dave the wave Objavljeno December 23, 2002 Opozori Objavljeno December 23, 2002 Aua, as, as, ajs, mene se zdaj vse boli.... :wink: :D Bilo pa seveda super :D lp DTW
.T. Objavljeno December 23, 2002 Opozori Objavljeno December 23, 2002 Ja blo je QL. Muzika je bila malo mesano, upam da se je za vse okuse kaj naslo. Edinole Aja se bo morala malo bolje nauciti voziti avtobus. Mi je zapeljala (skocila) s stolom na levi mazinec, tako da je ves plav :cry: Najvecje face pa so zasavci :D :D Kaj vec napisem v jutri, ko se mi bo bolj dalo. Tadej
suzuki Objavljeno December 23, 2002 Opozori Objavljeno December 23, 2002 Pa saj ste že vse povedali ostali... Lahko rečem le , da sem se imel prav imenitno - hvala Trisha, Noise in nasploh hvala vsem prisotnim, saj ste/smo še enkrat dokazali da se imamo lahko neizmerno lepo brez ekscesov katerekoli vrste 8) :lol: . In da se je vse skupaj srečno končalo kljub dvema crknjenima feršterkerjema :shock: :roll: :? :( :o . Je pa res, da je bilo morda najlepše videti razigranega Hanzija... aja, pa dva razigrana plava učka tudi :oops: :wink: :lol: ... (hvala). Odprto je ostalo samo eno vprašanje: kdaj bo naslednje FS??? SharpNinja in freya 2
Mačica Objavljeno December 23, 2002 Opozori Objavljeno December 23, 2002 Odprto je ostalo samo eno vprašanje: kdaj bo naslednje FS??? psttttt baje bo enkrat februarja na kakem slovenskem smučišču pa ne okol govort
suzuki Objavljeno December 23, 2002 Opozori Objavljeno December 23, 2002 psttttt baje bo enkrat februarja na kakem slovenskem smučišču pa ne okol govort No, da ne bom zamudio: če bom preživel januarske Dolomite in v upanju da za FS ne bo izbran Bloody Hill ampak npr Cerkno ali kaj podobnega, se kar prijavljam... (pa ne okol govort :wink: )... freya in SharpNinja 2
dave the wave Objavljeno December 23, 2002 Opozori Objavljeno December 23, 2002 Blo je super!!! Naplesala sem se za celih devet let nazaj (btw hvala za plesne inštrukcije Suzukiju). Sem se ze rezervirala za naslednje leto. LP, Teya Za devet let nazaj????? :shock: ...........Teya :P ....dobrodosla v zivljenju lp DTW
Gregs Objavljeno December 23, 2002 Opozori Objavljeno December 23, 2002 Zaklepam. Komentarji v temi NFS.... da ne bo prevec tem...
Priporočene objave