Brrrm Objavljeno September 6, 2002 Opozori Objavljeno September 6, 2002 Trisha, šefica organizacijskega odbora, tu imaš temico in jo filaj. Torej: Novoletno Forumsko Srečanje bomo izvajali 21. in 22. decembra 2002 v Porentovem domu v Kranjski gori. muzika, pijača, hrana, spanje Vabljeni VSI obiskovalci motosveta!
aja Objavljeno September 6, 2002 Opozori Objavljeno September 6, 2002 Jaz bom tudi jedla, pila, plesala in spala :D :wink:
SF Objavljeno September 6, 2002 Opozori Objavljeno September 6, 2002 Jest bi sam jedu pa pil... Spal bom pa čez travnik... :wink:
Lucky Objavljeno September 6, 2002 Opozori Objavljeno September 6, 2002 Jedu, pil, spal, žural, smučal, sankal, bruhal... 2-krat.
lojzi Objavljeno September 6, 2002 Opozori Objavljeno September 6, 2002 Isto kot Lucky. Sam do takrat je še mal daleč, nihče ne ve, kaj lahko še vmes pride !?
brko Objavljeno September 6, 2002 Opozori Objavljeno September 6, 2002 Isto kot Lucky. Sam do takrat je še mal daleč, nihče ne ve, kaj lahko še vmes pride !? Če bi bil ženska bi te že nekako razumel, tako pa................ :lol: :lol: :wink:
.T. Objavljeno September 6, 2002 Opozori Objavljeno September 6, 2002 Jaz bom tudi jedla, pila, plesala, seksala in spala :D :wink: To so besede!!! :twisted: Tadej
klimbra Objavljeno September 6, 2002 Opozori Objavljeno September 6, 2002 Jaz bom tudi jedla, pila, plesala in spala :D :wink: Jest bi tuuuuuuuuuuuuuuttttttttttttt :oops: :D :D :D če mi ne bo preveč slabo :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :crazyeyes:
Wobewt Objavljeno September 6, 2002 Opozori Objavljeno September 6, 2002 Use pade povprek, pa bruhci pridejo salutirat! Yst+polovička Ruska na raport.
hotschko Objavljeno September 6, 2002 Opozori Objavljeno September 6, 2002 Jaz bom tudi jedla, pila, plesala, seksala in spala :D :wink: To so besede!!! :twisted: Tadej Tadej, mislim da gre tu za rahlo manipulacijo :D :D ...
trisha Objavljeno September 9, 2002 Opozori Objavljeno September 9, 2002 ok..... budno spremljam tole temo in si pišem prijave...... res je mal zgodej..... pa vseen, tisti, ki se imate namen udeležit NFS se kar zapište, da bom vidla za kolk okvirno bi mogla konc septembra rezervirat Porentov dom v Kranjski Gori...... restavracija in ležišča v isti stavbi... kukr je že napisan v drugi temi nočitev z zajtrkom 2.500 sit, za hrano se bomo zmenil okrog 1.500 sit..... v kolkr bodo razmere še za kakšne predvečerne dejavnosti (smučanje, sankanje, vožnja z motornimi sankami) se bomo zmenil kasnej alo vsi junaki na plan
kekec III Objavljeno September 9, 2002 Opozori Objavljeno September 9, 2002 Vijolca +Kekec III (če bo sreča mila )...
easyrider Objavljeno September 9, 2002 Opozori Objavljeno September 9, 2002 Easyrider & Josy ... hrana, pijača, glasba, ples, spanje, zajtrk, kremšnite ( :twisted: ) ... ... prijava je zaenkrat samo informativna ... končna potrditev sledi v 1. polovici novembra ...
Gregs Objavljeno September 9, 2002 Opozori Objavljeno September 9, 2002 Alla in Gregs na raport v Porentovem domu za zurkanje...
Brrrm Objavljeno September 9, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 9, 2002 Odprl vrata, a se pozabil prijaviti. Brrrm & Lady prideta. :lol:
mukki Objavljeno September 9, 2002 Opozori Objavljeno September 9, 2002 Jaz tud, seveda, če ne bom do takrat že pozabla... :oops: ne, na to pa res ne bom pozabla, ziher pridem 8)
aja Objavljeno September 9, 2002 Opozori Objavljeno September 9, 2002 Jaz bom tudi jedla, pila, plesala, seksala in spala :D :wink: To so besede!!! :twisted: Tadej ...tvoje besede! Hvala, ker mi privoščiš še kaj več od tega, kar sama pričakujem od srečanja! :lol: :oops: :wink:
maya_205 Objavljeno September 9, 2002 Opozori Objavljeno September 9, 2002 A se lahko tut jst prijavim? Bi se kaksno prijateljico s sabo vzela. Pol pa bo zur do jutranjih ur. Maya
.T. Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 Hvala, ker mi privoščiš še kaj več od tega, kar sama pričakujem od srečanja! :lol: :oops: :wink: Ni za kaj! Tadej
Zoolo Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 Dva komada iznenada ZOOlo & Maša! Hja cel paket, ... Se vidmo!
master 007 Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 Master 007 + my Lady = all inclusive 8) 8) 8)
matic Objavljeno September 11, 2002 Opozori Objavljeno September 11, 2002 Midva z Dado se javljava na raport v Porentov dom. (Sva sigurno zraven !!!). gasaaaaaaaaaaaa!!!
dr.looney Objavljeno September 12, 2002 Opozori Objavljeno September 12, 2002 dr.looney& gogi all inclusive 8) dr.looney :twisted:
Priporočene objave