Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Dejansko sem pričakoval tako reakcijo in tudi razmišljal o njej

Nekatere stvari jemljem resno, tudi politiko, ki nam piše zakone in posredno in neposredno vpliva na naše življenje

Forum razumem najprej in predvsem kot mesto za izmenjavo mnenj, stališč in lahko tudi in zakaj ne kot mesto za zajebancijo

VENDAR !!!

Apriori se ne strinjam s tem, da se žali ljudi zaradi lepote, političnega opredeljenje, barve, verskega prepričanja, spolne usmerjenosti...

Nobenih barv in to je svojevrstno podtikanje ne branim, branim svoje prepičanje. Irglove ne poznam, ne poznam njenega dela in ga ne morem ocenit in NE GRE za to

Prav tako ne branim in ne zagovarjam, še manj slepo podpiram JJ, in SDS ki jo identificiram z njim, ker jo je dejansko uzorpiral.

Distanciram se in sem se za veliko njegovih dejanj VENDAR poskušam, trudim se, biti objektiven in konstruktivno kritičen KER vse drugo mu koristi

Njemu in komurkoli drugemu.

Kot sem rekla, tudi muslimanski svet je skoraj linčal Dance. Eni pač razumejo, drugi ne. Za Evo Braun z Generalom Glanzkopfom naprej :rolleyes:

Objavljeno
Kot sem rekla, tudi muslimanski svet je skoraj linčal Dance. Eni pač razumejo, drugi ne. Za Evo Braun z Generalom Glanzkopfom naprej :rolleyes:

ali pa si zatiskajo oči

Objavljeno
ponavadi se negativna ali celo žaljiva kampanja ni obnesla, konkreten dokaz je popovičeva SJN na Obali, ki se je na jumbo plakatih norčevala iz vseh ostalih kandidatov in popušila.... nazadnje je po temeljith analizah situacije ugotovil da je pametneje da ne kandidirajo na volitvah za DZ, vsi vemo da jih nihče od parlamentarnih strank ni želel za skupen nastop, sam pa nikoli ne bi dobil % za parlament, no danes čitam da je javno podprl SDS oz. njihovega kandidata Časarja, večje usluge nasprotnikom ni mogel narediti saj je njegova podpora isto kot voda v kolenu... kdo pa je Časar pa na Obali itak vsi vemo; pri vseh Janševih umazanih poslih je bil zraven za nagrado je dobil pa Intereuropo... sama bella kompanija bi rekli primorci

Tega Popoviča ste od nekod privlekli in je zelo prilagodljiv :naughty:

Zgleda, da je večinska populacija v KP taka, da ga voli

Kar vam v ponos ni :whistle:

Sam si tudi ne bi štel v čast, da me Popovič podpre. Nekje je računica verjetno vseeno

Koliko pa je Časar pokvarjen ne vem-ga ne poznam, si veliko bolje obveščen (tudi glede podkupnin), samo meni se vseen zdi da je Časar v Luki. Lovšin pa na Intereuropi

:xx:

Objavljeno

Napisal sem kdaj razumem in kaj toleriram

Dopuščam pa svobodno interpretacijo

Zajebacija je lahko, saj veš- no limit, sam ko je zajebancija

Sicer pa se ne bova okol sence

Zelje je po 500

:P

Objavljeno
Tega Popoviča ste od nekod privlekli in je zelo prilagodljiv :naughty:

Zgleda, da je večinska populacija v KP taka, da ga voli

Kar vam v ponos ni :whistle:

Sam si tudi ne bi štel v čast, da me Popovič podpre. Nekje je računica verjetno vseeno

Koliko pa je Časar pokvarjen ne vem-ga ne poznam, si veliko bolje obveščen (tudi glede podkupnin), samo meni se vseen zdi da je Časar v Luki. Lovšin pa na Intereuropi

:xx:

lapsus LUKA sorry, glede obveščenosti pač poznam ljudi

Objavljeno
Kok stvari smrdijo bo prej Glolubič kot Pahor :slap:

Čeprav po svoje bi bilo tudi to zanimivo, škoda bi bilo samo novih odpravnin

Filozof-košarkaš :whistle: :naughty:

ti si car ;)

Objavljeno

Ti si res Car :worship:

S tolko informacijami bi lahko obogatel :naughty:

Objavljeno

Sam to mi povej, ker si tako obveščen in si napisal, da je Časar dobil Intereuropo...

A ni v Luki Časar in v Intereuropi Lovšin :hmm:

in a ni pri orožarskih poslih od maneverske skupine naprej v povezavi z JJ omenjan Lovšin in ne Časar :hmm:

:whistle:

Objavljeno

Zanimivo, da se noben ne obregne na podn, ki ga je v asistenci Vajgla včeraj izvajal Rupel na POPtv

To je stvar, ki bi jo blo treba kritizirat, ker zunanji minister predvsem in kandidat za to funkcijo ne moreta obračunavat na osebnem nivoju

Zanimivo, da se Kresalova ni dala, vsaj na začetku ne (čeprav se je spustila na njegov nivo glede vsebine) sprovocirat Jelinčiču

Objavljeno
.... glede obveščenosti pač poznam ljudi

ko si ze tako obvescen........... kronologija privatizacije slovenskih podjetij po 1991, kaj kam komu zakaj kako za koliko......... me res zanima. pa najbrz se koga.

Objavljeno
ko si ze tako obvescen........... kronologija privatizacije slovenskih podjetij po 1991, kaj kam komu zakaj kako za koliko......... me res zanima. pa najbrz se koga.

Mislim, da je bilo prejšnji teden govora v enem tedniku o dolgoletni vladavini LDS, kjer je pisalo katerim ljudem so šla podjetja v roke in kakšne svinjarije so se takrat dogajale. Vsi navedeni direktorji v tedniku so prišli na stovček glede na politično pripadnost!!!

Objavljeno

Dolga, široka ulica sredi Ljubljane...

Čas: jesen 08...

Nasproti si stojita revolveraša Pahor in Janša,

prvi z belim, drugi s črnim klobukom,

ura odbije točno opoldne..

oba potegneta pištoli..

eden sproži...

Janša pade mrtev z obrazom na tla (seveda, starejši, slabši...)

Pahor (mlajši, hitrejši ...) se zmagoslavno obrne proti publiki...

Tedaj še drugič poči ...

Pahor se prebledel obrne

in nato v jarek mrtev zvrne...

zadnje, kar še vidijo njegove oči je,

kako Janši leze IZ RITI....

s pištolo v roki PLEMENITI ...

Objavljeno
Sam to mi povej, ker si tako obveščen in si napisal, da je Časar dobil Intereuropo...

A ni v Luki Časar in v Intereuropi Lovšin :hmm:

in a ni pri orožarskih poslih od maneverske skupine naprej v povezavi z JJ omenjan Lovšin in ne Časar :hmm:

:whistle:

oba

Objavljeno

stolček v Luki, mislil sem na na položaje SDS (Janševih) vojščakov na Obali, ne lastnino

Objavljeno
oba

Ne odgovarjaš na konkretno in nedvoumno vprašanje.

Napišeš preverjeno neresnico.

In to ti, ki imaš toliko PREVERJENIH :whistle: in PRAVIH informacij

Z verodostojnostjo se res lahko kitiš :worship:

Objavljeno

Plemeniti, vsi pretekli in bodoči njegovi vojščaki s priležnicami vred so karikatura slovenske demokracije

Prej sramota in opozorilo na nivo intelekta slovenske populacije

MOTI me, (to dejansko kaže na nivo-govorim o morali, korektnosti in objektivnosti kritike,...) ) da je bil Plemeniti čist OK, dokler je podajal municijo "našim"

Tako nekak je z Ruplom.

Po Napoleonu; če mi je izdaja mogoče všeč in pogojno sprejemljiva je izdajalec vedno izdajalec

In prostituiranje svojega intelekta ni daleč od telesnega.

Stvar osebne presoje

Objavljeno

Fakkkkkkkk

Nikol si nebi mislil..........da se bom.......vsaj enkrat s teboj.....tut v politiki strinjal!!!!!!!!

Če se bo to ponavljalo.......madona.....to bo pa že naravnost......."KIČASTO" !!!!!!!

Volkec........jutri pivo na moj račun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Objavljeno
Fakkkkkkkk

Nikol si nebi mislil..........da se bom.......vsaj enkrat s teboj.....tut v politiki strinjal!!!!!!!!

Če se bo to ponavljalo.......madona.....to bo pa že naravnost......."KIČASTO" !!!!!!!

Volkec........jutri pivo na moj račun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:beer2: :D

Objavljeno
Plemeniti, vsi pretekli in bodoči njegovi vojščaki s priležnicami vred so karikatura slovenske demokracije

Prej sramota in opozorilo na nivo intelekta slovenske populacije

MOTI me, (to dejansko kaže na nivo-govorim o morali, korektnosti in objektivnosti kritike,...) ) da je bil Plemeniti čist OK, dokler je podajal municijo "našim"

Tako nekak je z Ruplom.

Po Napoleonu; če mi je izdaja mogoče všeč in pogojno sprejemljiva je izdajalec vedno izdajalec

In prostituiranje svojega intelekta ni daleč od telesnega.

Stvar osebne presoje

Eh ja , vse je relativno , tudi tvoja osebna presoja , ali pa moja , zorni kot je vedno drugačen , relativen , Plemeniti pa je pošteno umazan , do ušes , sončnica !

Objavljeno
Eh ja , vse je relativno , tudi tvoja osebna presoja , ali pa moja , zorni kot je vedno drugačen , relativen , Plemeniti pa je pošteno umazan , do ušes , sončnica !

A sem mogoče kje dvomil v relativnost ?!

:rolleyes:

Objavljeno

volk

A gremo mal prognozirat kakšen bo rezultat na volitvah ?!

Sicer gre za ugibanje, mel špekuliranja, zgodovine,...

evo v tej temi lahko ! pri kresalki pa ne ! :P

SD, SDS, ZARES, DESUS LDS, SNS, SLS, NSi, manjšinca O:-)

Objavljeno

Jaz sem ze oddal svoj glas in sedaj upam na cimvec somisljenikov.

Objavljeno

Karikatura je tudi JJ, ki je nastopil pri finski Mariji :wacko: :photo:

Objavljeno
Karikatura je tudi JJ, ki je nastopil pri finski Mariji :wacko: :photo:

Čist mogoče nisem videl, gledal

Kot kaže je marsikaj v zvezi s Slo bilo zadnje čase na finski TV karikatura al pa še to ne

Objavljeno
Čist mogoče nisem videl, gledal

Kot kaže je marsikaj v zvezi s Slo bilo zadnje čase na finski TV karikatura al pa še to ne

No JJ je sam šel v Marijino oddajo pa še darilo je dobil ... pa ne samo on. Evo ti linkič

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!