suhi Objavljeno Oktober 1, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2009 (popravljeno) FZ1 če ve vžda ve, sam se pelje isto kt da nima nič zadi, hehe. Kolko kil je blo - zadaj okoli 20 do 25 pomoje, je blo kr težko za dvignt vse skupi. Ma nimaš kaj, jz tak sm, pa je treba naložit kok se da. Na SV-ju je blo pa še en cink več kil, sam je tud z lahkoto nesu, je pa tu pa tam malo bolj zahopsalo, a ni blo panike, dober motor nimam kaj rečt! Vedno pa fejst ojačam nosilne sisteme, tako da nimam kaj potem na poti skrbet. Na SV-ju mi je lani poknala plošča pa en šrauf je utrgalo, potem sem pa vse naredil precej močnejše in je držalo kot pribito. Na FZ1 sem pa tudi fejst pojačal, naredil debelo podložno ploščo, orenk vijake...pa je držalo odlično! Ma v uni torbi na kovčku je not lepo šotor+ 2x spalke + kladivo + 2x mala povštrčka. Mela sma pa točno tako naloženo, sej prva je nekje na severozahodu Škotske, druga pa nekje na Jadranki. ajd Popravljeno Oktober 1, 2009. Popravil suhi
Prevtzer Objavljeno Oktober 18, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2009 Ervin93, bajkr88, tilingerossi in 7 others 3 7
aljazlipi Objavljeno Oktober 18, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2009 3 dnevni izlet v Dolomite. Zakon furca! :naughty:
Peci Objavljeno Oktober 24, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2009 No, takole nekako pa je izgledal začetek letošnjega dopusta...
Scarabeo 500 Objavljeno Oktober 24, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2009 Opreme za 8 dni Juge. Na V stromu opreme za 22 dni klatenja. Scarabeo Bela81 in jetman 2
Scarabeo 500 Objavljeno Oktober 24, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2009 Opreme za 8 dni Juge. Na V stromu opreme za 22 dni klatenja. Scarabeo dotem 1
URBYTDM900 Objavljeno Oktober 25, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2009 Prilagam še jaz svoj del: 4 dnevno kampiranje * tank torba - v njej klasika, kozmetika z adva, fotoaparat, 0,6 l plestenke z pijačo) (pod njo napihljiva blazina 190 x 140) - ni ga čez udobno spanje, zložiš v pravokotnik, tank torbo pa na njo Če imaš povišano steklo gre in prav nič ne ovira, tudi s povišano torbo se vidi armatura, ... * Givi Kovček 52 l - v njem vse za 4 dni - 2 osebi * Luis torba 60x30, v njem šotor Mc Kinley Oregon 4, tlačilka za blazino, dekca, 2x superge, 2 x šlape, 2x mini spalne vreče
URBYTDM900 Objavljeno Oktober 25, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2009 Še enkrat, nekaj mi nagaja net ... bajkr88 1
URBYTDM900 Objavljeno Oktober 25, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2009 Prilagam še jaz svoj del: 4 dnevno kampiranje * tank torba - v njej klasika, kozmetika z adva, fotoaparat, 0,6 l plestenke z pijačo) (pod njo napihljiva blazina 190 x 140) - ni ga čez udobno spanje, zložiš v pravokotnik, tank torbo pa na njo Če imaš povišano steklo gre in prav nič ne ovira, tudi s povišano torbo se vidi armatura, ... * Givi Kovček 52 l - v njem vse za 4 dni - 2 osebi * Luis torba 60x30, v njem šotor Mc Kinley Oregon 4, tlačilka za blazino, dekca, 2x superge, 2 x šlape, 2x mini spalne vreče, mini gorilnik in bombica, 2xbrisača *DEžni kombinezoni so vpeti pod gurtnami v zaveterju sovoznika, pa še kot naslonjalo mu služi. V primeru dežja ne razkopavamo nič, samo vzameš kombinezon, oblečeš, bolj zategneš gurtne in že gremo dalje. * Tlak v pnevmatikah sem imel spredaj 2,5 bara, zadaj 3bare, ker sva bila dva + toliko prtljage. * Vožnja bp, nič ovir, samo od 160 dalje pa na dolgih hitrih AC ovinkih mehke prednje vilice kličejo po tem, da se vožnjo umiri. * Na lokalni cesti vozimo v skladu z obremenjenim motorjem, gledamo neravnine, da zadnji prtljažnik na relativno veliki ročici in zelo preobremenjen še vedno deluje v skladu z namenom in ne poči. Toliko moje skromno mnenje, vozite hitro, a varno in pri tem uživajte. Lp Urban
rumenicestak Objavljeno Oktober 25, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2009 Se mi zdi da je bil ta najbolj natovorjen kar sem jih v živo vidu She, wix, Ervin93 in 1 other 4
moto rider Objavljeno Oktober 25, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2009 Se mi zdi da je bil ta najbolj natovorjen kar sem jih v živo vidu Uuuu pičkarija, "zelenicestak", vidva sta pa face!!!
Salieri Objavljeno Oktober 28, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2009 In zakaj sopotnica nima večjega ruzaka?
Carp Objavljeno Oktober 28, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2009 ta dva na zelenkotu sta pa res špasna pa oba v supergah
Bela81 Objavljeno Oktober 28, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2009 Se mi zdi da je bil ta najbolj natovorjen kar sem jih v živo vidu ....uuuumater...ne vem ali se mi smilita ali bi jima rekla da sta malo tok,tok:headbang:- Upam,da ju je čakal kje kombi z ostalo klapo...
Cartman Objavljeno Oktober 28, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2009 ....uuuumater...ne vem ali se mi smilita ali bi jima rekla da sta malo tok,tok:headbang:- Upam,da ju je čakal kje kombi z ostalo klapo... meni se taki začnejo smilit, ko navdušeno povejo: kok je blo fajn Igorr in P182 1 1
simonsi Objavljeno Oktober 28, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2009 In zakaj sopotnica nima večjega ruzaka? že pol kile na hrbtu je preveč.
Temty Objavljeno Oktober 30, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2009 Na poti v Romunijo... dotem in domina 2
Lowrenc Objavljeno Oktober 31, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2009 A sta cel mesec kolovratila po Romuniji, da sta vzela še rezervne gume s sabo?
Temty Objavljeno Oktober 31, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2009 Ne gume sma dostavla Španskim kolegom, ki sta veselo razlagala, da jih bosta kupla v Romuniji, no v Romuniji bi čakala ca 14 dni na gume, zato sma jih midva vzela zraven in sta jih tako dobila v enem dnevu . Druč pa smo bli v Romuniji ca 10 dni. No tak pa smo jih menjali riderrgirl in dotem 2
lukabogo Objavljeno November 1, 2009 Opozori Objavljeno November 1, 2009 nekje na poti na morje:naughty:
matjazg Objavljeno November 2, 2009 Opozori Objavljeno November 2, 2009 ....uuuumater...ne vem ali se mi smilita ali bi jima rekla da sta malo tok,tok:headbang:- Upam,da ju je čakal kje kombi z ostalo klapo... Men se pa čist nč ne smiljo. No to so pa taki, ki pravjo, da je kufer na cestaku grdo za videt. A ti štorasti ruzaki so pa lepš?
Bela81 Objavljeno November 2, 2009 Opozori Objavljeno November 2, 2009 Men se pa čist nč ne smiljo. No to so pa taki, ki pravjo, da je kufer na cestaku grdo za videt. A ti štorasti ruzaki so pa lepš? Nekoč sem se vozila z motorjem,kateremu niso pasali kufri.Glih tako sem plačala to ceno,da sem 15kg imela na hrbtu.Ko sem ugotovila,da so mi potovanja všeč,sem pač motor menjala,pa hrbet prišparala. Je videt na sliki,da sta še zelooo mlada...bosta že pogruntala,upam.
Bela81 Objavljeno November 2, 2009 Opozori Objavljeno November 2, 2009 Na poti v Romunijo... Tale slika je res čisto popolna...od rožic naprej...vsaka čast!!!!! Ktmjček je neopisna zadevica!!!!!
jolo Objavljeno November 2, 2009 Opozori Objavljeno November 2, 2009 tako zgleda Varči na Korziki, Sant Florian, l.2009...14dni, jst i punca v drugi sliki pa dodatna oprema BMW-ja...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se