Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Prodaja se čudovita, malenkost popraskana (samo bočna plastika), s 1000 km, rdeča, z ABS, 1. reg marec 2010, Honda CBF 600 SA. S ploščo, kufrom (poškodovan), mislim, da ogrevanimi ročkami, kupljena v AS Domžale. Tam bo v kratkem tudi na ogled in voljna za nakup.

Kontaktirate me lahko na s @ aufbix.org .

post-19673-0-68104200-1333382136_thumb.jpgpost-19673-0-99265500-1333382111_thumb.jpg

post-19673-0-85807600-1333382249_thumb.jpg

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Ojla klapa!

Žal zapuščam CBF klub!

Vzrok, menjava motorja, ma še vedno Honda!

lp Marjo

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

No kaj je zdaj, se kaj vozite? Jaz sem tudi žal bivša CBFka, žal tudi bivša Honda... Je bilo ful lepo. Je pa zdaj čisto drugače lepo. :004

Objavljeno

jest pa svoje cb900f ne dam.

razumem tiste ki presaltajo na bmw potovalca al pa goldwinga, ne pa tistih ki gredo na plasticarja ali pa podoben motor kot so ga sedaj vozil. to se mi zdi izguba casa al pa sminkiranje, vsako drugo sezono nov motor, u jea.

Objavljeno

jest pa svoje cb900f ne dam.

razumem tiste ki presaltajo na bmw potovalca al pa goldwinga, ne pa tistih ki gredo na plasticarja ali pa podoben motor kot so ga sedaj vozil. to se mi zdi izguba casa al pa sminkiranje, vsako drugo sezono nov motor, u jea.

Plastičarja?? Kaj je to?

Objavljeno

A-ha, pol me razumeš? Jaz še vedno trdim, da je Honda CBF neki najbolj fletnega, lepe spomine sem pustila gor. Hudo mi je bilo pri srcu, ko je odšla...

Tudi tista HISS lučka, ki utripa v temni noči, pravi da je to motor s srcem, ki utripa za voznika...

Ampak, zdaj je drugače. Ne boljše, ne slabše, samo drugače.

Objavljeno

A-ha, pol me razumeš? Jaz še vedno trdim, da je Honda CBF neki najbolj fletnega, lepe spomine sem pustila gor. Hudo mi je bilo pri srcu, ko je odšla...

Tudi tista HISS lučka, ki utripa v temni noči, pravi da je to motor s srcem, ki utripa za voznika...

Ampak, zdaj je drugače. Ne boljše, ne slabše, samo drugače.

Mary, ne se sekirat :grrr . Jaz sem tudi šel iz ST na SS oz. na plastičarja kot ga nekateri poimenujejo in ugotovil, da je to to :grim .

Objavljeno

Mary, ne se sekirat :grrr . Jaz sem tudi šel iz ST na SS oz. na plastičarja kot ga nekateri poimenujejo in ugotovil, da je to to :grim .

O bikez :004

Objavljeno

Bi šel kdo do Paklenice ta vikend? Petek in nedelja vredu kažeta kar se vremena tiče... Gredo tudi drugi motorji - ne se šparat...

Objavljeno

Ej cbf-jaši, zanima me ali ima oziroma kateri ve kje bi dobil najbolj ugodno levo sprednjo stransko(bočno) plastiko za cbf 1000 sa letnik 2010, črne barve.

Original je draga kod žafran preko 300€.

Objavljeno

Ej cbf-jaši, zanima me ali ima oziroma kateri ve kje bi dobil najbolj ugodno levo sprednjo stransko(bočno) plastiko za cbf 1000 sa letnik 2010, črne barve.

Original je draga kod žafran preko 300€.

Živjo nordkap :) Ja kaj si pa delal na plastiki?

Če ni nič, potem ne rabiš menjat, daj nalepko gor. Popravljat se ne splača, mogoče ti jo lahko nekdo (zves na PM) odlije, pa jo poštrihaš sam - dela polno, prišparaš niti ne.

Kupiš novo preden prodaš, pa je?

Objavljeno

Živjo nordkap :) Ja kaj si pa delal na plastiki?

Če ni nič, potem ne rabiš menjat, daj nalepko gor. Popravljat se ne splača, mogoče ti jo lahko nekdo (zves na PM) odlije, pa jo poštrihaš sam - dela polno, prišparaš niti ne.

Kupiš novo preden prodaš, pa je?

zravn bi bla Mary pa bi vidla, sem reševal sebe pa Klemna, pa jo je plastika skupla, saj mam poflikano in je tako kot , da ni nič, sam vseen original je original, jeb ga.

Ej HISS lučke se pa ne prodaja, saj veš.

Objavljeno

zravn bi bla Mary pa bi vidla, sem reševal sebe pa Klemna, pa jo je plastika skupla, saj mam poflikano in je tako kot , da ni nič, sam vseen original je original, jeb ga.

Ej HISS lučke se pa ne prodaja, saj veš.

Boš kej okoli z motorjem hodil, da si jaz to ogledam? V soboto gremo po vsej verjetnosti do Raceland-a...

Hja, sej veš da mi je žal za vaš potep, no, pa še s poroko ne bo nič :smoke:

Objavljeno

Boš kej okoli z motorjem hodil, da si jaz to ogledam? V soboto gremo po vsej verjetnosti do Raceland-a...

Hja, sej veš da mi je žal za vaš potep, no, pa še s poroko ne bo nič :smoke:

Se zna zgodit, da jo pripičim kaj, kk misliš , da ne bo kaj s poroko, jaz pa že vse parajt mam.

Objavljeno

Se zna zgodit, da jo pripičim kaj, kk misliš , da ne bo kaj s poroko, jaz pa že vse parajt mam.

Bom koga drugega naštimala... Ta je preveč mečkal... :grim

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Dragi mimoidoči in zagrizenci,

v nedeljo bo vsaj 1 član na Hondi CBF. Pa že imamo neko skrito vez...

Če koga zanima prijetno preživet izlet na motociklih, v odlični prijateljski družbi, sami dobrovoljčki-nealkoholiki,

lepo vabljeni!

Ko bo znan čas in kraj zbora, sporočim!

:OK: se vidimo.

Objavljeno

Nedelja:

"zbor 8.30 - 9.00 h OMV Radovljica

čez Avstrijo do Cortine, tam naredimo krog po okoliških prelazih in

se vrnemo čez Tolmezzo domov."

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

hm... takle klub bi tut mi cmr-aši lahk mel... :whistle:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

A je sploh še kater cfb-jaš ?

Je. :-)

• 9 mesecev pozneje...
Objavljeno

Je. :-)

Tudi jaz imam CBF 1000 - rdečo.

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

po spominu se vedno :)

Objavljeno

Še,še.......... :yes:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!