denZ Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Hudiča :angry: ... že 100% sem si menjala avatar, danes pa ga noče zamenjat ... - mere so prave - format je pravi - ko dam posodobi avatar mi ostane stari :angry: :angry: :angry: Prosim, če mi kdo razloži za kaj pri hudiču se gre ... isto dela meni..
Sanda7 Objavljeno December 13, 2005 Opozori Objavljeno December 13, 2005 sem včeraj zamenjala slikco,za kaj pa vidim zdej na drugmu PC sper staro :hmm:
krava Objavljeno December 13, 2005 Opozori Objavljeno December 13, 2005 (Pre)star pisi. :OK: Njega menjat...
Ni3ous Objavljeno Januar 17, 2006 Opozori Objavljeno Januar 17, 2006 Jaz mam tud težavo z avatarjem. Če tega zdajšnjega odstranim, in hočem naložit iz svojega računalnika enga drugega, mi naloži zopet tega zdajšnjega, čeprov sem kliknil enga drugega. Če pa naložim avatar iz motosvet galerije mi ga pa normalno naloži. Pa ni nč narobe s tistmu ki ga hočem naložit iz svojga compa zato, ker sem ga že prej imel za avatar, zdej ga pa spet hočem imet mam pa težave. Ful čuden se mi zdi, ker mi nobenega iz mojega compa noče naložit, iz galerije ga pa takoj. no če kdo kej več ve bi prosil za pomoč lp cagiva
Ni3ous Objavljeno Januar 17, 2006 Opozori Objavljeno Januar 17, 2006 Hm in zdej sm prišel na drug računalnik in je avatar tak kot sem hotel.... :blink: ab
Codeine Objavljeno Januar 17, 2006 Opozori Objavljeno Januar 17, 2006 Hm in zdej sm prišel na drug računalnik in je avatar tak kot sem hotel.... :blink: ab CTRL + F5
jetman Objavljeno Januar 18, 2006 Opozori Objavljeno Januar 18, 2006 CTRL + F5 Hvala, tudi jaz sem imel v Firefoxu probleme z zamenjavo avatarja, v internet explorerju pa je bil viden že novi. Zdaj imam pa še eno drugo vprašanje. Avatar, ki ga imam nastavljenega je .gif in bi se moral premikati (v mapi na PCju se premika), tukaj na motosvetu pa ne. A je kakšna fora, da ga narediš aktivnega, da se premika (tako kot imata npr. @nagaya in @brihta) :?
Ni3ous Objavljeno Januar 18, 2006 Opozori Objavljeno Januar 18, 2006 CTRL + F5 UAAAA !!!! CTRL + F5 magično deluje.... hvala hvala hvala :worship:
andi1 Objavljeno Januar 12, 2007 Opozori Objavljeno Januar 12, 2007 Imam vprašanje, ki sicer nima veze z avatarjem, je pa vezano na Osebni profil: Kaj pomenijo prve štiri ikonce v rubriki Stik in kaj pomeni besedica (ali morda kratica) SKYPE ? Hvala za dogovor, Andi.
GrCaR Objavljeno Januar 12, 2007 Opozori Objavljeno Januar 12, 2007 Imam vprašanje, ki sicer nima veze z avatarjem, je pa vezano na Osebni profil: Kaj pomenijo prve štiri ikonce v rubriki Stik in kaj pomeni besedica (ali morda kratica) SKYPE ? Hvala za dogovor, Andi. SKYPE je program za pogovarjanje, dopisovanje, tko kot MSN ;) za prvega ne vem kaj pomeni, drugi je yahoo messenger (oz. neki podobnga), za tretjega tut ne vem kaj pomeni, četrta ikonca pa je za MSN messenger.
andi1 Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 SKYPE je program za pogovarjanje, dopisovanje, tko kot MSN ;) za prvega ne vem kaj pomeni, drugi je yahoo messenger (oz. neki podobnga), za tretjega tut ne vem kaj pomeni, četrta ikonca pa je za MSN messenger. Lepa hvala, vsaj nekaj sem izvedel :) . LP, Andi.
šokac Objavljeno Januar 20, 2007 Opozori Objavljeno Januar 20, 2007 Očitno je problem bolj globalne narave. Želim zamenjati avatar. Ne gre. Poskušam v drugo, v tretje in hop v četrto končno uspe. Grem na drugi računalnik in vidim, da imam še vedno ta stari avatar. :eek: Preverim na prvem in ugotovim, da imam različne avatare. :D
Codeine Objavljeno Januar 21, 2007 Opozori Objavljeno Januar 21, 2007 Očitno je problem bolj globalne narave. Želim zamenjati avatar. Ne gre. Poskušam v drugo, v tretje in hop v četrto končno uspe. Grem na drugi računalnik in vidim, da imam še vedno ta stari avatar. :eek: Preverim na prvem in ugotovim, da imam različne avatare. :D CTRL + F5 ali pa zbriši CACHE v Explorerju na računalniku, ki ne prikaže pravega avatarja.
_ales_ Objavljeno Januar 21, 2007 Opozori Objavljeno Januar 21, 2007 CTRL + F5 ali pa zbriši CACHE v Explorerju na računalniku, ki ne prikaže pravega avatarja. kaj je fora tega CTRL + F5??? oz kaj naredi
Codeine Objavljeno Januar 21, 2007 Opozori Objavljeno Januar 21, 2007 kaj je fora tega CTRL + F5??? oz kaj naredi S tem "ukažeš" brskalniku, da naj ponovno naloži (osveži) vse sestavne dele spletne strani s serverja (seveda tudi vse slike) in ne s "cacha" na vašem lokalnem disku.
Tanatos Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 Zakaj hudiča se slikce z pripono .gif nočejo premikat?
Tanatos Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 Zakaj hudiča se slikce z pripono .gif nočejo premikat? Anyone? :yawn:
jeykob Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 se komu sanja zakaj se slike za avatar nocejo zamenjat ceprov v nadzornem centru napise de se je avatar posodobiu?? :unsure:
jeykob Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 sej je ql zdej sm pa probavu tole z F5 sam mi je skos odpiral okncek za neke datoteke odpirat. nima veze je ql zdej tnx useen
_Misko_ Objavljeno December 22, 2007 Opozori Objavljeno December 22, 2007 Zakaj mi noče spremeniti/posodobiti avatarja?Probal sem včeraj in danes pa nič..
_Misko_ Objavljeno December 22, 2007 Opozori Objavljeno December 22, 2007 Zakaj mi noče spremeniti/posodobiti avatarja?Probal sem včeraj in danes pa nič.. Je že uspelo
Noiser69 Objavljeno Januar 21, 2008 Opozori Objavljeno Januar 21, 2008 Neki me zanima, zkaj mi noce delat animacija v avatarju ? :winkiss:
bmwslo Objavljeno Januar 21, 2008 Opozori Objavljeno Januar 21, 2008 Težava je skoraj gotovo v velikosti. Pripravi tako velikost, kot je predvidena (ti piše v nastavitvah se mi zdi) :whistle: Poglej mojega :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se