klemens Objavljeno Oktober 2, 2002 Deli Objavljeno Oktober 2, 2002 Ampak ravno s 45KM se pa tut ni za vozit in tudi na za učiti se vožnje. Potem se pa s takimi avtomobili trudijo prehitevat po cesti kar je tudi nevarno. Skratka ene 100 KM za začetek bo čist ok :) p.s. sm se mal v afektu od celotedenskega priganjanja 45 KM nadomestnega avtomobila. bljak. LP, klemen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 2, 2002 Deli Objavljeno Oktober 2, 2002 Ampak ravno s 45KM se pa tut ni za vozit in tudi na za učiti se vožnje. Potem se pa s takimi avtomobili trudijo prehitevat po cesti kar je tudi nevarno. Skratka ene 100 KM za začetek bo čist ok :) p.s. sm se mal v afektu od celotedenskega priganjanja 45 KM nadomestnega avtomobila. bljak. LP, klemen :shock: dejte no malo realni ostati....... 100 KM za zacetnika...... ok dokler ne odkrije obratov - potem pa...... :?: :?: 75 KM je za prvi avto cisto ok..... ima dosti moci in ni se premocen.sicer je pa vse relativno. zacetniku pomaga predvsem zdrav respekt pred tehniko in cesto; v dvomu vedno pocakaj; poznaj lastne meje in omejitve vozila in ne se pustiti sprovocirati. samo kaj.ko nic ne pomaga to govoriti zacetniku.skozi eno uho noter,pri drugem ze ven. :roll: .......go figure....... it´s your life that you fuck up otherwise.......... bodi srecen,ce se drugega ne zjebes. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klemens Objavljeno Oktober 2, 2002 Deli Objavljeno Oktober 2, 2002 ampak tvoj podpis pa prav paše pod pridigo :) receva 90 KM pa smo zmenjeni ?? joke Itak je važno kakšen avto poganjajo ti konji. Je razlika med R5 s 100 KM ( al koliko jih za ima ) in avtom srednjega razreda s 100KM ( ponavadi začetek ponudbe motorjev v avtih tega ranga ). Prvi bo letel in je neprimeren za začetnika medtem ko je drugi varen in "počasen". LP, klemen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno Oktober 2, 2002 Deli Objavljeno Oktober 2, 2002 ne, ne ti kr kup neki nabrušenga, toda probi kej novejšga kupt, pros tvoje t stare naj mal prispevajo. Ugotavljam, zopet enkrat, da je na tem forumu en kup neodgovornih ljudi. Fant je star 18, nikoli še ni "vozil" avta, vi pa z njim zares debatirate katerega od teh dveh avtov naj kupi. Nebi rad pogreval neprijetnih zadev, vendar bo zgleda treba! Kaj hudiča je bilo z Hitrim. Koliko časa za tem ko je kupil motor je bil pod zemljo?? Sem imel prav z iskrenim sožajlem staršem, če ga bo kupil?? Namesto tega sem jih pa po puklu dobil, da nisem njegova mama, da bi mu govoril kaj naj kupi in kaj ne. Trobci neumni......le dajte no, malo ga še napalite na kak bolj oster avto. Bomo potem lahko organizirali "avtomobilističen" pogreb. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno Oktober 2, 2002 Deli Objavljeno Oktober 2, 2002 no to je pa vse, kar sem hotel slišati :D zdej lahko samo molim, da se bo najdla kake petka, ki bo vsaj za eno leto dobra :D Mi smo napisali 7 strani nasvetov, da si kupi kaj varnega in za začetek šibkejšega. 7 strani pomeni približno 100 postov. Potem pride 1 post v katerem so 3 pohvalne besede na R5 Turbo in si takoj odločen, da ga boš kupil. Zakaj potem sploh odpiraš temo, če si ga tako želiš, da je dost ena beseda pa si u ognju? Just asking... :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Oktober 2, 2002 Deli Objavljeno Oktober 2, 2002 DUNKER dobro povedano :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno Oktober 2, 2002 Deli Objavljeno Oktober 2, 2002 Ja vredu si to povedal. Povedal si točno to, kar smo mi spregledali. Tip se je odloču in ga pač nobedn nebo prepričal, da bo kupu kaj druga kot pa (oh in ah) predpotopni R5 Turbo. Že navadn je nevarn. Glede omejitve za novopečene lastnike avtomobilov in motorjev pa bi po mojem morali ponovno uvest inteligenčni test. Pa s tem nočem užalit bodočega lastnika R5 turbo, ampak tam bi ti predpisali ali lahko prvi dve leti voziš recimo 160KM ali samo 75KM. V kolkor s 160KM nebi naredu nesreče (v kateri bi bila vzrok prevelika hitrost), bi lahko naprej vozu tolk konjev in bi tisto "klaso začetnikov" izpustil. Eden, ki pa bi rad dirkal in delal nevem kaj po cesti, vendar njegovo razmišljanje ne bi doesgalo stopnje dojenčka v inkubatorju, bi pa padu v "klaso začetnikov". Seveda bi se taki vozniki takoj odkrili s pomočjo inteligenčnega testa, ki bi bil sestavljen iz takšnih in drugačnih vprašanj (tricky questions) in bi selekcioniral voznike glede na razmišljanje. To so poznali v stari Jugi pa nevem zakaj so ukinli. Danes lahko praktično za volan sede vsakdo, ki je opravil ("jako težki") vozniški izpit, ki je katastrofalno sestavljen, saj te ne učijo v avtošoli nobenih nepričavoanih situacij in vsega tega, kar bi po mojem morali. Morali bi met en poligon in te naučit ravnanja zadka pri zdrsu in podobnih stvari, ne pa da pošlješ eno babo na cesto, ko nima pojma zakaj ji visijo trije špegli na avtu (verjetno misli, da za make-up popravlat), razruka pri vsakem parkiranju 3 avte, ubije motorista, ker polaga ovinke po sosednjem pasu, vozi konstantno 120km/h (neglede ali je naselje ali magistralka), na avtocesti stisne do daske (pa čeprav avto kašlja tistih stvojih 150km/h), na koncu pa reče: "Jast sem odlična voznica. Veste koliko sem se peljala? 150km/h!" Samo žesnka nikol ni pomislila, da jo bi lahko pri tisti brzini keri zajebal in se brez smerokaza (kot verjetno tudi ona) vključil na prehitevalni pas, ker bi s 131km/h prehiteval tovornjak, ki gre 132km/h. Če za primer vzamem še dva moja sošolca (tu bom probal dokazat, da so za vožnjo potrebni možgani, ne pa toliko moč motorja), eden ima Accorda 2.0 (148KM), drugi ima Cliota 1.4 (75KM) in jast mam Mondeota 1.8 (115KM). Nama s prvim sošolcem, ki ima Accorda, se do sedaj ni zgodila še nobena nesreča (čeprav on dela čudeže po cesti, ampak pametno vozi in predvideva vsaj pol minute naprej - pa potrkat moram po lesu), medtem, ko oni s Cliotom nima pojma o vožnji, nobenega občutka, 3 nesreče v enem letu (v jarejk je pado itd.), avto pa je okrancljan z najdražjimi felnami in gumami. Ćetudi ima "samo" 75KM je to zanj očitno preveč, kar pomeni, da bi si tip mogu kupit skiro. In taki so nevarni nam, ostalim udeležencem prometa (in sebi tut - ampak, če je trmast pač naj ma). To je isto ko, če en zna risat, drugi pa ne zna. Mislim, da moraš bit vsaj malo talenta za vožnjo, ne da te dekoncentirira en ko ti hupa zadaj, pa si ne upaš v vzratno ogledalo pogledat, da se nebi zabil. Vozit pač ne more vsak!...čeprav očitno lahko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMY Objavljeno Oktober 3, 2002 Deli Objavljeno Oktober 3, 2002 Ni problem konjev, problem je v oslih ki jih trajbajo. Za butla je že 32KM (DIANE6) dost da se fenta.... :onfire: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 3, 2002 Deli Objavljeno Oktober 3, 2002 ampak tvoj podpis pa prav paše pod pridigo :) jah ......no :oops: .......leta tudi za nekaj stejejo.ce ze nisem ravno pameten ratal........ vsaj izkusen do neke mere :wink: :roll: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Oktober 3, 2002 Avtor Deli Objavljeno Oktober 3, 2002 sej ne bom norel, samo avto mi je fajn :D Gotovo pa bi kak avto s 50 KM bolj tišal kot tole petko (če dobim tako, da bo sploh vozna za več kot en mesec)... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Racing Objavljeno Oktober 4, 2002 Deli Objavljeno Oktober 4, 2002 sej ne bom norel, samo avto mi je fajn :D Gotovo pa bi kak avto s 50 KM bolj tišal kot tole petko (če dobim tako, da bo sploh vozna za več kot en mesec)... Easy to say.....sicer pa bos ze vidu :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Racing Objavljeno Oktober 4, 2002 Deli Objavljeno Oktober 4, 2002 sej ne bom norel, samo avto mi je fajn :D Gotovo pa bi kak avto s 50 KM bolj tišal kot tole petko (če dobim tako, da bo sploh vozna za več kot en mesec)... Easy to say.....sicer pa bos ze vidu :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Oktober 4, 2002 Deli Objavljeno Oktober 4, 2002 A zdej že en mesec, pred kratkim bi morala bit dobra za eno leto. :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Oktober 4, 2002 Avtor Deli Objavljeno Oktober 4, 2002 dobrih za eno leto ni... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno Oktober 5, 2002 Deli Objavljeno Oktober 5, 2002 Jest sem tud reku... Pol ko bom imel 70cc v skuterju, bom vozil tko u izi kot doslej - pa še ne bo se mi treba bat, da bi mi veliko pokuril. Hmnja, fantje, takole je: ko imaš mašino, na kateri piše "sport", ko ti leti bolj kot kolegom, pol je pač nonstop gas do daske. C'est la vie. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x8r-x Objavljeno Oktober 13, 2002 Deli Objavljeno Oktober 13, 2002 Kaj pa mislite glede Seat ibize 1.4 (100 konjev). Meni se zdi prav dober avtek za začetek. :D Motor ni ne premočen ne prešvoh. Avto je ful lep kadar se ga zrihta. No, vsaj meni. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoRossi Objavljeno Oktober 13, 2002 Deli Objavljeno Oktober 13, 2002 Kaj pa Corsa GSi? Astre so še mal dražje, sam letijo pa ful. Seveda znatno boljše podvozje kot pri Unutu alpa Petkih. Da o zavorah ne govorimo. Pa še tunat se jih da ful na easy in fejst predvsem pa pocen. Pa tut calibro se da dobit še soldn ohranjeno. Pač uzam enga avtomehanika zram, da pregleda zadevo če se že sam ne spoznaš lih na to. Obstaja pa še pol Vectra GT in RS 2000. Tut huda stroja - sam so redke. Sicer pa je en neki jamral o BMWjih in njihovi slabi kvaliteti in oh ni sploh. Zresn se pubec. Če misliš dat tm nekje do 800k sit za avto si lohk umisliš tut benfla (obvezno 320). Sploh ne crkuje tak ko eni pravjo, ker jih veliko poznam katerim služi kot urca. Drgač pa še nekej. Če boš kupoval japonca se moraš zavedat, da ti bo mogoče na začetku služo ok, ampak ko bo enkrat kaj crknlo boš čakal 'pol leta' na dele in plačal kot majmun. Da o tem kje dobiš več dodatne opreme sploh ne govorimo (za isti dnar). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno Oktober 14, 2002 Deli Objavljeno Oktober 14, 2002 Nama s prvim sošolcem, ki ima Accorda, se do sedaj ni zgodila še nobena nesreča (čeprav on dela čudeže po cesti, ampak pametno vozi in predvideva vsaj pol minute naprej - pa potrkat moram po lesu), medtem, ko oni s Cliotom nima pojma o vožnji, nobenega občutka, 3 nesreče v enem letu (v jarejk je pado itd.), avto pa je okrancljan z najdražjimi felnami in gumami. :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Oktober 15, 2002 Deli Objavljeno Oktober 15, 2002 Kupi si golfa dvojko dizel, pa en pošten motor(npr KTM) pa se vozi po sprednjem pa po zadnjem pri 50 km/h kar je sigurno varneje kot pa s petko pri 210 v drevo ker boš brez bremz pa še brez česa drugega. S KTM boš večji frajer kot pa v leteči trugi. Moje izkušnje s konji: pred 7 leti kupil golfa 1 s 60km, po pol leta kupil 2 z 55km danes pa imam astro s 60km. edino kar mi manjka pri njej je klima zato bo drugo leto padel kakšen rabljen passat karavan seveda tdi star približno tri leta ampak to je še vse visoko v oblakih. Na žalost se bom moral na račun passaata in zdravja odpovedati motorju ampak motosvetu pa nikakor ne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 16, 2002 Deli Objavljeno Oktober 16, 2002 Kupi si golfa dvojko dizel, pa en pošten motor(npr KTM) pa se vozi po sprednjem pa po zadnjem pri 50 km/h kar je sigurno varneje kot pa s petko pri 210 v drevo ker boš brez bremz pa še brez česa drugega. S KTM boš večji frajer kot pa v leteči trugi. Moje izkušnje s konji: pred 7 leti kupil golfa 1 s 60km, po pol leta kupil 2 z 55km danes pa imam astro s 60km. edino kar mi manjka pri njej je klima zato bo drugo leto padel kakšen rabljen passat karavan seveda tdi star približno tri leta ampak to je še vse visoko v oblakih. Na žalost se bom moral na račun passaata in zdravja odpovedati motorju ampak motosvetu pa nikakor ne. a ste opazli da hanziju ni važno kaj je samo da je VW :?: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klemens Objavljeno Oktober 16, 2002 Deli Objavljeno Oktober 16, 2002 VW astra in action :) Saj VW je ja ljudski avto :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Oktober 16, 2002 Deli Objavljeno Oktober 16, 2002 Skuter :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x8r-x Objavljeno Oktober 16, 2002 Deli Objavljeno Oktober 16, 2002 Misliš rečt kakšnega audija z multitronik menjalnikom. :?: :roll: :wink: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Oktober 17, 2002 Deli Objavljeno Oktober 17, 2002 a ste opazli da hanziju ni važno kaj je samo da je VW :?: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Oktober 17, 2002 Deli Objavljeno Oktober 17, 2002 a ste opazli da hanziju ni važno kaj je samo da je VW :?: :twisted: Od kdaj je pa Astra VW? :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se