motoristek Objavljeno Marec 17, 2008 Opozori Objavljeno Marec 17, 2008 (popravljeno) Jaz imam tudi problem in ne pomaga CTRL + F5 :hmm: se mi zdi, da moraš to večkrat ponovit... :worship: Popravljeno Marec 17, 2008. Popravil motoristek
bmwslo Objavljeno Marec 17, 2008 Opozori Objavljeno Marec 17, 2008 Saj ti dela. Lahko pa tegale daš gor
motoristek Objavljeno Marec 17, 2008 Opozori Objavljeno Marec 17, 2008 Saj ti dela. Lahko pa tegale daš gor Mi ni delal kot gif...
primoz14 Objavljeno April 27, 2009 Opozori Objavljeno April 27, 2009 Jst mam eno tezavo k hocm spremenit sliko v avatarju in pa uporabnikovo sliko mi jo v nastavitvah (nadzorni center) normalno prpopa vse dela ok pol pa mi v profilu ustane stara slika (tut ce jo umes zbrisem mi jo spet isto nazaj vrze) v nastavitvah pa kaze da je notr tanova slika. a ma kdo ksno idejo kaj bi lahko blo narobe
Gallus Objavljeno April 28, 2009 Opozori Objavljeno April 28, 2009 Jst mam eno tezavo k hocm spremenit sliko v avatarju in pa uporabnikovo sliko mi jo v nastavitvah (nadzorni center) normalno prpopa vse dela ok pol pa mi v profilu ustane stara slika (tut ce jo umes zbrisem mi jo spet isto nazaj vrze) v nastavitvah pa kaze da je notr tanova slika. a ma kdo ksno idejo kaj bi lahko blo narobe ... stara slika te ima enostavno preveč rada .... :evilgrin:
Codeine Objavljeno April 28, 2009 Opozori Objavljeno April 28, 2009 Jst mam eno tezavo k hocm spremenit sliko v avatarju in pa uporabnikovo sliko mi jo v nastavitvah (nadzorni center) normalno prpopa vse dela ok pol pa mi v profilu ustane stara slika (tut ce jo umes zbrisem mi jo spet isto nazaj vrze) v nastavitvah pa kaze da je notr tanova slika. a ma kdo ksno idejo kaj bi lahko blo narobe Pritisni: CTRL + F5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se