Popularna objava sava Objavljeno September 14, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno September 14, 2011 Tri dni nazaj na Pagu RobiRoberto, dotem, ciciban in 7 others 10
dopolavoro Objavljeno September 17, 2011 Opozori Objavljeno September 17, 2011 natovorjen osliček bentley, hajoktejn, DAMI34 in 2 others 5
Tedybear Objavljeno September 17, 2011 Opozori Objavljeno September 17, 2011 7 dni potepanja po Jugi in Črni gori v dvoje. Spanje po apartmajih. Količina robe na minimumu. O zadnjem kovčku ne razmišljam, se mi zdi, da na takole gajbo ne paše. Raje razmišljam o Vari, FJR-ki ali pa K 1200 R. Al3š, dotem, skoda in 1 other 4
spidybaw Objavljeno September 18, 2011 Opozori Objavljeno September 18, 2011 (popravljeno) Tkole, letos pred odhodom na morje Popravljeno September 18, 2011. Popravil spidybaw tilingerossi 1
lukabogo Objavljeno Oktober 2, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2011 manjka samo še kesl torba, ki je bila montirana 5 min. kasneje in že smo oddrveli proti Bosni :naughty:
Pervy Objavljeno Oktober 2, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2011 tud to je mohoče, ampak niso krive torbe, pač pa uporabnik. oazit moraš, da se torbe ne naslanjajo na auspuh, in da niso neposredno v napoto izpušnim plinom. Dobro je, de torbe pomeriš predno jih kupiš. Tele na sliki so bile kupljene za moj prejšnji motor, in so na temu rahlo nerodne. so male predolge in včasih ovirajo sopotnico. ker torbe uporabljam malo, sem z njimi zelo zadovoln, in ne čutim nobene potrebe po kovčkih. Čeprav vem, da je lajf s tremi kovčki včasih precej bol enostaven. te na sliki so krepko premalo zategnjene in preveč visijo. zgoraj jih moreš stisnit skupaj, magari povezat z pajkom preko če že nima dovolj dobrih trakov. pa spodaj pritrdit, zato so tista ušesa spodaj znotraj. morejo stat nepremično kot kovčki potem pa tudi nobene bojazni ni, da bi kam na avspuh nasedle.
Cartman Objavljeno Oktober 4, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2011 te na sliki so krepko premalo zategnjene in preveč visijo. zgoraj jih moreš stisnit skupaj, magari povezat z pajkom preko če že nima dovolj dobrih trakov. pa spodaj pritrdit, zato so tista ušesa spodaj znotraj. morejo stat nepremično kot kovčki potem pa tudi nobene bojazni ni, da bi kam na avspuh nasedle. Pa sm že mislil, da bom videl osedlanga Zrja se strinjam s pripombami. Letos so ble na vrhu z velcro bol potegnene skupaj. so ble še mal višje. So ble pa tud lani z vezicami pritrjene na vse rinke, in zelo zelo fiksne.
matjazg Objavljeno Oktober 4, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2011 (popravljeno) Iz potepanja po Hrvaški, Bosni, Srbiji, Bolgariji, Romuniji in Madžarski. Res pa, da je blo na motorju polek vse krame še za en bataljon mušic . Največ na vizirju. Popravljeno Oktober 4, 2011. Popravil matjazg umetnica51, DAMI34 in hajoktejn 3
KeC Objavljeno November 15, 2011 Opozori Objavljeno November 15, 2011 Še moja žverca, tudi s septemberskega Murtra . Je blo fenomenalno vreme doli. P.S. Tank torba je gor samo zaradi izgleda , je več kot preveč prostora v kufrih in torbi. Bostjan L 1
matthew1 Objavljeno November 15, 2011 Opozori Objavljeno November 15, 2011 (popravljeno) Tudi moja CBF-ka je letos bila polno naložena za ofenzivo na jug. Opremil sem jo maximalno kar je možno (stranski kovčki, tank torba, itd.. .). Potoval pa sem sam, tako da sem na sopotnikov sedež namontiral še vrečo s šotorjem. Popravljeno November 15, 2011. Popravil matthew1
ZdravkoK Objavljeno November 24, 2011 Opozori Objavljeno November 24, 2011 (popravljeno) No tole je pa pred mojim odhodom do Anglije-Škotske, tik preden sem v enem kosu prevozil 1659km od tega 900km v dežju. Popravljeno November 24, 2011. Popravil ZdravkoK tilingerossi, LooLekSLO, trebor in 6 others 9
Popularna objava ZdravkoK Objavljeno November 24, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno November 24, 2011 In takole dva dni kasneje, (glej tablo) HyperJack, trebor, DAMI34 in 8 others 11
Popularna objava molotov Objavljeno December 16, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno December 16, 2011 3. Tedni freedom run-a. pajkica, DAMI34, tilingerossi in 17 others 20
robinhood Objavljeno Avgust 8, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2013 (popravljeno) A noben več ne slika svojih prenaloženih oslov? No takole izgleda moj, ko se odpravimo mal na jug. Popravljeno Avgust 8, 2013. Popravil robinhood
Cartman Objavljeno Avgust 8, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2013 P1010707.JPG A noben več ne slika svojih prenaloženih oslov? Paaa bez veze. moj je zmer glih tolk je nalozen za dve osebi in 12 dni dopusta Lubikaa Rozzica 1
MiNa Objavljeno Avgust 8, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 8, 2013 Najina 20 julija nekje na hrvaškem (1.slika) na poti proti Grčiji in na znanem "trajektu" v Albaniji 24 julija (2.slika) Cartman, sand66 in Bostjan L 3
miklavc Objavljeno Avgust 9, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2013 Vikend ali 1 teden, pakiram isto, z kakšno majico in spodnjim perilom več lahko raztegnem tudi na 3-4 tedne. nxyz, hajoktejn in Pips 3
domina Objavljeno April 10, 2014 Opozori Objavljeno April 10, 2014 ah ta veseli dan ali kako iz nejkeda narediti karavana :lol: ps: če mi po 6ih urah montiranja tehle nosilcev sam še en reče, da pašejo gor tud, če so na motorju akrapoti... naj se me pazi. ker ne grejo - razen če si napol mkgajver. :krneki: ps2: in ker nisem mkgajver... se ob tej priliki lepo zahvaljujem vsem, ki ste mi ob teh težkih trenutkih stali od strani in mi kljub mojemu neutrudnemu nerganju zmontirali tole gor SLVR, Bear, suzuki in 1 other 4
Bear Objavljeno April 10, 2014 Opozori Objavljeno April 10, 2014 ah ta veseli dan ali kako iz nejkeda narediti karavana :lol: sw-motech.jpg ps: če mi po 6ih urah montiranja tehle nosilcev sam še en reče, da pašejo gor tud, če so na motorju akrapoti... naj se me pazi. ker ne grejo - razen če si napol mkgajver. :krneki: ps2: in ker nisem mkgajver... se ob tej priliki lepo zahvaljujem vsem, ki ste mi ob teh težkih trenutkih stali od strani in mi kljub mojemu neutrudnemu nerganju zmontirali tole gor Lepo zgleda vse to. domina 1
domina Objavljeno April 10, 2014 Opozori Objavljeno April 10, 2014 Lepo zgleda vse to. Ooo, hvala... to je bil tudi eden izmed ciljev - upam samo še, da bo šlo tudi vse notr, kar imam namen s sabo naokoli vlačit... čeprav me na trenutke vseen mal skrbi... le zakaj
Scarabeo 500 Objavljeno April 10, 2014 Opozori Objavljeno April 10, 2014 Evo, ena moja. Redkokdaj se vidim, v tej poziciji. Kljub polni opremi in polnem tanku so bili avti malo počasni. Scarabeo SLVR, ataIBA, domina in 1 other 4
CeneR Objavljeno April 10, 2014 Opozori Objavljeno April 10, 2014 približno takole. motozajebant in gsxf750 2
suzuki Objavljeno April 10, 2014 Opozori Objavljeno April 10, 2014 Hola, tud jst optirniziral prevoz prtljage -> ukinil nahrbtnik na zadnjem sedežu zdej Lubica tkole zgleda, ko se greva potepat (slikca je z Jadranke, na poti domov z enotedenskega potepanja po bivši Yugi in Albaniji) domina in DAMI34 2
Scarabeo 500 Objavljeno April 10, 2014 Opozori Objavljeno April 10, 2014 (popravljeno) cene-r Lahko tebi, meni so zdravniki odsvetovali tovrstno dodatno opremo. Ideja je pa super . Scarabeo Popravljeno April 10, 2014. Popravil Scarabeo 500 CeneR 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se