ČIKO24 Objavljeno Julij 14, 2008 Deli Objavljeno Julij 14, 2008 Predlagam da se tule mal pokažete, da se bomo v gostilni , na zborih, pri maši, v trgovini,.... lažje prepoznali in spoznali. Meni se zdi dobra ideja(upam). Pa ne bit sramežljivi pa slike vaših riti nas mnda ne zanimajo. Lepo obrazek... postavca... sam da se da prepoznat :D no bom jst lepo začel ČIKO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Julij 14, 2008 Deli Objavljeno Julij 14, 2008 :lol1: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 Evo še mene. Brez čelade se me pa na srečo ne da srečat, brez mopeda pa tudi težko. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 Predlagam da se tule mal pokažete, da se bomo v gostilni , na zborih, pri maši, v trgovini,.... lažje prepoznali in spoznali. Meni se zdi dobra ideja(upam). Pa ne bit sramežljivi pa slike vaših riti nas mnda ne zanimajo. Lepo obrazek... postavca... sam da se da prepoznat :D no bom jst lepo začel ČIKO Čaki, kdo si ti? Tip v ospredju, al tisti ata v avtu :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 OK, tole sem pa jazz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 OK, tole sem pa jazz Stari, skor sem te zlamal, ker sn mislu, da mi fakiča kažeš :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 Nič fakiča ne kažem (jaz to sploh ne delam tudi drugače), samo malo sem si povrtal po nosu :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 (popravljeno) bmwslo se je zmoto in nam pokazo svojo napacno fotko tu je prava :rolleyes: sicer pa, a si pregrd da bi objavo svojo lastno fotko a?? _____________________ To biti jaz pa še eno brez grebena :P Popravljeno Julij 15, 2008. Popravil Hozi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ČIKO24 Objavljeno Julij 15, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 15, 2008 jst nisem un v avtu :D še ena slika da ne bo kake pomote :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 Evo še mene. Brez čelade se me pa na srečo ne da srečat, brez mopeda pa tudi težko. :grrr ...samo se te tudi brez čelade da videt.... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 moja malenkost Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gerholdd Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 sej kdor hoče svojo sliko pokazat, jo tak v profil nalima ... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 že tak morm kar naprej za pijačo dewat k me tolk ludi pozna.........kaj bi šele pol blo :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 ...samo se te tudi brez čelade da videt.... :rolleyes: A-a, skos jo mam pri sebi. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 Evo še mene. Brez čelade se me pa na srečo ne da srečat, brez mopeda pa tudi težko. :grrr hmmmmmmmmmmmmm :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 Na net ni dobro dajat svojih slik... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 hmmmmmmmmmmmmm :whistle: :whistle: :whistle: nazovite nas...mi smo uvek na cesti... :xx: :xx: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 nazovite nas...mi smo uvek na cesti... :xx: :xx: :xx: :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 jst nisem un v avtu :D še ena slika da ne bo kake pomote :D Sory stari, ampak ko vidim to sliko, se mi v glavo prikrade:"Jaz sem srečen, keeeeer sem moški..." :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_N3jC_ Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 Sory stari, ampak ko vidim to sliko, se mi v glavo prikrade:"Jaz sem srečen, keeeeer sem moški..." :lol1: :lol1: :kva1: :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Julij 16, 2008 Deli Objavljeno Julij 16, 2008 :lol1: :lol1: Brez zamere, ampak tale bela.. :D Drugače pa nas je tu kar nekaj motosvetovcev: Zgoraj od leve proti desni Polona N, miha in njegova (blackpearl) in osa. Spodaj levo pa Fabo, potem jaz, condor in Ninjaraider. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Julij 16, 2008 Deli Objavljeno Julij 16, 2008 Sory stari, ampak ko vidim to sliko, se mi v glavo prikrade:"Jaz sem srečen, keeeeer sem moški..." :lol1: :lol1: pa snežno bela............. :D :D :D ...dober si ...pa pozirat znaš... :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Julij 16, 2008 Deli Objavljeno Julij 16, 2008 pa snežno bela............. :D :D :D ...dober si ...pa pozirat znaš... :OK: :OK: Pa srebrna zapestnica in verižica tut nista od muh! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Julij 16, 2008 Deli Objavljeno Julij 16, 2008 Pa srebrna zapestnica in verižica tut nista od muh! :lol1: :grim :grim pa reč če dec ne obvlada.... :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Julij 16, 2008 Deli Objavljeno Julij 16, 2008 namest ta tulk komentirate druge bi lahk svoje slikce pokazal ne.. da bi še mi vas pokomenitral.. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se