vragica Objavljeno December 16, 2002 Opozori Objavljeno December 16, 2002 icetours uradno odpoveduje udelezitev na letosnjem NFS. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Manu Objavljeno December 16, 2002 Opozori Objavljeno December 16, 2002 icetours uradno odpoveduje udelezitev na letosnjem NFS. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :agrue:
Zoolo Objavljeno December 16, 2002 Opozori Objavljeno December 16, 2002 Trisha, ... OK glede na to da je rok kao poteku, ... a se ve kok nas je defakto prijavljenih za NFS?
Zoolo Objavljeno December 16, 2002 Opozori Objavljeno December 16, 2002 icetours uradno odpoveduje udelezitev na letosnjem NFS. Schade! :cry: :? :cry:
Lucky Objavljeno December 16, 2002 Opozori Objavljeno December 16, 2002 Itak de se ve. Dva manj. :wink: :cry: Hej, Zoolo, o kakšni senci ti to :?: :P
Zoolo Objavljeno December 16, 2002 Opozori Objavljeno December 16, 2002 Hej, Zoolo, o kakšni senci ti to :?: :P :shock: :lol: 8)
Desmo Objavljeno December 16, 2002 Opozori Objavljeno December 16, 2002 icetours uradno odpoveduje udelezitev na letosnjem NFS. Če je icetours noseč potem mu je odpuščeno, drugače pa :? :cry: :twisted: :(
Pervy Objavljeno December 16, 2002 Opozori Objavljeno December 16, 2002 icetours uradno odpoveduje udelezitev na letosnjem NFS. Če je icetours noseč potem mu je odpuščeno, drugače pa :? :cry: :twisted: :( :twisted: icetours montira beby sedež :twisted: :wink:
Ice Objavljeno December 16, 2002 Opozori Objavljeno December 16, 2002 nope..... ice ni nosec (ceprav,videz....heh :roll: ) in tours ( oz. lady 8) ) tudi ne :P :lol: ....se to bi mi manjkalo. vzrok :arrow: conflict of interests. end reply.
RAN Objavljeno December 17, 2002 Opozori Objavljeno December 17, 2002 vzrok :arrow: conflict of interests. Pri men ni šans, da do tega sploh pride. :D :wink: Že prej popustim. :?
kekec III Objavljeno December 17, 2002 Opozori Objavljeno December 17, 2002 vzrok :arrow: conflict of interests. Pri men ni šans, da do tega sploh pride. :D :wink: Že prej popustim. :? pri meni tudi ne-vedno obvelja soprogina.....
motomanijak Objavljeno December 17, 2002 Opozori Objavljeno December 17, 2002 Mene na žalost tud brište s seznama. :cry: Se vidimo kdaj drugič
trisha Objavljeno December 17, 2002 Opozori Objavljeno December 17, 2002 motomanijak....... smo te že :cry: prijavljenih je 96 udeležencev...... natančnejše informacije pa vam bom posredovala v četrtek, ker jutri grem še na zadnji pogovor z lastnikom...... a bi ga mogla še na kej posebnga opozorit? lp
Lucky Objavljeno December 17, 2002 Opozori Objavljeno December 17, 2002 Da naj zavaruje bajto, ker bo potres. :D :D :wink:
Dada Objavljeno December 17, 2002 Opozori Objavljeno December 17, 2002 a bi ga mogla še na kej posebnga opozorit? lp Ja, da bo pazil na razporede po sobah - da ne bo kaj zamešal. P.S. Drugače pa ti moram povedati, da sva se ravno včeraj z Maticom pogovarjala, da si prava faca, da si prevzela vso organizacijo, saj to res ni mačji kašelj. Hvala :D
dave the wave Objavljeno December 17, 2002 Opozori Objavljeno December 17, 2002 Sporočam, da zaradi sprememb....VSEENO PRIDEM NA NFS!!! :x-mas: @TRISHA: Zadeva je urejena s Teyo! Tak, da je plačano in vse.... Se vidimo!!!! :P lp alena p.s. a ma kdo od štajercev še kaki plac za mojo malenkost... :puppydogeyes: letne gume na mojem avto ne dopuščajo ravno takih avantur.. .....no pa le gre............. :D :D :D . Alena, ce potrebujes prevoz pisi na PM. lp DTW
easyrider Objavljeno December 17, 2002 Opozori Objavljeno December 17, 2002 ... samo vprašanje: ... sankanje z Vršiča bo ali ne bo??? ... sicer se pa vidimo ...
.T. Objavljeno December 17, 2002 Opozori Objavljeno December 17, 2002 ... ... sankanje z Vršiča bo ? V cetrtek sem bil na Vrsicu in o snegu na cesti ne duha ne sluha pa ceprav je radio govoril da so za voznjo cez Vrsic obvezne verige :shock: :shock: :shock:. Verjetno sankanja ne bo ! Tadej
spidy Objavljeno December 18, 2002 Opozori Objavljeno December 18, 2002 ... ... sankanje z Vršiča bo ? V cetrtek sem bil na Vrsicu in o snegu na cesti ne duha ne sluha pa ceprav je radio govoril da so za voznjo cez Vrsic obvezne verige :shock: :shock: :shock:. Verjetno sankanja ne bo ! Tadej Bil v nedeljo na vršiču na zgonjih ovinkih bi se dalo sankat pa tja do sredini oz na bovško stran je še boljše - pridem jest z džipom pa vas bom lohk gor zvozu :twisted:
trisha Objavljeno December 19, 2002 Opozori Objavljeno December 19, 2002 Stanje je takole: prijavlejnih 96 udeležencev (fantbotesnopress) Zbiranje od 18 do 19.30 ure v Porentovem domu Večerja ob 20 uri Naš prijatelj RAN je zrihtou sponzorja ESO d.o.o., ki časti pijačo ob večerji Pojstle so tud zrihtane. Če bo kdo v Kr. Gori že dopoldne ali popoldne, se v sobo lahko vseli. V informacijo pa tolko, da je smučarija slaba, ker se kaže mati zemlja z vsemi dobrinami. Obratujeta pa baje le Mojca in štirsedežnica. Iz razlogov pomankanja snega tudi sankanja ne morem zrihtat. Ostaja v planu, vendar prenešeno na drugo tromesečje. :cry: Tadej!! Kdaj pride muzika? :?: na videnje :P lp
.T. Objavljeno December 19, 2002 Opozori Objavljeno December 19, 2002 Tadej!! Kdaj pride muzika? :?: Ob 21. uri bosta gor! Tadej
lojzi Objavljeno December 19, 2002 Opozori Objavljeno December 19, 2002 Naš prijatelj RAN je zrihtou sponzorja ESO d.o.o., ki časti pijačo ob večerji. Upam, da bo predstavnik sponzorskega podjetja tudi tam, da se mu zahvalimo za to prelepo in človekoljubno gesto :wink: :lol: 8)
trisha Objavljeno December 19, 2002 Opozori Objavljeno December 19, 2002 Tadej!! Kdaj pride muzika? :?: Ob 21. uri bosta gor! Tadej uh uh...... a bosta hitr tiste škatle postavla?, al za tacajt harmonko s sabo prenesem? :wink: :lol: BTW a jo kdo zna špilat? :P :P lp
.T. Objavljeno December 19, 2002 Opozori Objavljeno December 19, 2002 uh uh...... a bosta hitr tiste škatle postavla? Pravita, da imata v pol ure vse pristimano. Tadej
.T. Objavljeno December 19, 2002 Opozori Objavljeno December 19, 2002 Pa se nekaj: PROSIM VSE KADILCE, DA NAJ VSAJ MED VECERJO OPUSTIJO SVOJO RAZVADO. Tadej
Priporočene objave