xva Objavljeno Julij 31, 2009 Deli Objavljeno Julij 31, 2009 Ta vikend slabo kaze glede voznje... Ze vceraj sem se prekrsila. Z motorjem moram najprej na servis. Regularni pregled. Veliko uzitkov na motorju vam, ki se boste vozili. servis ni treba da je točno na kilometer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xva Objavljeno Julij 31, 2009 Deli Objavljeno Julij 31, 2009 servis ni treba da je točno na kilometer kakšnih sto km ni problem če vse normalno dela Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xva Objavljeno Julij 31, 2009 Deli Objavljeno Julij 31, 2009 kakšnih sto km ni problem če vse normalno dela čez golico bi se prav pasal zapelat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Avgust 1, 2009 Deli Objavljeno Avgust 1, 2009 čez golico bi se prav pasal zapelat Jutri? Mislila sem na kratko se razgledat s Finkenstein-a. Ampak golica.... mmm.... A nisi ti na pagu? maxyTT 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Avgust 2, 2009 Deli Objavljeno Avgust 2, 2009 En hiter živjo. Bolj malo CBF-k, je bilo pa toliko več drugih. Komaj čakam, da se vrnete z dopusta maxyTT 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brankom Objavljeno Avgust 7, 2009 Deli Objavljeno Avgust 7, 2009 Splošno znano je, da se nekateri jutri odpravljamo v Avstrijo do Katchberga-Tauerna in sicer ob 9h iz ÖMV Kranj! Čakamo 5min eventuelne udeležence. V primeru večjih skupin se porazdelimo po grupah! Vabljeni! Ogled Moto GP Brno pa je seveda obvezen za vse RESNE v tem CBF klubu! (Nopadavidimokdojeres) DA SAMO NE NAKLADAMO in vsem prav lepe ovinke še naprej maxyTT 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Avgust 7, 2009 Deli Objavljeno Avgust 7, 2009 se vidimo zjutraj :naughty: maxyTT 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Avgust 8, 2009 Deli Objavljeno Avgust 8, 2009 se vidimo zjutraj :naughty: Drug teden pa v Brno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brankom Objavljeno Avgust 10, 2009 Deli Objavljeno Avgust 10, 2009 Dobro jutro CBF-ke! Za ogled MOTO GP v Brnu imamo še eno prosto mesto v avtu. Če koga zanima, naj pokliče ali pošlje PMS! ( Mary ali meni). Pa lepo se imejte na mopedkih! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 Dobro jutro CBF-ke! Za ogled MOTO GP v Brnu imamo še eno prosto mesto v avtu. Če koga zanima, naj pokliče ali pošlje PMS! ( Mary ali meni). Pa lepo se imejte na mopedkih! a ste vi motoristi? :unsure: maxyTT 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Avgust 14, 2009 Deli Objavljeno Avgust 14, 2009 a ste vi motoristi? :unsure: :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertjur Objavljeno Avgust 15, 2009 Deli Objavljeno Avgust 15, 2009 :oops: Baje de zato da se ga bodo sproščal na polno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Avgust 17, 2009 Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 Utrinek z letošnjega motoGP v Brnu. maxyTT 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brankom Objavljeno Avgust 17, 2009 Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 Dobri fotki! Le kdo ji je pomagal pri tem..........Nepozaben hrup v Brnu in seveda ZMAGA THE DOCTOR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TRN Objavljeno Avgust 17, 2009 Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 Najprej vsem skupaj lep pozdrav , upam ,da ne morim z mojim problemom , ki sem ga imel včeraj z mojo CBF 1000 ,ko sem prišel na vrh Grosglocknerja mi je iz dispanziske pritekla voda in to fejst. Honda je stara 1 leto in na servisu pravi ,da se bodo pozanimali (ne vem kje) zakaj je do tega prišlo,ker veternica dela,lučko pa nisem videl ,da bi zasvetila. Če je že kdo imel podoben primer,bi prosil,če mi kaj več pove.Že vnaprej hvala lepa in veliko kilometrov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Avgust 17, 2009 Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 Utrinek z letošnjega motoGP v Brnu. Jebeštrgla Mary! Zgleda, da sem čist za tvojim hrbtom ležal... :unsure: :yes: mig in maxyTT 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brankom Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 Zadnje javljanje pred odhodom v Dolomite! Imejte se tu na sončni strani, javim se po parih ovinkih konec tedna! (bovamžal) maxyTT 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 Branko uživi! Jst grem tut mojo nekam sprehodt, ku je tak lep dan :naughty: maxyTT 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 Jaz sem svojo ze vceraj preluftala, pa danes jo bom tud, sam v Dolomite pa ne grem v vrsto stat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Steen Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 Dons v službo pa nazaj, pa mogoče še pol kšno furico Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 Prav lepo sem jo sprehodu. Najprej na morje mal noge namoct, pol pa na 2k mal ohladit (Mangrt, Vrsic). Skupaj okoli 480 Km. Superca :naughty: Evo mal slikc za sline pocedit maxyTT in MCMLXXVI 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brankom Objavljeno Avgust 21, 2009 Deli Objavljeno Avgust 21, 2009 Povratek iz Dolomitov: brez kapljice dežja, ca 1250km v solo izvedbi! KAJ JE TO VRSTA? lP (no pa gremo zaslužit, kar smo zapravili!) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Avgust 21, 2009 Deli Objavljeno Avgust 21, 2009 Če boste jutri doma in ne veste, kaj drugega početi ... na Letališču Maribor bo jutri, v soboto, 22. avgusta od 8h dalje, preko celega dne velik AVTO TUNING SHOW, v organizaciji Scorpion Tuning Cluba. Vsega bo - od tekmovanja v predelanih avtomobilov, avtoakustike, carwasha (al kak se temu že reče) , do DJ-jev in plesalk. V glavnem - vse, kar spada zraven na taki show ... vreme ni ovira! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 Če boste jutri doma in ne veste, kaj drugega početi ... na Letališču Maribor bo jutri, v soboto, 22. avgusta od 8h dalje, preko celega dne velik AVTO TUNING SHOW, v organizaciji Scorpion Tuning Cluba. Vsega bo - od tekmovanja v predelanih avtomobilov, avtoakustike, carwasha (al kak se temu že reče) , do DJ-jev in plesalk. V glavnem - vse, kar spada zraven na taki show ... vreme ni ovira! Motor je na bolniski... ImenitnaPriložnost in MCMLXXVI 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Motor je na bolniski... Ampak ne bo vec dolgo. Ali kdo kaj planira za ta vikend? Dons v službo pa nazaj, pa mogoče še pol kšno furico Ti se se najbolj vozis od vseh, zgleda )) Povratek iz Dolomitov: brez kapljice dežja, ca 1250km v solo izvedbi! KAJ JE TO VRSTA? lP (no pa gremo zaslužit, kar smo zapravili!) Ne morem verjet, da ni bilo vrste )) Mas kako slikco? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se