matjaz67 Objavljeno Julij 18, 2018 Opozori Objavljeno Julij 18, 2018 Letos prvič z motorjem. 4x polpenzion na moru, ter vračanje čez Bosno, planirane tri nočitve. Ker nisem še nabavil stranskih kufrov, moja pravi da zato, ker sem hujši kot gorenc, sva, v časih, ko veljajo karavani za nepraktične zaradi premajnega prtljažnika, imela 46L + tank torbo za elekronsko šaro, denarnice im podobno. PS. Ker sva zaradi slabega vremena skrajšala vračanje na eno nočitev, sva domov prinesla vsak po ene spodnjice in majico neuporabljene. Gonca, Wakasaki, amateur in 1 other 4
Popularna objava moto rider Objavljeno December 19, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno December 19, 2018 (popravljeno) Popravljeno December 19, 2018. Popravil moto rider Quest, Frenk 67, RobiRoberto in 15 others 18
Popularna objava nemo Objavljeno December 20, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno December 20, 2018 Nekoč... pred tremi leti, na severu Škotske DAMI34, RobiRoberto, Erik99 in 20 others 20 2 1
MARE 65 Objavljeno December 20, 2018 Opozori Objavljeno December 20, 2018 pred 15 urami, moto rider pravi: Tole je pa iz severne Amerike ?
Bostjan L Objavljeno December 20, 2018 Opozori Objavljeno December 20, 2018 Za dva in nekaj malega prtljage za kempiranje. DAMI34, ciciban, VS800 in 1 other 4
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno December 20, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno December 20, 2018 (popravljeno) Za 12 dni v dvoje filigramsko zloženo vse v kovčkih. Roll bage sem pustil doma, ker ni bilo potrebe, da jih na kovčke vežem. Še je prostora za vreče na kovčkih a ni potrebe. Racionalna izbira opreme, garderobe... da ne tovoriva nepotrebne robe. Žena je dejala, da, ko sva šla prvič z motorjem na dopust, da nikoli ni imela tako malo stvari-no, pa še teh ni vseh potrebovala Popravljeno December 20, 2018. Popravil The Lakl BIF, notranc, tomaz69 in 9 others 11 1
Scarabeo 500 Objavljeno December 20, 2018 Opozori Objavljeno December 20, 2018 pred 13 urami, nemo pravi: Nekoč... pred tremi leti, na severu Škotske A ženo si pa z dvigalom dvignil na zadnji sedež? Joker 1
Tex Objavljeno December 21, 2018 Opozori Objavljeno December 21, 2018 13 hours ago, nemo said: Uigrana tehnika... Nemo, a je to samo volumensko tako dosti ali po teži tudi? Kako se kaj vozi pri taki obremenitvi (stock vzmetenje?)? Zgledata kar naložena + 2 gor ..
amateur Objavljeno December 21, 2018 Opozori Objavljeno December 21, 2018 Moja izkušnja se je skozi leta kolesarjenja po prelazih v Alpah in v Pirinejih, ko sem z avtom peljal toliko kemp opreme, cunj, hrane, ... da sem se res bal ali bo avto preživel, sedaj pri turah z motorjem vzamem s seboj malo, kaki € več. Žena kam dlje ne gre, mora še delat. T 120 1
amateur Objavljeno December 21, 2018 Opozori Objavljeno December 21, 2018 pred 15 urami, The Lakl pravi: filigramsko Tako izgleda tudi pri meni. Ker sem v penzioni, lahko izbiram vreme. V soncu rabiš zelo malo, v dežju in mrazu pa ...
Popularna objava ciciban Objavljeno December 22, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno December 22, 2018 Tole je za 14dni za dva. Desna torba je moja, leva njena. V beli roli kamp oprema... Furca je bila bolj "turistična" SLO-Dubrovnik-Bari-Rim-Slo. RobiRoberto, Bostjan L, DAMI34 in 9 others 11 1
DAMI34 Objavljeno December 22, 2018 Opozori Objavljeno December 22, 2018 skuz po zadnjem, če sem gas odprl Drug moped isto pakovanje Zok, Quest, MiNa in 5 others 8
sesir Objavljeno December 22, 2018 Opozori Objavljeno December 22, 2018 Dami to so slike,ko ste se selili? Zok, DAMI34, Joker in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno December 22, 2018 Opozori Objavljeno December 22, 2018 pred 1 uro, sesir pravi: Dami to so slike,ko ste se selili? Popolna oprema za kampiranje vključno z dvema vzglavnikoma, dvemema odejicamama, majmunskim krevetom, dvema stolčkoma, šatorskim krilom in celo pregrinjalom za motor in z vso to opremo sem budala nadaljeval furo po bivši jugi. amateur in Bostjan L 2
sesir Objavljeno December 22, 2018 Opozori Objavljeno December 22, 2018 pred 16 minutami, DAMI34 pravi: Popolna oprema za kampiranje vključno z dvema vzglavnikoma, dvemema odejicamama, majmunskim krevetom, dvema stolčkoma, šatorskim krilom in celo pregrinjalom za motor in z vso to opremo sem budala nadaljeval furo po bivši jugi. Haha...ne bi raje potoval z avtodomom ali sluzbenim kombijem...
DAMI34 Objavljeno December 22, 2018 Opozori Objavljeno December 22, 2018 pred 2 minutami, sesir pravi: Haha...ne bi raje potoval z avtodomom ali sluzbenim kombijem... no saj sem nehal v tej kombinaciji. Kampiranje pač ne gre, se spi lepo v sobi in je mir. Tudi vseo opremo tovorit, pa nakladat, pa razkladat. Sedaj samo še kovčki in nič drugega. nemo, IF7, RobiRoberto in 1 other 4
nemo Objavljeno December 22, 2018 Opozori Objavljeno December 22, 2018 On 12/21/2018 at 10:38 AM, Tex said: Nemo, a je to samo volumensko tako dosti ali po teži tudi? Kako se kaj vozi pri taki obremenitvi (stock vzmetenje?)? Zgledata kar naložena + 2 gor .. Volumensko noto je imela le spalka, ki sem jo naknadno kupil v Fort Williamu, sicer pa je bila prtljaga konkretno težka. Mislim, da je samo kamp oprema imela skoraj 30 kg (četvorček, spalne blazine, pribor za kuhanje, posode...). Poleg osebnih stvari in oblačil za dva, sem s sabo vlačil tudi komplet orodja in dva moment ključa (KTM...). Teža ni imela nekega posebnega vpliva na okretnost in vožnjo na sploh. Res pa je, da je stock amortizer preživljal težke čase in je po povratku izdihnil... DAMI34, amateur, Tex in 1 other 2 1 1
moto rider Objavljeno December 22, 2018 Opozori Objavljeno December 22, 2018 pred 12 urami, ciciban pravi: Tole je za 14dni za dva. Desna torba je moja, leva njena. V beli roli kamp oprema... Furca je bila bolj "turistična" SLO-Dubrovnik-Bari-Rim-Slo. Zakaj pa tvoja, desna?? A si pol skoz' okoli hodil...? sesir 1
ciciban Objavljeno December 23, 2018 Opozori Objavljeno December 23, 2018 Težjo torbo dam vedno na isto stran kot je tačka. Njej zmeraj rata nekak nabuhat torbo, da je veliko težja kot moja. Navada še iz cajtov, ko sem sem vozil BMWje, ki so imel samozložljivo tačko na "feder". Na tak način je bilo manj šans, da je letel po tleh na parkingu. Naložen motor pa ni glih zabavno pobirat. sesir in Bostjan L 2
amateur Objavljeno December 25, 2018 Opozori Objavljeno December 25, 2018 Ob 22. 12. 2018 ob 11:00, DAMI34 pravi: skuz po zadnjem, če sem gas odpr Kaj pa če bi naštimal zadaj prikolico, bi lahko še mopsija zraven vzel. Sem na zahodu že videl tudi take variante. In do kam sta prišla tako obložena? Ob 22. 12. 2018 ob 16:32, DAMI34 pravi: no saj sem nehal v tej kombinaciji. Kampiranje pač ne gre, se spi lepo v sobi in je mir. Tudi vseo opremo tovorit, pa nakladat, pa razkladat. Sedaj samo še kovčki in nič drugega. Ampak probat ni greh. Ker imam težave s hrbtom, bi zase rabil malce več podlage. Sam bi še šel, za v dvoje sem pa kot penzionist že prestar, ja pa vožnja po zadnji gumi mi ne gre ravno najbolje.
DAMI34 Objavljeno December 25, 2018 Opozori Objavljeno December 25, 2018 pred 33 minutami, amateur pravi: Kaj pa če bi naštimal zadaj prikolico, bi lahko še mopsija zraven vzel. Sem na zahodu že videl tudi take variante. In do kam sta prišla tako obložena? Ampak probat ni greh. Ker imam težave s hrbtom, bi zase rabil malce več podlage. Sam bi še šel, za v dvoje sem pa kot penzionist že prestar, ja pa vožnja po zadnji gumi mi ne gre ravno najbolje. Da, prikolice so in to z eno gumo zelo lične. Nekje v temi SX sem jo verjetno tudi nalimal. V tem stilu. Prevozila sva celo jugo nekajkrat. Potem sem pa ugotovil, da je bolje spat po sobah in kampiranje ločit al pa najet kamp prikolo.
Dr_Jakob Objavljeno Januar 23, 2019 Opozori Objavljeno Januar 23, 2019 (popravljeno) UUU, da mal apdejtam: PisOfŠit 1 na poti na Mamute15 PisOfŠit1 na Elefantih16 Peggy na poti na Mamute 18 Gris na Korziki16 Gris na Sardiniji18 Vedno saaaaam.... Popravljeno Januar 23, 2019. Popravil Dr_Jakob Bostjan L, notranc, RobiRoberto in 5 others 8
Zdrawc Objavljeno April 11, 2019 Opozori Objavljeno April 11, 2019 prejšnji ------------- zdajšnji DAMI34 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se