ImenitnaPriložnost Objavljeno April 2, 2012 Deli Objavljeno April 2, 2012 Prodaja se čudovita, malenkost popraskana (samo bočna plastika), s 1000 km, rdeča, z ABS, 1. reg marec 2010, Honda CBF 600 SA. S ploščo, kufrom (poškodovan), mislim, da ogrevanimi ročkami, kupljena v AS Domžale. Tam bo v kratkem tudi na ogled in voljna za nakup. Kontaktirate me lahko na s @ aufbix.org . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jezek19 Objavljeno April 26, 2012 Deli Objavljeno April 26, 2012 Ojla klapa! Žal zapuščam CBF klub! Vzrok, menjava motorja, ma še vedno Honda! lp Marjo Irencko 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Junij 1, 2012 Deli Objavljeno Junij 1, 2012 No kaj je zdaj, se kaj vozite? Jaz sem tudi žal bivša CBFka, žal tudi bivša Honda... Je bilo ful lepo. Je pa zdaj čisto drugače lepo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Junij 1, 2012 Deli Objavljeno Junij 1, 2012 jest pa svoje cb900f ne dam. razumem tiste ki presaltajo na bmw potovalca al pa goldwinga, ne pa tistih ki gredo na plasticarja ali pa podoben motor kot so ga sedaj vozil. to se mi zdi izguba casa al pa sminkiranje, vsako drugo sezono nov motor, u jea. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Junij 1, 2012 Deli Objavljeno Junij 1, 2012 jest pa svoje cb900f ne dam. razumem tiste ki presaltajo na bmw potovalca al pa goldwinga, ne pa tistih ki gredo na plasticarja ali pa podoben motor kot so ga sedaj vozil. to se mi zdi izguba casa al pa sminkiranje, vsako drugo sezono nov motor, u jea. Plastičarja?? Kaj je to? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Junij 1, 2012 Deli Objavljeno Junij 1, 2012 Nekaj kar ima veliko plastik in leti kot sneta skera Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Junij 1, 2012 Deli Objavljeno Junij 1, 2012 A-ha, pol me razumeš? Jaz še vedno trdim, da je Honda CBF neki najbolj fletnega, lepe spomine sem pustila gor. Hudo mi je bilo pri srcu, ko je odšla... Tudi tista HISS lučka, ki utripa v temni noči, pravi da je to motor s srcem, ki utripa za voznika... Ampak, zdaj je drugače. Ne boljše, ne slabše, samo drugače. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Junij 1, 2012 Deli Objavljeno Junij 1, 2012 A-ha, pol me razumeš? Jaz še vedno trdim, da je Honda CBF neki najbolj fletnega, lepe spomine sem pustila gor. Hudo mi je bilo pri srcu, ko je odšla... Tudi tista HISS lučka, ki utripa v temni noči, pravi da je to motor s srcem, ki utripa za voznika... Ampak, zdaj je drugače. Ne boljše, ne slabše, samo drugače. Mary, ne se sekirat :grrr . Jaz sem tudi šel iz ST na SS oz. na plastičarja kot ga nekateri poimenujejo in ugotovil, da je to to :grim . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Junij 1, 2012 Deli Objavljeno Junij 1, 2012 Mary, ne se sekirat :grrr . Jaz sem tudi šel iz ST na SS oz. na plastičarja kot ga nekateri poimenujejo in ugotovil, da je to to :grim . O bikez Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Junij 5, 2012 Deli Objavljeno Junij 5, 2012 Bi šel kdo do Paklenice ta vikend? Petek in nedelja vredu kažeta kar se vremena tiče... Gredo tudi drugi motorji - ne se šparat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nordkap Objavljeno Junij 7, 2012 Deli Objavljeno Junij 7, 2012 Ej cbf-jaši, zanima me ali ima oziroma kateri ve kje bi dobil najbolj ugodno levo sprednjo stransko(bočno) plastiko za cbf 1000 sa letnik 2010, črne barve. Original je draga kod žafran preko 300€. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Junij 13, 2012 Deli Objavljeno Junij 13, 2012 Ej cbf-jaši, zanima me ali ima oziroma kateri ve kje bi dobil najbolj ugodno levo sprednjo stransko(bočno) plastiko za cbf 1000 sa letnik 2010, črne barve. Original je draga kod žafran preko 300€. Živjo nordkap Ja kaj si pa delal na plastiki? Če ni nič, potem ne rabiš menjat, daj nalepko gor. Popravljat se ne splača, mogoče ti jo lahko nekdo (zves na PM) odlije, pa jo poštrihaš sam - dela polno, prišparaš niti ne. Kupiš novo preden prodaš, pa je? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nordkap Objavljeno Junij 13, 2012 Deli Objavljeno Junij 13, 2012 Živjo nordkap Ja kaj si pa delal na plastiki? Če ni nič, potem ne rabiš menjat, daj nalepko gor. Popravljat se ne splača, mogoče ti jo lahko nekdo (zves na PM) odlije, pa jo poštrihaš sam - dela polno, prišparaš niti ne. Kupiš novo preden prodaš, pa je? zravn bi bla Mary pa bi vidla, sem reševal sebe pa Klemna, pa jo je plastika skupla, saj mam poflikano in je tako kot , da ni nič, sam vseen original je original, jeb ga. Ej HISS lučke se pa ne prodaja, saj veš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Junij 14, 2012 Deli Objavljeno Junij 14, 2012 zravn bi bla Mary pa bi vidla, sem reševal sebe pa Klemna, pa jo je plastika skupla, saj mam poflikano in je tako kot , da ni nič, sam vseen original je original, jeb ga. Ej HISS lučke se pa ne prodaja, saj veš. Boš kej okoli z motorjem hodil, da si jaz to ogledam? V soboto gremo po vsej verjetnosti do Raceland-a... Hja, sej veš da mi je žal za vaš potep, no, pa še s poroko ne bo nič Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nordkap Objavljeno Junij 14, 2012 Deli Objavljeno Junij 14, 2012 Boš kej okoli z motorjem hodil, da si jaz to ogledam? V soboto gremo po vsej verjetnosti do Raceland-a... Hja, sej veš da mi je žal za vaš potep, no, pa še s poroko ne bo nič Se zna zgodit, da jo pripičim kaj, kk misliš , da ne bo kaj s poroko, jaz pa že vse parajt mam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Junij 18, 2012 Deli Objavljeno Junij 18, 2012 Se zna zgodit, da jo pripičim kaj, kk misliš , da ne bo kaj s poroko, jaz pa že vse parajt mam. Bom koga drugega naštimala... Ta je preveč mečkal... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Junij 29, 2012 Deli Objavljeno Junij 29, 2012 Dragi mimoidoči in zagrizenci, v nedeljo bo vsaj 1 član na Hondi CBF. Pa že imamo neko skrito vez... Če koga zanima prijetno preživet izlet na motociklih, v odlični prijateljski družbi, sami dobrovoljčki-nealkoholiki, lepo vabljeni! Ko bo znan čas in kraj zbora, sporočim! se vidimo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Junij 30, 2012 Deli Objavljeno Junij 30, 2012 Nedelja: "zbor 8.30 - 9.00 h OMV Radovljica čez Avstrijo do Cortine, tam naredimo krog po okoliških prelazih in se vrnemo čez Tolmezzo domov." Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno September 1, 2012 Deli Objavljeno September 1, 2012 hm... takle klub bi tut mi cmr-aši lahk mel... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oknaj Objavljeno September 16, 2012 Deli Objavljeno September 16, 2012 A je sploh še kater cfb-jaš ? oknaj 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gaso65 Objavljeno September 16, 2012 Deli Objavljeno September 16, 2012 A je sploh še kater cfb-jaš ? Je. :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motostef Objavljeno Junij 19, 2013 Deli Objavljeno Junij 19, 2013 Je. :-) Tudi jaz imam CBF 1000 - rdečo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig Objavljeno Avgust 28, 2013 Deli Objavljeno Avgust 28, 2013 A je sploh še kater cfb-jaš ? po spominu se vedno imlakar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Avgust 28, 2013 Deli Objavljeno Avgust 28, 2013 Neč več ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CINDAPP Objavljeno Avgust 28, 2013 Deli Objavljeno Avgust 28, 2013 A je sploh še kater cfb-jaš ? Še,še.......... :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se