AREA Objavljeno September 8, 2002 Opozori Objavljeno September 8, 2002 Zakaj se izbrana sličica z neta sama ne zmanjša na 80x60 pikslov? Kak te naj najdem tak malo slikico? :shock:
BC Objavljeno September 8, 2002 Opozori Objavljeno September 8, 2002 ACDSee > editor > resize > 80x60 paint ( slikar ) > image > attributes > 80x60 pa z drugimi programi ( photoshop, paint shop pro...)
Avatar Objavljeno September 23, 2002 Opozori Objavljeno September 23, 2002 Zakaj v tri p.m. je pa ta tema naslovljena enako kot moj vzdevek?
SeLoTeJp Objavljeno September 24, 2002 Opozori Objavljeno September 24, 2002 zato, ker se teli slikci na desno reče avatar, ti maš pa (po naključju :?: ) tak nick.. :roll:
hotschko Objavljeno September 24, 2002 Opozori Objavljeno September 24, 2002 ko smo pa že tukaj pa še napiši zakaj si Avatar ?
RAN Objavljeno September 24, 2002 Opozori Objavljeno September 24, 2002 Zakaj v tri p.m. je pa ta tema naslovljena enako kot moj vzdevek? Kaj ma pa vse skupaj opraviti z tri p.m. :?: :?:
poldy Objavljeno September 30, 2002 Opozori Objavljeno September 30, 2002 Vprašanje analfabeta Poldija. Hm no ne bit jezni npr. če si jst spremenim avatar, na sepol k pošljem prikaže novi OK kaj pa stari posti ostanejo taki al se spremeni?
BoBo Objavljeno Maj 8, 2003 Opozori Objavljeno Maj 8, 2003 Ne vem kdo je brkljal po avatarjih, jaz namreč pogrešam mojega starga psa (tisti, ki milo gleda izpod čela). Ptič, ki ga zdej izbral se mi zdi prov čuden.
pero Objavljeno Maj 8, 2003 Opozori Objavljeno Maj 8, 2003 Ne vem kdo je brkljal po avatarjih, jaz namreč pogrešam mojega starga psa (tisti, ki milo gleda izpod čela). Ptič, ki ga zdej izbral se mi zdi prov čuden. :P :D :P :D :P :D !!! Ja tudi mojih voščenk ne najdem več!!! :( :( :( Ciao,by Pero
Wobewt Objavljeno Maj 8, 2003 Opozori Objavljeno Maj 8, 2003 Zakaj so pa zdej zbrisani avatarčki? Vsaj moj? :unsure: :unsure: :unsure: :(
AlterMann Objavljeno Maj 9, 2003 Opozori Objavljeno Maj 9, 2003 Avatar je pa tko pomembna stvar, da ga morte met zmer u tošlnu spravljenga. :P Že pred mnogo , mnogo leti je nekdo reku: - Avatarje kradejo, mar ne.... ;) :rolleyes:
klimbra Objavljeno Maj 9, 2003 Opozori Objavljeno Maj 9, 2003 Zakaj so pa zdej zbrisani avatarčki? Vsaj moj? :unsure: :unsure: :unsure: :( Moj tuttttttttttttt.....pa je bil že lepo nameščen :( :( :( :( :( :(
bauca Objavljeno Maj 9, 2003 Opozori Objavljeno Maj 9, 2003 (popravljeno) :P :P :P :P :P lp Popravljeno Maj 9, 2003. Popravil bauca
Noise Objavljeno Maj 9, 2003 Opozori Objavljeno Maj 9, 2003 Pa kaj zaboga je potrebno vsak drek tako na dolgo in široko komentirat??? AVATARJEV NI in BASTA. Namestite si jih še enkrat ali pa jih pač ne uporabljajte.
Black Knight Objavljeno Junij 25, 2003 Opozori Objavljeno Junij 25, 2003 moja nedosegljiva simpatija...ooohhhjja...jo mam pa vsaj v avatarju... :rolleyes:
Nata Objavljeno Avgust 10, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2003 ;) jaz pa sem opazila da nekdo ima enakega kot jaz! :angry: a bo kaj narobe??? :huh:
Max Objavljeno Avgust 10, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2003 ... a bo kaj narobe??? :huh: :blink: Hi, hi, hi, hi.... :P :D Đorđi bo mogoce tu kaj dodal :rolleyes: :lol: :lol: :lol:
Black Knight Objavljeno Avgust 10, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2003 moja nedosegljiva simpatija...ooohhhjja...jo mam pa vsaj v avatarju... :rolleyes: zamenju avatar,da ne bo pomote,da sem sam sabi všeč... ;)
BC Objavljeno Avgust 10, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2003 ... a bo kaj narobe??? :huh: :blink: Hi, hi, hi, hi.... :P :D Đorđi bo mogoce tu kaj dodal :rolleyes: :lol: :lol: :lol: težko verjamem da ma copyright za cartmana :D
Max Objavljeno Avgust 10, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2003 moja nedosegljiva simpatija...ooohhhjja...jo mam pa vsaj v avatarju... :rolleyes: zamenju avatar,da ne bo pomote,da sem sam sabi všeč... ;) :blink: Se dobr! :) Saj je zgledalo da si narcisoidno samovsecni samoljub :rolleyes: :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se