Anubis Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 Tomazin še zate ena desetkica mwa dbest si.... ,,,,,,, ; . ! (če boš rabil) Z enim jajcem je težko biti resnični heroj, v to pa povsem verjamem. Imata skupaj dva? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 Prjavu sm se na Kmetijo, bomo vidl kak bo kej :D Verjetno boš mel sam eno vrstico dialoga, pa še tist bo da boš mogu sqeual like a pig ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 ma vsaj jajce da se pokaže za razliko od vas ki sam komentirate, ajde pokažte se če si upate! :slap: A ti je že dal tisto jajce na oko, al pa kapljice v oči? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 Prjavu sm se na Kmetijo, bomo vidl kak bo kej :D Tiho upam na sanjski finale :rolleyes: : Čiko vs.Dejan Murko :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 Tiho upam na sanjski finale :rolleyes: : Čiko vs.Dejan Murko :worship: A ni Damire Murko? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eXTReme13 Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 ma vsaj jajce da se pokaže za razliko od vas ki sam komentirate, ajde pokažte se če si upate! :slap: Nekateri se pokažemo na cesti :P Spet drugi mate za to glasuj zame in motosekret :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 ....... nekateri pa morajo srati oz. mešati drek powsod :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 Nekateri se pokažemo na cesti Jaz se bom jutri! Od 7h dalje, bom stal na Ptujski in mahal mimoidočim... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 Jaz se bom jutri! Od 7h dalje, bom stal na Ptujski in mahal mimoidočim... te pridem powozit z Scanio :evilgrin: (pa prosim, da res stojiš na cesti, ker drugač lahko guma useka na robniku) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 te pridem powozit z Scanio :evilgrin: ti posodim vseh 16 knjig enciklopedije slovenije, da boš čez armaturko videl? ok, mogoče bo potrebna še kakšna bukva poleg... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 (popravljeno) Jaz se bom jutri! Od 7h dalje, bom stal na Ptujski in mahal mimoidočim... Tudi če zagledaš rumen kamion znamke SISU (ime ni naklučje :P )...bejžiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Popravljeno Julij 25, 2008. Popravil Sam dePihlja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 ti posodim vseh 16 knjig enciklopedije slovenije, da boš čez armaturko videl? ok, mogoče bo potrebna še kakšna bukva poleg... :evilgrin: ni treba mam zic na luft Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 Pa jebemumater, kaj me res vsi po vrsti hočete bek spravit!!!??? :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 :hmm: niti ne no...razen, če te slučajno dobim v belem z verižico ob cesti stat :winkiss: V tem primeru SISU gaziiiiiiiii! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 :hmm: niti ne no...razen, če te slučajno dobim v belem z verižico ob cesti stat :winkiss: V tem primeru SISU gaziiiiiiiii! :evilgrin: No, potem pa ni strahu. :D Razen Zdrawca......on mi je še kr sumljiv. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 Pa jebemumater, kaj me res vsi po vrsti hočete bek spravit!!!??? :cry: Ne še :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 Ne še :evilgrin: Jaz sem pa mislil, da si si dobra z mano. :( Zdaj sem pa jaz tudi žalosten... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 No, potem pa ni strahu. :D Razen Zdrawca......on mi je še kr sumljiv. :hmm: stari.......neč nau, so glih vse frišn uprane, pa bi blo polej treba spet tisto kri pa črewa dol spirat :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 stari.......neč nau, so glih vse frišn uprane, pa bi blo polej treba spet tisto kri pa črewa dol spirat :alien1: Kaka kri pa čreva? Pa ne misliš kje resno, da bi meni kaj blo to? :? Kurc je, ker bi moral totalko na kamionu odplačevat. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 Jaz sem pa mislil, da si si dobra z mano. :( Zdaj sem pa jaz tudi žalosten... :cry: Ne bit še ti žalosten, dost, da sem jaz :( Saj veš ... vse ob svojem času :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 Vapo ne melji, dej sličicu gor,če ČIKO more,vsi moremo... Obstaja še reality "Otok znanih ",mogoče gre razmislit ,da bi Goli otok vzeli v najem, pa gor spustili čikote in čikite. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 čikote in čikite. A to misliš čikita banane? Niti pomislit ne smem, kaj vse bi počeli z ubogimi bananami... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 Baraba pokvarjena,banane niso nič krive... :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 ewo ena moja slikca, na tej sm še bil mlad fantič :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Julij 26, 2008 Deli Objavljeno Julij 26, 2008 A to misliš čikita banane? Niti pomislit ne smem, kaj vse bi počeli z ubogimi bananami... :krneki: Upaš dat kako sliko gor s "frizuro"? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se