Max Objavljeno Avgust 10, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2003 ... a bo kaj narobe??? :huh: :blink: Hi, hi, hi, hi.... :P :D Đorđi bo mogoce tu kaj dodal :rolleyes: :lol: :lol: :lol: težko verjamem da ma copyright za cartmana :D Kaksna pikra pa mogoce vseeno pade na ta racun ;) :P :lol:
Vale Objavljeno Avgust 20, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2003 Hudiča :angry: ... že 100% sem si menjala avatar, danes pa ga noče zamenjat ... - mere so prave - format je pravi - ko dam posodobi avatar mi ostane stari :angry: :angry: :angry: Prosim, če mi kdo razloži za kaj pri hudiču se gre ...
ceco Objavljeno Avgust 20, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2003 Če se forumiraš iz dveh ali več gajb, bo nekje staro, nekje novo. Tole približno se je meni zgodilo.
SiR Objavljeno Avgust 24, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2003 Kolikor vem, ne. Avatar je namreč shranjen v forumu, ne v računalniku, s katerega dostopaš do foruma. Morebit bi lakho bil edinole star avatar shranjen v medpomnilnik brskalnika, ampak če prav vem, ima vsak naslendnji avatar drugačno ime datoteke, tako da ...
ceco Objavljeno Avgust 25, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2003 ... sem na gajbah, s katerimi pristopam na motosvet lepo na vsaki posebej uredil avatar, ki mi je trenutno všeč in se lahko vedno enako gledam. In sem zadovoljen.
premza Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 Zakaj mi noče naložit avatarja? - Animiran gif, - 64x50, - 15 slik, - 8bit barve, - vse skupaj 35KB.
Noise Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 - vse skupaj 35KB. in zato...
premza Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 Animiran GIF očitno ni težava! :angry: Verjetno bo velikost datoteke! A mogoče veš (čeprav se na tvoje informacije ni za zanašat :P ) kako velika je lahko datoteka?
SiR Objavljeno September 11, 2003 Opozori Objavljeno September 11, 2003 Poceni prodam avatar, za nekaj pirčkov ali kokakoljat. Je še mlad, stari le nekaj dni, najraje pa bi ga dal ljubeči družini :) Po glavi mu grejo sam še motori :D
marem Objavljeno September 12, 2003 Opozori Objavljeno September 12, 2003 Jest sm enga našu It has Ice's name on it (sam se mi zdi da jih ne uporablja) Sam je u gif formatu pa ga ne morem gor dat u jpg ga pa ne znam konvertat. Bi blo lepo če bi mi kdo povedu kako se to naredi
SiR Objavljeno September 12, 2003 Opozori Objavljeno September 12, 2003 Marem, tudi GIF lahko daš gor. sam ne sme bit daljši od 20 KB.
marem Objavljeno September 12, 2003 Opozori Objavljeno September 12, 2003 (popravljeno) še 1 x Taka admin style :D Popravljeno September 12, 2003. Popravil marem
Zeus Objavljeno Marec 30, 2004 Opozori Objavljeno Marec 30, 2004 Vem da je gadn k oživljam že zlo staro temo, sam js nikakor ne morm avatarja spremenit... Ma popolnoma drgač ime k zdejšn, velik je 2,26 KB, dimenzij 64×51 pixlov, jpg format...ko pa hočem spremenit, se mi pa samo tastaremu avatarju spremenijo dimenzije na te dimenzije k jih ma tanova slika.... Kaj nej :?
gregas Objavljeno Marec 31, 2004 Opozori Objavljeno Marec 31, 2004 oj, sem opazil da je na forumu kar nekaj avatarjev 80x80 pixlov in ko sem ga hotel jaz uploadat mi ga resiza v 64x64 :hmm: lp
Black Knight Objavljeno Julij 20, 2004 Opozori Objavljeno Julij 20, 2004 Pop**** bom :angry: ...eno uro se že matram naložiti nov avatar 64x64 jpg. Vedno mi meče gor tastar avatar.Pol sm probu naložit 63x63 pa mi naloži tastarga in spodaj piše 63x63 :blink: ,čeprav je tastar 64x64 :? ...
Black Knight Objavljeno Julij 20, 2004 Opozori Objavljeno Julij 20, 2004 Aleluja :notworthy: ...ratal mi je in to tako,da sem ko sem updejtov avatar uporabil funkcijo osveži. Je pa šlo enih živcov :kva2: ...
Fabo Objavljeno Julij 20, 2004 Opozori Objavljeno Julij 20, 2004 Aleluja :notworthy: ...ratal mi je in to tako,da sem ko sem updejtov avatar uporabil funkcijo osveži. Je pa šlo enih živcov :kva2: ... Dobr da sem jest to ze v 2. poskusu doumel. :hmm: :OK:
Black Knight Objavljeno Julij 20, 2004 Opozori Objavljeno Julij 20, 2004 Dobr da sem jest to ze v 2. poskusu doumel. :hmm: :OK: Enim pride prej enim pa kasnej...včasih je tud dobr da sem med drugimi :D :P .)
Thundercat Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 problem imam z avantarjem....ko ga s svojega računalnika naložim pod svojim imenom Thundercat mi ga lepo naloži....ko pa se prijavim z imenom od nataše(nts) mi ta isti avantar z računalnika noče naložiti... a veste zakaj ??
bLuZoNdEr Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 ...ja sem že v pripombe in pohvale pisal, pa zdaj vidim da bi moral sem, odkar je nova oblika ne morem naložiti avatarja (tako kot tc).....prej teh problemov nisem imel. :?
Black Knight Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 V nadzornem centru nisem zasledil podatka o velikosti slike,edino o dolžini.Aše vedno obstaja največja velikost 64X64?
Thundercat Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 meni piše za vsak avantar, ki ga naložim pod sliko velikost 61X64.... verjetno gre za kako težavo....
Codeine Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 meni piše za vsak avantar, ki ga naložim pod sliko velikost 61X64.... verjetno gre za kako težavo.... ← Ne gre za težavo, tvoj avatar je dejansko velik 61 x 64 pislov, kar lahko preveriš v kakšnem izmed grafičnih programov.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se