simonsi Objavljeno Avgust 5, 2008 Deli Objavljeno Avgust 5, 2008 Lazer čelade so za kurac sej piše luzer, če dobro pogledaš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 6, 2008 Deli Objavljeno Avgust 6, 2008 Ma sm že jest hotel prilepit svojo sliko Ma jaz tudi, ampak moram najprej gradnjo arke dokončat. Povodenj zna bit pizdarija......jebi ga, ziher je ziher. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Avgust 6, 2008 Deli Objavljeno Avgust 6, 2008 al je bolš, da ljudje sami sebe zaničujejo? :slap: Ne, boljše je, če so v sebe zagledani narciseki :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bernardek Objavljeno Avgust 6, 2008 Deli Objavljeno Avgust 6, 2008 bernardek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Avgust 8, 2008 Deli Objavljeno Avgust 8, 2008 Slika je simbolična, možne napakice pri prenosu... :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zZzverca Objavljeno Avgust 8, 2008 Deli Objavljeno Avgust 8, 2008 this is me... hehe http://sl.netlog.com/zZzverca :rolleyes: :unsure: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 8, 2008 Deli Objavljeno Avgust 8, 2008 this is me... hehehttp://sl.netlog.com/zZzverca :rolleyes: :unsure: :rolleyes: desetkica :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maggio Objavljeno Avgust 8, 2008 Deli Objavljeno Avgust 8, 2008 desetkica :krneki: od mene tud desetkica :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Avgust 9, 2008 Deli Objavljeno Avgust 9, 2008 this is me... hehehttp://sl.netlog.com/zZzverca :rolleyes: :unsure: :rolleyes: Kaka kanta :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zZzverca Objavljeno Avgust 9, 2008 Deli Objavljeno Avgust 9, 2008 Kaka kanta :rolleyes: kdo je kanta ? :huh: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Avgust 9, 2008 Deli Objavljeno Avgust 9, 2008 Trojkica, preveč fotk :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zZzverca Objavljeno Avgust 9, 2008 Deli Objavljeno Avgust 9, 2008 Trojkica, preveč fotk :krneki: loool... :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Avgust 9, 2008 Deli Objavljeno Avgust 9, 2008 tot golf je zarustan, pokitan, ma ga pa en Jurček ko se s knavfom ukvarja, sploh nevem če je še to kej registriran, slik pa več nimam sori. pa ja mal manj komentirate pa se raj pokažete da se vas vidi :D Čuj neom se pokazo.......mi je malo ego splahno, ko sn tebe vijo....... :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Avgust 9, 2008 Deli Objavljeno Avgust 9, 2008 Ma jaz tudi, ampak moram najprej gradnjo arke dokončat. Povodenj zna bit pizdarija......jebi ga, ziher je ziher. Kurba, nea upaš, ha? Bi te na hladilnik zalepli, ko bi hteli hujšat..... :whistle: :naughty: Jaz tui svoje neom, ker pol bi deco začnli strašit..... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno Avgust 9, 2008 Deli Objavljeno Avgust 9, 2008 this is me... hehehttp://sl.netlog.com/zZzverca :rolleyes: :unsure: :rolleyes: maš 10ko propano hehehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Avgust 9, 2008 Deli Objavljeno Avgust 9, 2008 Trojkica, preveč fotk :krneki: Dvojka... sm mogu 3x kliknt, da sm do nje pršu :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OLOSH_RT Objavljeno Avgust 24, 2008 Deli Objavljeno Avgust 24, 2008 kolega in jaz (sicer samo fotke v avtarju) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Avgust 24, 2008 Deli Objavljeno Avgust 24, 2008 (popravljeno) Evo, sicer ni najbolj nova, pove pa dovolj zgovorno kaj si mislim o tej temi :naughty: Popravljeno Avgust 24, 2008. Popravil GRUNF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 24, 2008 Deli Objavljeno Avgust 24, 2008 O, kaj maš novo srajco? :) Lepši si od Flatroneja :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Avgust 24, 2008 Deli Objavljeno Avgust 24, 2008 O, kaj maš novo srajco? :) Lepši si od Flatroneja :D Ne more bit vsak metrosexualček, kot je Flatronček..... :evilgrin: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kumše Objavljeno Avgust 25, 2008 Deli Objavljeno Avgust 25, 2008 O, kaj maš novo srajco? :) Lepši si od Flatroneja :D :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Avgust 25, 2008 Deli Objavljeno Avgust 25, 2008 (popravljeno) :lol: :lol: :lol: In kaj srajčki fali? Fuck off than..... :headbang: :headbang: Popravljeno Avgust 25, 2008. Popravil GRUNF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kumše Objavljeno Avgust 25, 2008 Deli Objavljeno Avgust 25, 2008 In kaj srajčki fali? Fuck off than..... :headbang: :headbang: ti si itak tok lep da ne rabš lepe srajce :winkiss: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 ] ti si itak tok lep da ne rabš lepe srajce :winkiss: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Avgust 29, 2008 Deli Objavljeno Avgust 29, 2008 Nobene slike več? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se