Wobewt Objavljeno December 6, 2002 Opozori Objavljeno December 6, 2002 Pa pridmo z mopedi, ne :idea: ...Placa dost za use :wink: :D
Desmo Objavljeno December 6, 2002 Opozori Objavljeno December 6, 2002 Pa pridmo z mopedi, ne :idea: Če že ne vsi pa vsaj kdo k zna pokat :idea: :wink: 8) :D
Wobewt Objavljeno December 6, 2002 Opozori Objavljeno December 6, 2002 He-he, obljubim budnico! :D 8) :oops: Namesto zvonov. :idea:
alena_bmw Objavljeno December 6, 2002 Opozori Objavljeno December 6, 2002 Jaz še nisem najbolj prepričana, če bom lahko..kdaj je 'deadline'? In če pridem, kako naj plačam... v olp ravno ne morem prit. lp alena
Noise Objavljeno December 7, 2002 Opozori Objavljeno December 7, 2002 Alena_BMW, stopi v stik z Uti, ker v sredo prideta z Lindauom v OLP...
MIRAN Objavljeno December 8, 2002 Opozori Objavljeno December 8, 2002 KRANJSKA GORA JE TAKO MAJHNA, DA BOSTE BREZ TEŽAV NAŠLI PUMPO (je samo ena), KRIŽIŠČE (je samo eno takšno) IN PORENTOV DOM (je samo eden). :roll:
Jasa Objavljeno December 8, 2002 Opozori Objavljeno December 8, 2002 Zdravo! A mi res ne bi PLEASE kdo povedal, ali je še možna prijava na NFS, in kam poslat $$$, ker to sredo absolutno ne morem in ne utegnem prit v OLP. :? LP Jaša
hotschko Objavljeno December 9, 2002 Opozori Objavljeno December 9, 2002 Zdravo! A mi res ne bi PLEASE kdo povedal, ali je še možna prijava na NFS, in kam poslat $$$, ker to sredo absolutno ne morem in ne utegnem prit v OLP. :? LP Jaša Trisha pobira denar še to sredo v OLP ...
Jasa Objavljeno December 10, 2002 Opozori Objavljeno December 10, 2002 Hotschko, hvala za info....me je Trisha že kontaktirala. Torej TRISHA, dodaj me na spisek, ter sporoči address , da lahko čimprej poravnam obveznosti! LP Jaša, Honky PS:( zainteresiran sem za celotno ponudbo NFS :) )
trisha Objavljeno December 10, 2002 Opozori Objavljeno December 10, 2002 sem dobila pobudo, če bi kaj peciva prinesli........ hja fantje... dejte si bertahe zavezat pa kuhle u roko pa mešaaaaaaat :lol: :wink: :oops: bi punce preiskusle vaše dobrote :idea: hm...... mogoče bi pol clo zbrale najbolšga (cukrpekasevepress) :popcorn: lp
Roni Objavljeno December 10, 2002 Opozori Objavljeno December 10, 2002 sem dobila pobudo, če bi kaj peciva prinesli........ hja fantje... dejte si bertahe zavezat pa kuhle u roko pa mešaaaaaaat :lol: :wink: :oops: bi punce preiskusle vaše dobrote :idea: hm...... mogoče bi pol clo zbrale najbolšga (cukrpekasevepress) :popcorn: lp AJA? CUKER, DA BI (DEČKI) JEDL? ni šans, ker nam je bilo odrečen užitek ob gledanju moških pižamc :!: :!: :idea: milozažajfo
Dada Objavljeno December 10, 2002 Opozori Objavljeno December 10, 2002 sem dobila pobudo, če bi kaj peciva prinesli........ hja fantje... dejte si bertahe zavezat pa kuhle u roko pa mešaaaaaaat :lol: :wink: :oops: bi punce preiskusle vaše dobrote :idea: hm...... mogoče bi pol clo zbrale najbolšga (cukrpekasevepress) :popcorn: lp AJA? CUKER, DA BI (DEČKI) JEDL? ni šans, ker nam je bilo odrečen užitek ob gledanju moških pižamc :!: :!: :idea: milozažajfo Hej, Roni! Saj moški bi sami poskrbeli za cukr in ker bi seveda toliko napekli, bi še za nas malo ostalo. Pustimo se presenetiti in poglejmo, koliko sladkih dobrot bomo zares dobile! :wink: p.s. Ampak če ti šepnem na uho, se bojim, da bodo prisnesli samo kupljene vložene kumarice. :evil:
alena_bmw Objavljeno December 10, 2002 Opozori Objavljeno December 10, 2002 Žal svojo prijavo za NFS odpovedujem.... :puppydogeyes: :cry: Pa kdaj drugič..obljubim!!! :x-mas: lp alena
dave the wave Objavljeno December 11, 2002 Opozori Objavljeno December 11, 2002 Žal svojo prijavo za NFS odpovedujem.... :puppydogeyes: :cry: Pa kdaj drugič..obljubim!!! :x-mas: lp alena .........obljuba dela dolg.......
vrho1679 Objavljeno December 11, 2002 Opozori Objavljeno December 11, 2002 Jast bi pa prijavu SEBE in ŽENSKI DEL, če se še da. Dejte na prvo stran malo več info napisat, ker nekateri teme nismo sledili, za 3 mesece nazaj brati je pa :shock:
lojzi Objavljeno December 11, 2002 Opozori Objavljeno December 11, 2002 Jast bi pa prijavu SEBE in ŽENSKI DEL, če se še da. Dejte na prvo stran malo več info napisat, ker nekateri teme nismo sledili, za 3 mesece nazaj brati je pa :shock: Beri in TRPI (bi rekel naša legenda :wink: )
Vrtnica Objavljeno December 11, 2002 Opozori Objavljeno December 11, 2002 v Kranjski gori. "gori" se pise z veliko torej v Kranjski Gori :twisted:
trisha Objavljeno December 12, 2002 Opozori Objavljeno December 12, 2002 Jast bi pa prijavu SEBE in ŽENSKI DEL, če se še da. Dejte na prvo stran malo več info napisat, ker nekateri teme nismo sledili, za 3 mesece nazaj brati je pa :shock: no sej če bi kakšno stran nazaj prebral bi tud vidu....... zdej prijave niso več informativne ampak čist zaresne...... šteje se sam tist, k plača Denar pobiram še do konca tedna....... ampak mi ga boste mogl dostavt..... lp
Brrrm Objavljeno December 13, 2002 Avtor Opozori Objavljeno December 13, 2002 Vrtnica imaš prav. Popravljam: Kranjski Gori. S pepelom se ne bom posul, ker kurimo s plinom in pepela nekako ni. :wink:
alena_bmw Objavljeno December 15, 2002 Opozori Objavljeno December 15, 2002 Sporočam, da zaradi sprememb....VSEENO PRIDEM NA NFS!!! :x-mas: @TRISHA: Zadeva je urejena s Teyo! Tak, da je plačano in vse.... Se vidimo!!!! :P lp alena p.s. a ma kdo od štajercev še kaki plac za mojo malenkost... :puppydogeyes: letne gume na mojem avto ne dopuščajo ravno takih avantur..
Noise Objavljeno December 15, 2002 Opozori Objavljeno December 15, 2002 Sporočam, da zaradi sprememb....VSEENO PRIDEM NA NFS!!! :x-mas: Jiipiiii :D :D :D
Ice Objavljeno December 16, 2002 Opozori Objavljeno December 16, 2002 icetours uradno odpoveduje udelezitev na letosnjem NFS.
lojzi Objavljeno December 16, 2002 Opozori Objavljeno December 16, 2002 icetours uradno odpoveduje udelezitev na letosnjem NFS. :?: :?: :?: :?: Ja kakšno bo pa NFS brez Icetoursa?
Noise Objavljeno December 16, 2002 Opozori Objavljeno December 16, 2002 icetours uradno odpoveduje udelezitev na letosnjem NFS. Bruhhh... :oops: :oops: :oops:
klimbra Objavljeno December 16, 2002 Opozori Objavljeno December 16, 2002 icetours uradno odpoveduje udelezitev na letosnjem NFS. :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :cry: :cry: :cry:
Priporočene objave