavljeno Julij 9, 2009 Kako kaj kaze glede vremena za v soboto? Kaksni so okvirni plani? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Trbiz Objavljeno Julij 10, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 10, 2009 Kot kaže bo v soboto še bolj nestanovitno še posebej zjutraj napovedujejo dež in popoldne plohe .Zato predlagam ,da prestavimo vse na nedeljo ,ko bo videti se vreme končno zrihtalo. Predlagam pa naslednje zbor okoli 7.30h do 8.00h OMV POSTOJNA plan pa je naslednji in sicer do Rijeke po magitralki do Karlobaga potem pa na Gospič,Korenica,Plaški,Ogulin.Delnice in potem na Kočevje do Ljubljane.No to je moj plan lahko pa predlagate tudi kakšno drugo varjanto!Ruto pa še narišem in sporočim koliko je to km. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Julij 10, 2009 Deli Objavljeno Julij 10, 2009 OMV Postojna, nedelja ob 8:00 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Trbiz Objavljeno Julij 10, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 10, 2009 Evo naredil sem tudi ruto narisal sem jo iz Postojne do Lljubljane preko prej omenjenih krajev in sicer 520km in čas vožnje 6h55min to je izračunal garmin,če pa je to preveč kar mislim da je kar dosti brez postankov pa jo uberemo kar po magistrali nazaj to je svar dogovora. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Julij 11, 2009 Deli Objavljeno Julij 11, 2009 Evo naredil sem tudi ruto narisal sem jo iz Postojne do Lljubljane preko prej omenjenih krajev in sicer 520km in čas vožnje 6h55min to je izračunal garmin,če pa je to preveč kar mislim da je kar dosti brez postankov pa jo uberemo kar po magistrali nazaj to je svar dogovora. Men je važn, da pridem ob 23h domov, vmes jih pa lahko naberemo poljubno (kilometrov) Jaz pridem na Logo (Brezovica) ob 7:30. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GETRIEBE Objavljeno Julij 11, 2009 Deli Objavljeno Julij 11, 2009 Men je važn, da pridem ob 23h domov, vmes jih pa lahko naberemo poljubno (kilometrov) Jaz pridem na Logo (Brezovica) ob 7:30. pridem tudi jaz... če me pa slučajno ne bo pa prosim, da me ne kregate. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Julij 11, 2009 Deli Objavljeno Julij 11, 2009 pridem tudi jaz... če me pa slučajno ne bo pa prosim, da me ne kregate. Prosim, pridi, bi te prosila, da mi ketno mal nategneš... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Julij 13, 2009 Deli Objavljeno Julij 13, 2009 Hvala za odlično družbo in servis ketne. Zame je bilo to lepih 610km. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Trbiz Objavljeno Julij 13, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 13, 2009 Tudi midva sva jih naklepala kar 740km čeprav na koncu že mal utrujena! Vendar upam, da vse še ponovimo bilo je lepo. maxyTT 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DESIM Objavljeno Julij 13, 2009 Deli Objavljeno Julij 13, 2009 ..Aleš.........nisi v kontekstu ..z ostalimi..!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Trbiz Objavljeno Julij 13, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 13, 2009 Včasih bil vendar smo ostali dobri kolegi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Julij 13, 2009 Deli Objavljeno Julij 13, 2009 ..Aleš.........nisi v kontekstu ..z ostalimi..!!! Aleša ne damo! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GETRIEBE Objavljeno Julij 13, 2009 Deli Objavljeno Julij 13, 2009 šeena iz mojega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se