Sanda7 Objavljeno Februar 27, 2009 Opozori Objavljeno Februar 27, 2009 tud iz moje strani vse najbulše in najlepše cmok-hug
majcyy Objavljeno Februar 27, 2009 Opozori Objavljeno Februar 27, 2009 cvičko use naj naj za rojstni dan, pa da se čim prej porihtaš :beer2:
riderrgirl Objavljeno Februar 27, 2009 Opozori Objavljeno Februar 27, 2009 Tudi z moje strani ..Cvičko..čimprejšnje popolno okrevanje.. vse dobro in lepo...ti želim.. :winkiss:
tati Objavljeno Februar 27, 2009 Opozori Objavljeno Februar 27, 2009 Cvičkar............res vse najboljše............za tvoj rojstni dan, želim ti predvsem čim hitrejše okrevanje.............. :winkiss: :winkiss: :winkiss:
osa rider Objavljeno Februar 28, 2009 Opozori Objavljeno Februar 28, 2009 cvičkar vse naj naj naj . . . . .pa da čimprej okrevaš in pocajtaš . . . . . da boš lahko užival v stvareh k te veselijo . . . :yea1: :yea1: :yea1: :yea1:
MDR Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 Martin - z manjšpo zamudo, za katero se opravičujem, ti želim VSE NAJBOLJŠ IN NAJLEPŠ :yea1: ! :004 M.
TONTO Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 Dobro jutro, in lep dan ti želim :yea1: :yea1: :yea1:
maus Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 Cvičko.. a si že doma ?? lep dan :beer2:
CVIČKAR1 Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 Martin - z manjšpo zamudo, za katero se opravičujem, ti želim VSE NAJBOLJŠ IN NAJLEPŠ :yea1: !:004 M. Hvala lepa. JA maus sm že doma.
PETARDA46 Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 Živjo Cvičko, dolgo časa se ti nisem javil! Malo sem pohajal po Italiji-bordanje in to :naughty: Vidim da si že doma :worship: :OK: AJA PA VSENAJBOLŠ (malo sm v zamudi) in da si čim bolje pozdraviš, si kupiš motor in dobiš pošteno mrho :grim :kva2: Upam da se vidimo kmalu do takrat pa bodi priden, ubogaj starše in ne delaj neumnosti :whistle: :whistle: :whistle: Pozdravi starše in sesto! LP
CVIČKAR1 Objavljeno Marec 10, 2009 Opozori Objavljeno Marec 10, 2009 Ok bom ubogal starše.Pa pršu u idrijo eno furo ko bom lahko pa na kačje ride boma šla.
Igorr Objavljeno Marec 10, 2009 Opozori Objavljeno Marec 10, 2009 Ok bom ubogal starše.Pa pršu u idrijo eno furo ko bom lahko pa na kačje ride boma šla. Da ne boš pozabil še mene zraven poklicat! :evilgrin:
PETARDA46 Objavljeno Marec 10, 2009 Opozori Objavljeno Marec 10, 2009 Ok bom ubogal starše.Pa pršu u idrijo eno furo ko bom lahko pa na kačje ride boma šla. :worship: :worship: :OK: :OK: :OK: OK
MDR Objavljeno Marec 10, 2009 Opozori Objavljeno Marec 10, 2009 Zdravo Martin - malo dolgo ti že nisem pisala, pa saj veš, vedno je kakšna gužva okoli :blink: . Povej mi, kako ti kaj gre. Zdej si doma in kako je kaj s tvojo terapijo? Ali moraš sam delat vaje, al hodiš kam drugam na fizioterapijo al oboje (kar je verjetno še najbolje) :? ? Sem sigurna, da je sedaj v domačem okolju mnogo bolje, kot tukaj, na inštitutu :D . Ob priliki, ko se bom potepala na tvojem koncu te pa pridem pogledat :yes: , ampak prej se bom seveda najavila :) . Imej lep večer (danes baje moški praznujete) in pozdravi tvoje :OK: - M.
moto rider Objavljeno Marec 10, 2009 Opozori Objavljeno Marec 10, 2009 Cvičkarjev Martin! Po dolgem času en pozdrav! Lpmr
TONTO Objavljeno Marec 10, 2009 Opozori Objavljeno Marec 10, 2009 Pozdravljen prijatelj, ko bom mogel pridem na obisk, z motorjem seveda. Pozdravi vse domače, posebno pa še mamo! :yea1: :yea1:
Andrejaa Objavljeno Marec 11, 2009 Opozori Objavljeno Marec 11, 2009 Ok bom ubogal starše.Pa pršu u idrijo eno furo ko bom lahko pa na kačje ride boma šla. No pa ne pozabte u Idrji še mene pobrat :naughty: ..da končn tud tebe spoznam :worship:
CVIČKAR1 Objavljeno Marec 11, 2009 Opozori Objavljeno Marec 11, 2009 E pa se spomnem ko sm pr ataIBI se ustavil pa šov v MB.pa se spomnem pa bom še prišel ko bom mel izpit za motor.Moram še zdravniškega nardit.
Sanda7 Objavljeno Marec 12, 2009 Opozori Objavljeno Marec 12, 2009 ja no jz se tud prklopm nekje u logatcu dol za idrijo pa potem domov na ride :winkiss:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se