master 007 Objavljeno December 2, 2002 Opozori Objavljeno December 2, 2002 Zadnje case sem mal ven iz forumskega dogajanja. A mi lahko kdo pove, kje je seznam prijavljenih in ostale podrobnosti, da mi ni treba vsega brati. :oops: :oops: :oops: TNX
darel Objavljeno December 2, 2002 Opozori Objavljeno December 2, 2002 Trisha, pri meni prosim dodaj še eno osebo, tako da sva sedaj dva! (Pa brez spanja!) :wink:
Hanzi Objavljeno December 2, 2002 Opozori Objavljeno December 2, 2002 Zadnje case sem mal ven iz forumskega dogajanja. A mi lahko kdo pove, kje je seznam prijavljenih in ostale podrobnosti, da mi ni treba vsega brati. :oops: :oops: :oops: TNX Poglej si prvo stran :twisted:
suzuki Objavljeno December 2, 2002 Opozori Objavljeno December 2, 2002 Hej Hanzi, nabrž misliš tretjo... :wink: :lol: freya in SharpNinja 2
Hanzi Objavljeno December 2, 2002 Opozori Objavljeno December 2, 2002 Upppssss :oops: Sem nedavno, mislim da symruju tudi nekaj podobnega pomagal pa vem da je bil njegov odgovor na prvi strani zato sem sedaj avtomatsko isto napisal. Pa brez zamere :wink:
MIRAN Objavljeno December 2, 2002 Opozori Objavljeno December 2, 2002 Vas pridem pogledat :lol: bom videl, če bo vreme za bajkat al za drsat :roll:
LuCy Objavljeno December 3, 2002 Opozori Objavljeno December 3, 2002 Jaz sem se že prijavila, napiši me še za prespat, razen če se pojavi kak prevoz do Lj. Dnar: verjetno ne bom mogla ne to ne naslednjo sredo v OLP :cry: :cry: :cry: (delam, delam, kot zamorc) Bom pa zeloooo blizu, tako da, če bi kdo na poti do OLP-ja v sredo naredil ovinek, mi naj javi na PM.
Noise Objavljeno December 4, 2002 Opozori Objavljeno December 4, 2002 Danes torej Trisha pobira denar za NFS. Jaz pa za majice, če bo imel kdo s sabo 8) (short-on-cash press)
Hanzi Objavljeno December 4, 2002 Opozori Objavljeno December 4, 2002 Bladzo in anA bosta tud spala! Prosim da dodaš na seznam.
Wobewt Objavljeno December 5, 2002 Opozori Objavljeno December 5, 2002 Zamudil s plačilom (sej ni prvič... :( ), kako pa zdej, naslednjo sredo lahko? Al je kako drgače zmenjeno? Tut jest sm malo ven s forumskega, pa ne vem....Razsvetlitev zahtevam! :D
Wobewt Objavljeno December 5, 2002 Opozori Objavljeno December 5, 2002 Pa cene ne vem za dvojico... :oops: How much? Spanje including...
Desmo Objavljeno December 5, 2002 Opozori Objavljeno December 5, 2002 Če se ne motim boš za dvojico odvalil 9400 SIT. :roll: :wink:
Wobewt Objavljeno December 5, 2002 Opozori Objavljeno December 5, 2002 Tenkju, Desmo (9400...gulp!) :shock:
JanezD Objavljeno December 5, 2002 Opozori Objavljeno December 5, 2002 Tud jest Vas pridem pogledat . Upam da z motorjem !
Desmo Objavljeno December 5, 2002 Opozori Objavljeno December 5, 2002 Upam da z motorjem ! Gud, pol sploh muzke ne bo treba. 8)
Gregs Objavljeno December 5, 2002 Opozori Objavljeno December 5, 2002 TRISHAAAAA!!! Prosim, preberi svoj PM, sem ti poslal eno pomembno obvestilo... :wink: Hvala....
fifty Objavljeno December 5, 2002 Opozori Objavljeno December 5, 2002 :shock: Trishaaaaaaaaaaaa, puzabu plačat :oops: . prosim za še kakšno možnost :lol:
trisha Objavljeno December 6, 2002 Opozori Objavljeno December 6, 2002 v sredo 4.12. sem nabrala 234.000 sit (kar pa še ni dost za odplačilo novga motorinčka :cry: :wink: :oops: :lol: :lol: ) 60 prijavljenih in plačanih večerij naslednjo sredo spet pridem v OLP (11.12.) prosim vse, ki se imate namen udeležit NFS, da poravnate obveznosti... zarad nabave hrane, pijače, organizacije prostora...... pa jest bi tud žurala... :? pa še enkrat večerja je 1.500 sit (večerja ob 20.00 in okrepčilna juhica okol 1.00 ure) nočitev z zajtrkom (samopostrežni) 2.500 sit muzika 700 sit daril ni! še zmerej pa vela, da vsaka sekcija priprav kakšno igro....... ajde lublančani, da naute pozabil NFS bo 21.12.2002 v Porentovem domu v Kranjski Gori, predlagam, da se zberemo okrog 18.00 ure. V kolkor bodo ugodne snežne razmere se dogovorim še za kakšno sankanje ali uporabo motornih sank v popoldanskem času (če bo seveda interes tud z vaše strani)...... ampak o tem tik pred zdajci lp
trisha Objavljeno December 6, 2002 Opozori Objavljeno December 6, 2002 aja še nekaj!! ali vsi veste kje je ta Porentov dom? Kranjska Gora....... mimo bencinske črpalke....... nato odcep desno za Čičare nasproti Trgovskega centra..... še približno 200 m in desno je velik parkirni prostor...... lahko pa se tudi dobimo na bencinski pumpi na AC Vrba - Hrušica kaj predlagate vi? lp
Brrrm Objavljeno December 6, 2002 Avtor Opozori Objavljeno December 6, 2002 Skupinski vpad v Kranjsko goro, da jih opozorimo, da smo tam. Apak o tem itak najbolje tik pred tem, v petek, 20.12.2002 . Je vse odvisno od smučarskih razmer.
Hanzi Objavljeno December 6, 2002 Opozori Objavljeno December 6, 2002 aja še nekaj!! ali vsi veste kje je ta Porentov dom? Kranjska Gora....... mimo bencinske črpalke....... nato odcep desno za Čičare nasproti Trgovskega centra..... še približno 200 m in desno je velik parkirni prostor...... lahko pa se tudi dobimo na bencinski pumpi na AC Vrba - Hrušica kaj predlagate vi? lp Predlagam da se vsaj večina dobi na pumpi da ne boste(mo) po KG lutal čeprav mislim da ne bi bilo noben bav bav najti ta Porentov Dom.
hotschko Objavljeno December 6, 2002 Opozori Objavljeno December 6, 2002 Predlagam da se vsaj večina dobi na pumpi da ne boste(mo) po KG lutal čeprav mislim da ne bi bilo noben bav bav najti ta Porentov Dom. 50 avtov na Pumpi :shock: :shock: ... to bo gužva :D
uti Objavljeno December 6, 2002 Opozori Objavljeno December 6, 2002 50 avtov na Pumpi :shock: :shock: ... to bo gužva :D Uh, ni bojazni....je ful velik parkplac! :D
Jasa Objavljeno December 6, 2002 Opozori Objavljeno December 6, 2002 Howdy, zdaj ste me malo zmedli in ne vem, ali je deadline prijav za NFS že mimo ali ne? Če je še čas, me zanima če se da $ poravnat na daljavo oz komu poslat? Lp Jaša
klimbra Objavljeno December 6, 2002 Opozori Objavljeno December 6, 2002 50 avtov na Pumpi :shock: :shock: ... to bo gužva :D Uh, ni bojazni....je ful velik parkplac! :D Ja sam motosvetovci mamo fullllll velke avtomobile!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :roll: :twisted:
Priporočene objave