klemens Objavljeno September 12, 2002 Deli Objavljeno September 12, 2002 no sem slucajno srecal kolega, ki je imel R5 turbo pa jo je takoj prodal ker je registracija draga (najvisji razred) pa tudi skoz je crkovalo nekaj (tip sam sraufa pa mu je bilo predrago). pol je mel calibro 4x4 turbo pa je tudi prodal ker je porabila od 20 do 30 l/100 km. tako da kupi si avto ne pa trugo :wink: Sicer ne vem točno ampak verjetno R5 Turbo nima več kot 130kW ( najvišji razred ) ampak Calibra Turbo jih pa ima. Nekam nelogično :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno September 12, 2002 Avtor Deli Objavljeno September 12, 2002 R5 ima 110KM, če se ne motim... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno September 12, 2002 Deli Objavljeno September 12, 2002 Eh, to pa ni takšna moč! Jest sem pa mislil, da je to bolj napiljeno... Pol pa kupi Renault Megane, lepo izgleda, uredu se pelje pa tud ima okrog 130 konjev (2'0). Za nakup boš dal pač 200'000 SIT več, ki pa jih boš not prinesel v dveh mesecih - toliko bi namreč dal za šraufanje Renaulta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Racing Objavljeno September 12, 2002 Deli Objavljeno September 12, 2002 Eh, to pa ni takšna moč! Jest sem pa mislil, da je to bolj napiljeno... Pol pa kupi Renault Megane, lepo izgleda, uredu se pelje pa tud ima okrog 130 konjev (2'0). Za nakup boš dal pač 200'000 SIT več, ki pa jih boš not prinesel v dveh mesecih - toliko bi namreč dal za šraufanje Renaulta. Dunker ne seeeeeeeeerrrriiiiii, upostevas da ima Turbo??? Upostevas kolk kg ma tak avto? upostevas kako ob hudih pospeskih mece ta avto po cesti......eeehhhh ne govor o avtu ki ga se vidu verjetno nisi od blizu! :x Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno September 12, 2002 Avtor Deli Objavljeno September 12, 2002 110-120KM (odvisno kok je zjebana), govori se o 800-850kg (nekje sem zasledil celo 750), 8,5s do 100, končna 210. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 12, 2002 Deli Objavljeno September 12, 2002 daihatsu charade GTti honda CRX ali lotus super 7 caterham donkervoort S8 TVR V8 kot prvi avto ti priporocam nekaj,kar tvoja denarnica lahko prezivi. :idea: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno September 13, 2002 Deli Objavljeno September 13, 2002 mam eno fiksno idejo, da more met avto turbino al pa vsaj dobro zgledat :D Če pa oboje, pa toliko bolje :lol: bomo videli, kako bo s financami... Človek, pa ti sploh veš kaj je turbina? Ti si kdaj pomislu, da ko boš zmetal keš za avto, da ga bo treba konjem primerno registrirat in tudi fino "hranit"? Kupi si nekaj, da se malo naučiš volan sukat. Kaj ti bo neka ravnina pa da boš stiskal do daske? Kupi si raje avto z fajn podvozjem pa pusti mašino zaenkrat na miru. Poleg tega za 400k neboš dobo nič. Calbire so vse spodrkane, da je še rekdokatera za vozit. Problem nekaterih ljudi je, da bi se radi postavljali z nekim avtom (kar z 400k nebo mogoče) in potem, ko bi jih kdo malo sprovuciral še pokazali kako njihovo pogrebno sredstvo leti. Namesto prometne ti itak izdajo mrliško izkaznico. Priporočam ti, da daš malo več, vsaj okol 800k, drugače sploh raje ne kupuj nič. Pa če že kaj kupuješ v tem rangu kupi japonca, ker se neprimerno manj kvarijo kot ostale firme. Golf 2 je izjema. Poleg tega moraš s turbino znat upravljat. Ker to ni to, da stisneš po gasu pa že gre. On bo potegno komaj v določenih obratih, ker vse deluje preko izušnih plinov. Tak da jast ti odsvetujem, raje se vozi v Matizu okol pa maš vsaj zvok od Porscheja v kabini. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno September 13, 2002 Deli Objavljeno September 13, 2002 važn da gre 210, pa 8s do 100 :lol: :lol: Stari, zdaj si me pa razjezo. Take otroške ven sipaš, da vprašanje kak boš avto vozo. Ti še za skiro nisi. Zaradi takih kot si ti bi mogli nardit omejitev za mlade voznike pri B kategoriji, da bi lahko vozo recimo samo do 60KM. Tvoje razmišljanje je na stopnji prepotentnega 17 letnika, čeprav sem imel sam tako razmišljanje pri 7-mih letih starosti, ki je enkrat gledal Fast & Furious in misli, da jim mora bit enak. Pa daj človek zresni se malo! Vsi taki kot si ti se jim tako fajn zdi, da avto fajn potegne pa da se boste lahko razkazovali pred pleh babami, ko bo pa prišlo do kake nepredvidene situacije boste pa šli k Sv. Petru (in zraven še kakšen motorist, ki mu boste vzeli prednost). Malo razmišljajte kot odrasli ljudje. Sej si pa star že skoraj 18! Najprej ti dobi občutek na enem slabšem avtu, da boš vido, da to ni moped, ker tehnika vožnje je čisto druga. Sej ne rečem, da boš slabi voznik, ampak vsi smo se mogli učit z malim, ker tisti, ki so se z velkim, jih večinoma več ni med živimi. Njih ali pa avtov. Ma sej vem kako razmišljanje maš. Samo to tvoje razmišljanje ni tvojim letom primerno. Malo razmisli o tem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno September 13, 2002 Deli Objavljeno September 13, 2002 110-120KM (odvisno kok je zjebana), govori se o 800-850kg (nekje sem zasledil celo 750), 8,5s do 100, končna 210. Ja valjda! Kaj misliš, da je 911? S temi 120KM glede na aerodinamiko ne gre več kot realnih 190km/h. Cajger pa laže hujše kot na skuterju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno September 13, 2002 Avtor Deli Objavljeno September 13, 2002 verjetno imaš čisto prav :oops: . Bom jest najprej v roke dobil roza knjižico, nato pa glede na finančne sposobnosti (prispevek staršev ;) ) in vozniške kupil nekaj ne preveč švoh in ne krste... pomojem bi nekaj podobnega moral povedati enemu modelu, ki si bo ali pa že je kupil kot prvi avto 3000 GTja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tom rider Objavljeno September 13, 2002 Deli Objavljeno September 13, 2002 @igralec ma sej ne vem, kaj bi ti reku. Ce bi bil tvoj fotr bi te najprej dvakrat okol uses, pol bi se pa naprej pogovarjala. Kupu bi avto?? A si ze na sihtu, al bos ( spet ) obesu svoj nov hobi na ramena starsev in bos odvisen od njihove donacije. Povej, kolk denarja mas nasparanega, pol se pa v okviru tega odloc + pristej registracijo + nove gume + servis ,da o bencinu sploh ne govorimo. tom rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno September 13, 2002 Avtor Deli Objavljeno September 13, 2002 dobr ,o konkretnih vsotah ne bom govoril... imam dovolj nasparano za recimo petko turbo, v roku dveh mesecev bom pa zaslužil za registracijo, zavarovanje itd... tko da mi je vseeno, če starši dajo kaj za avto zraven, ali pa ne... aja, petko sem spet omenil, ker si jo lahko povsem sam kupim, brez pomoči kogarkoli... nimam ravno šihta, dobivam pa nekaj denarja in je, glede na to, da hodim še v šolo, kar dovolj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ales Objavljeno September 13, 2002 Deli Objavljeno September 13, 2002 Igralec! Zakaj pa ne bi kupil enega japonca, so poceni, zanesljivi, pa še dosti ponujajo za svoj denar. Kot primer ti lahko dam avto moje punce, lani si je kupila Mazdo 323 1.6,letnik 90. Avto ma vso električno opremo, mašina je tudi vredu 95KM, gre čist zadosti. Dala pa je 400.000 SIT, za ta denar si res ne bi mislil da lahko dobiš tak dober avto. V enem letu sva naredila cca.25000Km pa avto gre brez problemov. Dobro avto ni nek postavljaški, ala calibra,itd. samo hočem ti povedat,da se ti bolj splača kupit en normalen avto, pa se z njim lahko voziš brez problemov, kot pa da kupiš kao nek zgonjen športen avto, katerega boš mel vsak drugi dan pr mehaniku. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mr. foggy Objavljeno September 13, 2002 Deli Objavljeno September 13, 2002 A nisi tega avteka mislo :?: :?: :?: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mr. foggy Objavljeno September 13, 2002 Deli Objavljeno September 13, 2002 A da kdo tukaj 17.000 eur. za trugo :?: :?: jaz bom kar rajsi mel bukovo :twisted: :twisted: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno September 13, 2002 Avtor Deli Objavljeno September 13, 2002 A honda CRX bi bla ok? po možnosti letnik 92? hehe, tega turbo pa ne ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mr. foggy Objavljeno September 13, 2002 Deli Objavljeno September 13, 2002 A honda CRX bi bla ok? po možnosti letnik 92? hehe, tega turbo pa ne ;) Zaj si pa omeno avto v katerem se ubije najvec mladostnikov..ker vsak sanja o crx :wink: Jaz ti predlagam:ce se hočes cez par let predvsem hitro pelat pa lepo linija pa to;) zacni pr yugecu koral 45 potem pa ze kaksn GVX :twisted:..ko bos pa vlki... :twisted: pa mogoce kaka ona petka turbo gts (glej prejsno sliko) :twisted: ker tja not nebos spravo ne žene ne tašče :twisted: evo pa mas avto za sprostitev :wink: :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 13, 2002 Deli Objavljeno September 13, 2002 no sem slucajno srecal kolega, ki je imel R5 turbo pa jo je takoj prodal ker je registracija draga (najvisji razred) pa tudi skoz je crkovalo nekaj (tip sam sraufa pa mu je bilo predrago). pol je mel calibro 4x4 turbo pa je tudi prodal ker je porabila od 20 do 30 l/100 km. tako da kupi si avto ne pa trugo :wink: Sicer ne vem točno ampak verjetno R5 Turbo nima več kot 130kW ( najvišji razred ) ampak Calibra Turbo jih pa ima. Nekam nelogično :) :) logicno ali nelogicno, tip je placal polno registracijo za VEC KOT 130 kW in potem jih ocitno tudi ima ker ne verjamem da bi brezveze placal. aja pa tudi hitro je ugotovil, da zavore niso dorastle moci motorja ko je sosedu skoraj plot podrl ker se je komaj ustavil na koncu ulice :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klemens Objavljeno September 13, 2002 Deli Objavljeno September 13, 2002 dobr ,o konkretnih vsotah ne bom govoril... imam dovolj nasparano za recimo petko turbo, v roku dveh mesecev bom pa zaslužil za registracijo, zavarovanje itd... tko da mi je vseeno, če starši dajo kaj za avto zraven, ali pa ne... aja, petko sem spet omenil, ker si jo lahko povsem sam kupim, brez pomoči kogarkoli... nimam ravno šihta, dobivam pa nekaj denarja in je, glede na to, da hodim še v šolo, kar dovolj Glede na odgovor se ni za bati da bi si kupil omenjeni avto ali pa in ti bo zmanjkalo za bencin :) Po mojem te je zaneslo ko si videl da se za malo denarja da kupiti tak avto pozabil pa na vse ostale stroške ki pridejo zraven. Glede na cene ( 500k - 1M sit ) teh avtomobilov ( starejših "športnih" ) te čisto razumem ampak preden kupiš tak avto moraš imeti na računu vsaj še toliko kot boš dal za tak avto ( registracija, prvi servis, obnovitev avtomobila ) ter reden dohodek za vzdrževanje. Pa še dober recept za glavobol ob okvarah in stroških :) LP, klemen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno September 13, 2002 Avtor Deli Objavljeno September 13, 2002 ja, z bencinom pa tem zna bit hudič :) Sej en prodaja petko za 140k... Sej ni nič narobe z njo :P :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno September 13, 2002 Avtor Deli Objavljeno September 13, 2002 ma petke ne bom kupil.... ne da se mi vsake pol leta na tehničnega :) prestaro to... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 14, 2002 Deli Objavljeno September 14, 2002 dobr ,o konkretnih vsotah ne bom govoril... imam dovolj nasparano za recimo petko turbo, v roku dveh mesecev bom pa zaslužil za registracijo, zavarovanje itd... hmmm nevem al mas res dobre dohodke pa zepnino ali pa ne ves koliko stane registracija in zavarovanje za mocnejse avtomobile ce mislis to zasluzit v dveh mesecih :? . ja pa predvidevam da bonusa pri zavarovanju tudi se nimas tako da bo zavarovanje polno :x . ma kupi nek normalen avto (moj prvi je bil citroen AX - cisto OK edino ni pa za pozirat), na zacetku se ti bo tako ali tako vse hitro zdelo glede na znanje, ki ga bos imel (verjami mi, AX je "poljubil" drog elektricne napeljave, naslednji avto ZX pa obcestno luč in enkrat matica :evil: ) . ce mislis da bos po dveh tednih znal KONTROLIRANO :o drset cez ovinke se krepko motis drugace pa za "normalno" voznjo sportnega avta ne rabis. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno September 14, 2002 Deli Objavljeno September 14, 2002 Moj prvi avto bo pa Ford Ka. Ga imam že doma - mami se ima namen do takrat spet naučit vozit... Zanimive oblike, pravzaprav je nekaj posebnega... Meni je fletkan avtoček. Moči nobene silne, tam okrog 70KM se mi zdi... Zaradi majhne teže vleče nad pričakovanji (pa vseeno nič posebnega :wink: ), končna pa je okrog 170 po števcu (samo pri vožnji s 170 je nadaljnih 500km crknil na vsakem križišču :wink: ). Mislim, da ni boljšega za prvi avto... Ne pretirano močan, fletkan da se bom kot mladostnik počutil dovolj "občudovanega", pravijo da se super drži ceste, pa tudi na notranjost dam jest kar precej... Noter je zelo fletkan, udoben... tak, domač... V nasprotju z Jugotom, ki bi ga tud lahko imel za prvi avto, ko je vse nekaj sivo, volan čudna plastika, iz sedežev ponavadi gleda pena... Sej drugač je pa tud Jugo čist okej. :lol: No, samo tolk... Mogoče pa čez 20 let za volanom Lamborghini Diabla... kaj se ve... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x8r-x Objavljeno September 15, 2002 Deli Objavljeno September 15, 2002 No, če boš imel lamborghinija se mi javi. :D :twisted: :roll: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno September 16, 2002 Deli Objavljeno September 16, 2002 No, samo tolk... Mogoče pa čez 20 let za volanom Lamborghini Diabla... kaj se ve... :lol: Boš videl, čez 20 let boš mel mal drugačne prioritete v življenju, kot je 300 konjev za ritjo :roll: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se