bikez Objavljeno April 21, 2010 Deli Objavljeno April 21, 2010 Ni važn kaj je Mary, važn da Hodno fura Jajaja, se strinjam .). mig 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno April 24, 2010 Deli Objavljeno April 24, 2010 Če zanese koga pot mimo, ... dogajalo se bo !!! :yes: SPRING FEST No. 1, FAROVEC 2010 Prvi tovrstni festival v Sloveniji v času spomladanskih počitnic! Slovenski Spring break! Jezero Farovec pri Slovenski Bistrici 30.april – 2.maj 2010 Odlična priložnost kje preživeti praznični vikend – na festivalu glasbe, veselja in druženja, v prelepem okolju jezera Farovec! V treh dneh festivala bo nastopilo 36 skupin: Laibach, Psihomodo pop, Niet, Murat & Jose Band, Hladno pivo, Mi 2, Zablujena generacija, Leaf fat, The drinkers, Katalena, Drumatical Theatre, Superbutt, Siti hlapci, Jerry & Blueberry, IRIE FM, Muškat hamburg, Kud idijoti, Suasages, Toxic Heart, Iron median in še in še...) ter mnogo še neuveljavljenih skupin - Cabbage, Infidia, Ashton's Kitchen ... http://www.springfest.si/index.html Vabljeni ! mig, Mary in Dr_Jakob 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jaka78 Objavljeno April 24, 2010 Deli Objavljeno April 24, 2010 cejt si moras uzet na vsake dva tanka, to je pa cca 500km ne vem ce bo dovolj enkrat na let. heh stari mislš,da se men to da? Dejga srat Mislm,da ne bo nič narobe,če jo namažeš enkat na sezono tud če se ne vem kje vozš toj motor to more delat to je narejen za vse razmere Jst sm zanč mojo ketno namazu po ene treh letih cca.tm 10tisoč prevoženih pa je pred mazanjem delala ko urca.No zdej je namazana ampak ne čutim nobene razlike. mig, hilton in yan 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juresag Objavljeno April 25, 2010 Deli Objavljeno April 25, 2010 heh stari mislš,da se men to da? Dejga srat Mislm,da ne bo nič narobe,če jo namažeš enkat na sezono tud če se ne vem kje vozš toj motor to more delat to je narejen za vse razmere Jst sm zanč mojo ketno namazu po ene treh letih cca.tm 10tisoč prevoženih pa je pred mazanjem delala ko urca.No zdej je namazana ampak ne čutim nobene razlike. Brez skrbi da boš občutil razliko zelo močno jo boš občutil in to na denarnci, ker boš menjal ketno enkrat prej kot pa jaz in ostali ki vestno skrbimo za njo. Ampak hej če maš denar............ knonck yourself out........... mig, Mary in Dr_Jakob 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno April 25, 2010 Deli Objavljeno April 25, 2010 Dragi moji, lepo da se imate fajn tud na moj račun Sporočam, da se javljam v živo iz Črne gore, kamor sem peljala na sprehod svojo hondo, sama sem šla pa na veliko pečenega mesa, ker mi ribe ne dišijo. Lp, mary mig 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brankom Objavljeno April 25, 2010 Deli Objavljeno April 25, 2010 Užvaj, pa na kuma (type montenegro) ne pozabi! Dragi moji, lepo da se imate fajn tud na moj račun Sporočam, da se javljam v živo iz Črne gore, kamor sem peljala na sprehod svojo hondo, sama sem šla pa na veliko pečenega mesa, ker mi ribe ne dišijo. Lp, mary mig in maxyTT 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno April 25, 2010 Deli Objavljeno April 25, 2010 Dragi moji, lepo da se imate fajn tud na moj račun Sporočam, da se javljam v živo iz Črne gore, kamor sem peljala na sprehod svojo hondo, sama sem šla pa na veliko pečenega mesa, ker mi ribe ne dišijo. Lp, mary Svinjska ribica spada med morske, jezerske al potocne ribe? mig in jaka78 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno April 25, 2010 Deli Objavljeno April 25, 2010 Kako da ti ribe ne dišijo???? Kaj pa IHANSKI BRANCIN???? yan in mig 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jaka78 Objavljeno April 28, 2010 Deli Objavljeno April 28, 2010 (popravljeno) Živjo,mene pa zanima na kolk obratov kej prestavljate svoje hondice? Jst ponavad nažgem do ene 5-6 tisoč pa prestavm.A dosti terate v rdeče polje? A je to škodljivo za motor,če preveč navijaš obrate oz.se voziš z visokimi obrati? Pa a je normalno,da začnem čutit tresljaje po ene 2 urah vožnje pod ritjo? Mislm,ko pridem včasih z motorja mi v rokah seka elektrika,mislim v rokah imam ful statične elektrike? Zadnje cajte se mi zdi da moj motor nekam preveč vibrira pod zicom(sploh v delovanju visokih obratov),k mobitel Popravljeno April 28, 2010. Popravil jaka78 mig, Dadi in hilton 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno April 29, 2010 Deli Objavljeno April 29, 2010 Živjo,mene pa zanima na kolk obratov kej prestavljate svoje hondice? Jst ponavad nažgem do ene 5-6 tisoč pa prestavm.A dosti terate v rdeče polje? A je to škodljivo za motor,če preveč navijaš obrate oz.se voziš z visokimi obrati? Pa a je normalno,da začnem čutit tresljaje po ene 2 urah vožnje pod ritjo? Mislm,ko pridem včasih z motorja mi v rokah seka elektrika,mislim v rokah imam ful statične elektrike? Zadnje cajte se mi zdi da moj motor nekam preveč vibrira pod zicom(sploh v delovanju visokih obratov),k mobitel Jaz nimam teh problemov, je pa res, da imam 1000 kubikov, ker mi je bila na testni vožnji 600-ka skoz na ta rdečih. Kar se tiče izkoriščenosti motorja, najbolje da prestaviš po krivulji max navora. Kar se tiče tresljajev nimam pojma, jaz tega ne poznam. pa lepo pozdravljeni nazaj, na žalost. mig in maxyTT 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno April 29, 2010 Deli Objavljeno April 29, 2010 Živjo,mene pa zanima na kolk obratov kej prestavljate svoje hondice? Jst ponavad nažgem do ene 5-6 tisoč pa prestavm.A dosti terate v rdeče polje? A je to škodljivo za motor,če preveč navijaš obrate oz.se voziš z visokimi obrati? Pa a je normalno,da začnem čutit tresljaje po ene 2 urah vožnje pod ritjo? Mislm,ko pridem včasih z motorja mi v rokah seka elektrika,mislim v rokah imam ful statične elektrike? Zadnje cajte se mi zdi da moj motor nekam preveč vibrira pod zicom(sploh v delovanju visokih obratov),k mobitel Ti malo ? mig 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jaka78 Objavljeno April 29, 2010 Deli Objavljeno April 29, 2010 (popravljeno) Ti malo ? hehe mal pa res sej ne,res me zanima kako šaltat motor da bo imel najmanjšo porabo. Popravljeno April 29, 2010. Popravil jaka78 mig in hilton 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xva Objavljeno April 30, 2010 Deli Objavljeno April 30, 2010 hehe mal pa res sej ne,res me zanima kako šaltat motor da bo imel najmanjšo porabo. POTEM JE NAJBOLJŠE DA GA SPLOH NE ŠALTAŠ mig, Lubikaa Rozzica, mojamiska in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Maj 3, 2010 Deli Objavljeno Maj 3, 2010 hehe mal pa res sej ne,res me zanima kako šaltat motor da bo imel najmanjšo porabo. POTEM JE NAJBOLJŠE DA GA SPLOH NE PELJEŠ MCMLXXVI, mig, yan in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Maj 4, 2010 Deli Objavljeno Maj 4, 2010 hehe mal pa res sej ne,res me zanima kako šaltat motor da bo imel najmanjšo porabo. jao jao jao ko boš naslednjič doma peku pomfri, šparaj tisto olje, vlij v motor in se pejd peljat. ful majhna poraba v takem primeru. mig in MCMLXXVI 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Eol Objavljeno Maj 8, 2010 Deli Objavljeno Maj 8, 2010 Živjo,mene pa zanima na kolk obratov kej prestavljate svoje hondice? Jst ponavad nažgem do ene 5-6 tisoč pa prestavm.A dosti terate v rdeče polje? A je to škodljivo za motor,če preveč navijaš obrate oz.se voziš z visokimi obrati? Pa a je normalno,da začnem čutit tresljaje po ene 2 urah vožnje pod ritjo? Mislm,ko pridem včasih z motorja mi v rokah seka elektrika,mislim v rokah imam ful statične elektrike? Zadnje cajte se mi zdi da moj motor nekam preveč vibrira pod zicom(sploh v delovanju visokih obratov),k mobitel si mogoče razmišljal da motociklizem ni za pussye, ker po 2 urah čutiš tresljaje pod ritjo :closedeyes: hehe mal pa res sej ne,res me zanima kako šaltat motor da bo imel najmanjšo porabo. doma v garazi ga glej mig in jaka78 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jaka78 Objavljeno Maj 8, 2010 Deli Objavljeno Maj 8, 2010 si mogoče razmišljal da motociklizem ni za pussye, ker po 2 urah čutiš tresljaje pod ritjo :closedeyes: doma v garazi ga glej :trance_27_notworthy: mig in hilton 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jl79 Objavljeno Maj 8, 2010 Deli Objavljeno Maj 8, 2010 Ne vem, ce je to ze morda kdo objavil. Navodila za Hondo CBF 1000. mig in sayo 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jl79 Objavljeno Maj 8, 2010 Deli Objavljeno Maj 8, 2010 Evo, povezava sayo, mig, jaka78 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig Objavljeno Junij 13, 2010 Deli Objavljeno Junij 13, 2010 Kkašna skupna tura v prihodnem vikendu ? MCMLXXVI, sayo in maxyTT 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Trbiz Objavljeno Junij 16, 2010 Avtor Deli Objavljeno Junij 16, 2010 Ja bi pasalo kaj bolj konkretnega. mig in maxyTT 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig Objavljeno Junij 19, 2010 Deli Objavljeno Junij 19, 2010 napoved je slaba, upam da se nasledni pošlihta pa jo kam mahnemo, morda prekmurje? maxyTT, MCMLXXVI in Dr_Jakob 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig Objavljeno Junij 19, 2010 Deli Objavljeno Junij 19, 2010 Kdo ima žilco dajat ocene - naj se javi in obrazloži zakaj yan, Dr_Jakob, anja37 in 4 others 3 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig Objavljeno Junij 24, 2010 Deli Objavljeno Junij 24, 2010 V nedeljo bo lepo vreme, jo kam odrinemo? maxyTT, Mary in MCMLXXVI 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Trbiz Objavljeno Junij 26, 2010 Avtor Deli Objavljeno Junij 26, 2010 V nedeljo bo lepo vreme, jo kam odrinemo? Ja kam pa in kje se dobimo! mig 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se