Mary Objavljeno Januar 7, 2010 Deli Objavljeno Januar 7, 2010 Vsem domačim na tej strani želim SREČNO v L.10!(mojanovaljubicainjaz) Nisem mogla verjet. Sem zelo vesela zate (beridalboszapelat). Naj ti dobro služi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brankom Objavljeno Januar 10, 2010 Deli Objavljeno Januar 10, 2010 Vsem CBF-ovcem še 1X V E L I K O S R E Č N I H K M še nadalje in hvala za lepe želje. Vsem Kozorogovcem pa tudi vse NAJBOLJŠE za osebni praznik! Se vidimo na suhi cesti pri 10st! maxyTT 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oknaj Objavljeno Januar 11, 2010 Deli Objavljeno Januar 11, 2010 Tudi jast se pridružujem enakim željam ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Januar 12, 2010 Deli Objavljeno Januar 12, 2010 enako tudi iz moje strani maxyTT 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig Objavljeno Januar 21, 2010 Deli Objavljeno Januar 21, 2010 A bo ze kdo narocu 15 stopin? Brrrrrrrrrrrrrr Branko, povej kako se pele tale vefe erica? maxyTT 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brankom Objavljeno Januar 30, 2010 Deli Objavljeno Januar 30, 2010 Dragi CBF-ovci! Imam veliko prošnjo: ali sem še lahko član tegale zbora čeprav imam več CBF-ke?Mi lahko to odgovorno predsedstvo odgovori na vprašanje (bomdalzamokrotoobpozitivnemodgovoru)? Lp Vsem MCMLXXVI in maxyTT 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig Objavljeno Januar 30, 2010 Deli Objavljeno Januar 30, 2010 :closedeyes: MCMLXXVI in maxyTT 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig Objavljeno Februar 17, 2010 Deli Objavljeno Februar 17, 2010 Kaj tukaj se še nič ne dogaja? Alora pridem več ksno :blink::zzz: maxyTT in MCMLXXVI 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig Objavljeno Februar 25, 2010 Deli Objavljeno Februar 25, 2010 Če bom le prav čas doma jo pelem mal na zrak :naughty: maxyTT 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig Objavljeno Februar 27, 2010 Deli Objavljeno Februar 27, 2010 A ste svoje ljubce že kaj pelal na randi? :blink: maxyTT 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig Objavljeno Februar 28, 2010 Deli Objavljeno Februar 28, 2010 vceri sel pogledat na primorsko, lepo je blo maxyTT 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brankom Objavljeno Marec 10, 2010 Deli Objavljeno Marec 10, 2010 No, včeraj registriral, danes po planu v Izolo na sladoled....Žal, vreme kroji plane! Za1x metla za sneg po dvorišču, če pa misli tale belina pojačat pa lopata! Kje ste, CBF-ke in pridruženi? Jaz, (nažalost) 0(ničzbesedo)km od novembra 2009!!!! Halo!!! Delirium tremens še ni bil zadnjih nekaj let tako močan :angry: :angry: :angry: maxyTT 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig Objavljeno Marec 10, 2010 Deli Objavljeno Marec 10, 2010 No jst sem sel letos 2x skupaj cca 300Km maxyTT 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brankom Objavljeno Marec 14, 2010 Deli Objavljeno Marec 14, 2010 Evo, uspelo! 200km + do Črnega kala pa nazaj! Mrzlica popustila malo, čeprav vseskupaj izpeljano v solo varianti! Ugotovil, da me nova ljubica tudi zna peljati Mary 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Marec 16, 2010 Deli Objavljeno Marec 16, 2010 Včeraj sem prebirala DIY članke, kako se menja olje, filtre, diske,... na CBF čuka. Pa sem se spomnila, da morda ne bi bilo tako slabo akumulator nazaj vtaknit... Samo, dokler ne bo toplo, se bova na miru stiskale. Uživajte, se kmalu srečamo! Dr.Kitty 28, maxyTT in GETRIEBE 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HONDAMANIA Objavljeno Marec 18, 2010 Deli Objavljeno Marec 18, 2010 (popravljeno) Letos se vam bom poskusil tudi jaz pridružit.... .) Če me boste sprejeli Popravljeno Marec 18, 2010. Popravil HONDAMANIA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Marec 20, 2010 Deli Objavljeno Marec 20, 2010 Živjo, upam da še kdo spremlja to temo Če se napoved za naslednji vikend izboljša... mogoče kak krof, prosim? :surrender: GETRIEBE, maxyTT in Dr.Kitty 28 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GETRIEBE Objavljeno Marec 21, 2010 Deli Objavljeno Marec 21, 2010 za otvoritev sezone je bilo narejenih solo 150 km še par detajlev za naredit pa smo spet notri... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brankom Objavljeno Marec 21, 2010 Deli Objavljeno Marec 21, 2010 Doma, pa zopet zaradi vremena v dnevni sobi! Pa da človek znori! Kje je suh asfalt? maxyTT 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xva Objavljeno Marec 21, 2010 Deli Objavljeno Marec 21, 2010 Doma, pa zopet zaradi vremena v dnevni sobi! Pa da človek znori! Kje je suh asfalt? probej ga okol obrnt MCMLXXVI in Lubikaa Rozzica 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Marec 22, 2010 Deli Objavljeno Marec 22, 2010 Doma, pa zopet zaradi vremena v dnevni sobi! Pa da človek znori! Kje je suh asfalt? Pod streho!! Jaz sem naredila kar nekaj krogov - pol dneva s krpo in copicem v roki, vse smrdelo po antisilikonu... Se vedno mi ni jasno, zakaj je treba podreti pol motorja, da lahko spucas celo ketno, povsod.. A obstaja kak trik? + Zanima me, pri kok km ste menjali ketno? Mogoce grem v cetrtek z motorjem v Rijeko. Ce se bom upala. Dolga zima je bila :surrender: maxyTT 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brankom Objavljeno April 5, 2010 Deli Objavljeno April 5, 2010 Včeraj: Kr-Kamnik-Vransko(poligon zaprt!)-Marija Reka(kar nekaj peska)-Trbovlje-Litija-Šmartno pod Šmarno goro(?)-Vodice pa domov. Za dušo lahno premalo, bo bo boljše čez mesec. Rubrika še obstaja, dragi CBF-ovci. Pa lepo pozdravljeni! maxyTT 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GETRIEBE Objavljeno April 5, 2010 Deli Objavljeno April 5, 2010 Včeraj: Kr-Kamnik-Vransko(poligon zaprt!)-Marija Reka(kar nekaj peska)-Trbovlje-Litija-Šmartno pod Šmarno goro(?)-Vodice pa domov. Za dušo lahno premalo, bo bo boljše čez mesec. Rubrika še obstaja, dragi CBF-ovci. Pa lepo pozdravljeni! Podobno furo sem jaz naredil v soboto samo, da sem šel čez Črnivec, Velenje, Polzela, ovinki Marija Reka, Trbovlje, Litija, Lj pa za ohlajanje še na Rakitno :naughty: V nedeljo pa čez Horjul na Gorenjo vas, Hotavlje, čez smučišče Cerkno na Petrovo brdo (na čaj), Most na Soči, Anhovo, Gorica, Komen, Sežana, Kozina, Ankaran (na obisk v Valdoltro) potem pa po stari cesti proti Lj. Za nazaj me je pa še opralo... Pa je bilo za vikend nekaj čez 600 km narejenih Danes pa dober namen it v Mirno Peč pa mi nekako ne ugaja samo 8°c pa napovedi dežja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vodka8 Objavljeno April 6, 2010 Deli Objavljeno April 6, 2010 (popravljeno) Pod streho!! Jaz sem naredila kar nekaj krogov - pol dneva s krpo in copicem v roki, vse smrdelo po antisilikonu... Se vedno mi ni jasno, zakaj je treba podreti pol motorja, da lahko spucas celo ketno, povsod.. A obstaja kak trik? + Zanima me, pri kok km ste menjali ketno? Mogoce grem v cetrtek z motorjem v Rijeko. Ce se bom upala. Dolga zima je bila Jaz sem menjal ketno in zobnike pri 27.000 km. Menja se pa takrat, ko opaziš da je na različnih mestih različno napeta. (nekje je manj, nekje pa bolj napete). Popravljeno April 6, 2010. Popravil vodka8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vodka8 Objavljeno April 6, 2010 Deli Objavljeno April 6, 2010 Jaz sem menjal ketno in zobnike pri 27.000 km. Menja se pa takrat, ko opaziš da je na različnih mestih različno napeta. (nekje je manj, nekje pa bolj napete). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se