Max Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 Evo še moje prijave 8) pa spal bi tud če bo še kaj prostora :D Me too. 8)
Pahorini Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 Prosim,če dodaš Tatjano in Pahorinija tudi za spanje.Hvala Miran
Desmo Objavljeno Oktober 2, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2002 Seveda bi jst tudt hrano pa pijačo pa spanje z ogrevanjem... :wink:
spidy Objavljeno Oktober 2, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2002 JA tudi jest se prijavim :lol: Hrana pijača ples Da! Spim pa čez Pišnico :roll: :wink:
vrho1679 Objavljeno Oktober 3, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2002 Jaz in moja bi šla, a zasigurno ne vema niti pod razno. Upam, da se ni treba že sedaj prijavit. Bom pa decemra ziher vedu.
motomanijak Objavljeno Oktober 4, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2002 Jz se tud prijavim (all inclusive)...za polovico še ne vem...
Mačica Objavljeno Oktober 4, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2002 No, še diablo666 dodajte na seznam
MotoRossi Objavljeno Oktober 4, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2002 Jst sm tut not. Prjavlam se za vse...
Tatjana Objavljeno Oktober 7, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2002 Jaz in Tatjana bi tudi pila, jedla in spala. p.s. : Do kdaj je treba vstati drugi dan ( by Tatjana ) :) Sem malo prehitro ukrepala! Brišem svoj post!!! Sem mislila, da sem edina Tatjana! :oops:
hotschko Objavljeno Oktober 7, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2002 Jaz in Tatjana bi tudi pila, jedla in spala. p.s. : Do kdaj je treba vstati drugi dan ( by Tatjana ) :) Sem malo prehitro ukrepala! Brišem svoj post!!! Sem mislila, da sem edina Tatjana! :oops: Edina nisi ... si pa edinstvena :P :P
kekec III Objavljeno Oktober 8, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2002 Jaz in Tatjana bi tudi pila, jedla in spala. p.s. : Do kdaj je treba vstati drugi dan ( by Tatjana ) :) Sem malo prehitro ukrepala! Brišem svoj post!!! Sem mislila, da sem edina Tatjana! :oops: Edina nisi ... si pa edinstvena :P :P Ja,bi blo dobro to preveriti...
trisha Objavljeno Oktober 8, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2002 Jaz in Tatjana bi tudi pila, jedla in spala. p.s. : Do kdaj je treba vstati drugi dan ( by Tatjana ) :) Sem malo prehitro ukrepala! Brišem svoj post!!! Sem mislila, da sem edina Tatjana! :oops: jest sm pa blond, pa ne vem kaj si hotla s tem povedat :?: :shocked!: lp
marijan Objavljeno Oktober 8, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2002 saj ni greh če si blont, no lepo pa tud ni.
ar Objavljeno Oktober 8, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2002 Count me in pa še mojo boljšo polovico zraven!! Za spanje, pitje .....
klemens Objavljeno Oktober 8, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2002 jest sm pa blond, pa ne vem kaj si hotla s tem povedat :?: :shocked!: lp sva že dva, pa ne blond :)
Brrrm Objavljeno Oktober 8, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 8, 2002 jest sm pa blond, Zadnjič, ko sem te videl, je vse skupaj vleklo bolj na rdeče :lol:
Gugo Objavljeno Oktober 9, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2002 Sej jst bi tud sou, sam ne bom vedu se kr ene dva tedna, ce pa grem grem na All Inklusiv za 2 osebi. LP Gugo :lol:
FalcoR Objavljeno Oktober 9, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2002 Evo Trisha dodaj še mene. Bolje pozno kot nikoli. :D P.S. Če rabiš kakšno pomoč me poklič
udi Objavljeno Oktober 9, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2002 Ja Trisha povej mi kako je pa z musko tam gor??? Se bo kej dogajalo al bomo bolj prisluškovali tišini. Je kaj organizirano???
Dave Objavljeno Oktober 9, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2002 Tut jest bi znal pridt z mojo boljso polovico, edin me mal skrbi, da ne bom v Turciji takrat....
trisha Objavljeno Oktober 10, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2002 Sej jst bi tud sou, sam ne bom vedu se kr ene dva tedna, ce pa grem grem na All Inklusiv za 2 osebi. LP Gugo :lol: boš pa čez dva tedna povedou.........ok?
trisha Objavljeno Oktober 10, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2002 Tut jest bi znal pridt z mojo boljso polovico, edin me mal skrbi, da ne bom v Turciji takrat.... ko te bo nehal skrbet, pa napiš lp
trisha Objavljeno Oktober 10, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2002 plac je rezerviran, za spanje bo tud dost placa, glede hranjenja pa se bomo zmenil kasnej, ko bomo pobiral taresne prijave..... v restavraciji je radio s cd-playerjem...... CD-je prinesite s seboj ker je motosvet ratal tako obsežen, da so se formirale razne sekcije, predlagam naslednje: - vsaka sekcija naj pripravi eno igro Verjetno bom ob potrditvi prijav (v začetku decembra) začela pobirat denar za večerjo (1.500 sit). Predlagam, da se to tudi izvede v okviru sekcij, bom pa prisotna tudi ob sredah v Lj- OLP (al kerkol bo takrat zbirna lokacija). Ampak za to je še čas in obvestim, ko bo šlo zares. Lani smo na NFS prinesli tudi darila. Vsak prinese eno darilo, tam se oštevilči, mi pa žrebamo...... darilca naj bi bila skromna in izvirna ...... A ma kdo kaj proti?? če pa ma kdo še kakšno idejo, pa kr na plan z njo...... ne sam name čakat lp
suzuki Objavljeno Oktober 10, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2002 Ideja z darili je (preizkušena) dobra in zabavna, v razmislek morda le tole: kaj če darila ne bi bila izključno iz Sex-shopa ampak tudi praktična "moto" darila (jest mam še vedno vaginalne kroglice doma...) :? :wink: . SharpNinja in freya 2
Kiki Objavljeno Oktober 10, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2002 Odločitev je padla... :wink: ... prijavljam naju Kiki + viking na NFS... tudi v spalno sekcijo (če bomo sploh kej spal :roll: )
Priporočene objave