Skoči na vsebino

(Zagreb)-Plitvice-Split

Matic7

Priporočene objave

Priporočam to cesto Zagreb-Karlovac-Plitvice-Gračac-Obrovac-Šibenik. Res je Velebit od lani zjeb... ampak tudi ostali del ceste je lep. Če greš med tednom je cesta dokaj prazna in okrog Plitvic ni policije in je vožnja res enkratna. Ampak ko prideš preko Velebita je trenutno obvoz za Biograd tako da ko se vzpenjaš iz Obrovca ne skreni desno za Benkovac in Biograd ampak levo za Šibenik. Najbolj važno pa je v krajih Slunj, Korenica, Gračac in Obrovac tam je v 90% policijska kontrola oz. radar. Govorim iz izkušenj ker se po tej cesti vozim v sezoni vsaj 6-7 krat.

l.p. Jure

O policiji ni bilo ne duha ne sluha....Mogoče sem imel pa srečo :)

Popravljeno . Popravil Evil Penguin
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Samo v info. Na spletnih straneh hrvaškega avto kluba - HAK, je dnevno objavljena časovna in točkovna pozicija nameravanih radarjev. Vsa stvar je dokaj mirodajna.

Pozdrav izpod vinogradov!

Rocky B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

O policiji ni bilo ne duha ne sluha....Mogoče sem imel pa srečo :)

isto pr meni lani :> niti enga nism srečal

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ma ko šljivi "ljepu njihovo", nek je imaju. Če že moram skozi hrvatijo gledam da grem po najkrajši poti in kar najbolj hitro...

pa stvarno je ljepa :> pa še čisto morje za popizdit k ga janezi lahko sam sanjamo :> navajeni plavat u dreku pa tamponih

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

isto pr meni lani :> niti enga nism srečal

Jaz sem pa plačal v Korenici 500 kn zaradi 30 km preveč. S policaji se nisem mogel pogajati oziroma ga podkupiti, je rekel da so njegovi dečki že imeli probleme s tem.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

lp jas vceraj iz paga (cez most) mel sreco ni blo policajev

drugace pa jas grem ces plitvice dol nazaj pa po obali.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

pazi na volke ("srecal" enega ob 07:30 ob cesti pred jezeri - 2 m od mene) in pastirje s credami ovac.

tudi lisice so pred velebitom pogost pojav.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!