Blond Objavljeno Avgust 15, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2011 Takole je izgledalo na X9, pa sedaj na Burgmanu Katere torbe imaš to na Burgmanu in kako se obnesejo ? LP Blond
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 16, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2011 sori, ampak tejle topkejsi so za kozlat na SS motorjih. Bljak. ko da bi dal "trugo" na ferrarija ... Jozeee, Spider™, sesir in 3 others 3 3
Cegi Objavljeno Avgust 17, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2011 natovorjeno ImenitnaPriložnost in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno Avgust 17, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2011 letošnja-bežanje pred dežjem Cofko Cof 1
snoopek Objavljeno Avgust 17, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2011 letošnja-bežanje pred dežjem Ne zgleda lih da bi se ti mudilo haha
hajoktejn Objavljeno Avgust 17, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2011 (popravljeno) ko da bi dal "trugo" na ferrarija ... yeah; I can die happy now vsaj en.... drgač pa nazadnje je tko zgledala; no ja vmes še tud kdaj Popravljeno Avgust 17, 2011. Popravil hajoktejn Senna2027, trebor in dotem 3
Python Objavljeno Avgust 17, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2011 Takole je zgledala na svojem prvem in edinem potovanju v mojem lastništvu, bila sva pa dva:) DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 17, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2011 Ne zgleda lih da bi se ti mudilo haha Ta je z druge strani, malce sm bil zbegan a weš trebor in ninjaxx 1 1
MiNa Objavljeno Avgust 19, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 19, 2011 Pred tremi dnevi (v torek) na Transalpini v Romuniji. ciciban, suzuki in DAMI34 3
avtomoto Objavljeno Avgust 20, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2011 Malo No, pa je šla še ena "legendarna pot" 67c po zlu (v asfalt). :jezen ninjaxx, ciciban in DAMI34 3
GKeko Objavljeno Avgust 21, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2011 Eto tak je moj DAMI34 in ninjaxx 1 1
Gregc Objavljeno Avgust 22, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2011 Kako si zadovoljen z stranskimi torbami? Zadnjič ko sem se zanimal za le te torbe, mi je bilo rečeno, da so se nekomu na poti zanetile!?!?
GKeko Objavljeno Avgust 23, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2011 Kako si zadovoljen z stranskimi torbami? Zadnjič ko sem se zanimal za le te torbe, mi je bilo rečeno, da so se nekomu na poti zanetile!?!? Zanetile? Hm, poglej kak mam jaz torbi in avspuh, tak da dvomim da bi se to na Z-ju zgodilo. Aja sej drugače pa si lahko sam iz inoxa narediš kako zaščito, da ne pridejo preblizu avspuhu te torbe (vsaj jaz sm si to naredo).
Cartman Objavljeno Avgust 23, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2011 Kako si zadovoljen z stranskimi torbami? Zadnjič ko sem se zanimal za le te torbe, mi je bilo rečeno, da so se nekomu na poti zanetile!?!? tud to je mohoče, ampak niso krive torbe, pač pa uporabnik. oazit moraš, da se torbe ne naslanjajo na auspuh, in da niso neposredno v napoto izpušnim plinom. Dobro je, de torbe pomeriš predno jih kupiš. Tele na sliki so bile kupljene za moj prejšnji motor, in so na temu rahlo nerodne. so male predolge in včasih ovirajo sopotnico. ker torbe uporabljam malo, sem z njimi zelo zadovoln, in ne čutim nobene potrebe po kovčkih. Čeprav vem, da je lajf s tremi kovčki včasih precej bol enostaven.
Gregc Objavljeno Avgust 23, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2011 Zanetile? Hm, poglej kak mam jaz torbi in avspuh, tak da dvomim da bi se to na Z-ju zgodilo. Aja sej drugače pa si lahko sam iz inoxa narediš kako zaščito, da ne pridejo preblizu avspuhu te torbe (vsaj jaz sm si to naredo). Ravno na Z-ju se je to zgodilo. Na dolgi poti z original avspuhom. Prodajalec sumi da je tovarniška napaka in baje bodo/so jo že naredili reklamacijo.
GKeko Objavljeno Avgust 23, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2011 Ravno na Z-ju se je to zgodilo. Na dolgi poti z original avspuhom. Prodajalec sumi da je tovarniška napaka in baje bodo/so jo že naredili reklamacijo. Poglej mojo sliko ko je naložen motor. Z kolk vem ma nižje avspuh, tak da nebi smelo bit neke panike. Itak pa če nardiš kak nosilec - zaščito, ti torbe ne pridejo do avspuha.
PMitja Objavljeno Avgust 23, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2011 Pa še moja kobilica za dve osebi ter osem dni kampiranja po dalmaciji HI HI ninjaxx, dotem in DAMI34 2 1
ciciban Objavljeno Avgust 26, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2011 Nekak takole je sedaj... že tri tedne čakam prtlažnik :glare: Slika iz kampa Nadiža. Zunaj je parking za motorje in potem si glavna atrakcija ko rineš šajtrgo po kampingu Je pa fajn ko ni toliko pleha v kampu :yes: ninjaxx, DAMI34 in dotem 3
Fireman Objavljeno Avgust 31, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2011 Letos ob Italijanskih jezerih. PMitja 1
919 Objavljeno September 4, 2011 Opozori Objavljeno September 4, 2011 (popravljeno) tank torba, spalka, pa rukzak na hrbtu moje boljše polovice Popravljeno September 4, 2011. Popravil 919 ninjaxx, DAMI34, hajoktejn in 2 others 4 1
ferek Objavljeno September 4, 2011 Opozori Objavljeno September 4, 2011 tank torba, spalka, pa rukzak na hrbtu moje boljše polovice Sta skromna, ni kaj...:notworthy: sam za kake 14 dni mata najbrž s sabo še lepo "nafilan" mastercard :evilgrin:, da s to opremo brez problema preživita... trebor 1
MiNa Objavljeno September 5, 2011 Avtor Opozori Objavljeno September 5, 2011 Naložen za 7 dni in sedem držav. H, RO, SRB, MN, BiH, CRO in nazaj v SLO. DAMI34, ninjaxx, ciciban in 1 other 4
CAPI Objavljeno September 6, 2011 Opozori Objavljeno September 6, 2011 Za 6dni BiH in Jadranske obale (v dvoje ) tilingerossi, bentley, hajoktejn in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se