Vale Objavljeno September 18, 2008 Deli Objavljeno September 18, 2008 Se pa vidi, da je partija mladince naučila, da nasprotnike vedno treba žalit... Jep, se vidi, da so te dobro naučili :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno September 18, 2008 Deli Objavljeno September 18, 2008 .......... KAJ ŽE KONČALI? :baa: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 18, 2008 Deli Objavljeno September 18, 2008 Postavni Janša ES-DE-ES, vihar povzročil si in bes. Vse cene rastejo v nebo, doma pa lačna usta so. Mister Pahor let`s go Barby potaplja se v rdeči barvi, bi rad on not nas vse potunkal, o, ko le fino bi ga kdo prebunkal. Gospodična al Gospa Kresalka, s tabo pa res vsak kotalka. Kdo pa danes verjame še napiflani blondinki, ki zapomniš si jo le po lepi šminki? Kako pa vi miseau Bajuk, pred vami pa le dol klobuk morda bi dal kdo iz Argentine, a Slovenec pa rajši kar takoj pogine. A tapravi naš gospod pa je SLS predsednik Šrot. Šrot pa hrana je za krave in da zredimo pujse zdrave. Kje pa je naš DESUS Karli, čisto smo ga zanemarli. A on nam je pripeljal tanke in tako se je ujel v zanke. Slovenski kawboy je naš Zmago, kojemu baš nije drago, da Slovenci res ne mor´mo skriti, kako velike in požrešne mi smo riti. Častna stranka pa edina je ZARES a znotraj nje pa starih je vampirjev ples; Jankoviči, Kučani in vsi ostali, pod sabo vse bi druge pokopali. To je moj volilni doprinos, pa imejte zdaj kar vsi dolg nos. Tudi moj že raste več kot 4 leta ker vsak od vas 17 let že okrog me šeta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 18, 2008 Deli Objavljeno September 18, 2008 (popravljeno) Jaz da nabijam klamfe? Pa mi ti povej, zakaj imam jaz od prvega dne isti nick, ti si jih moral pa že kar nekaj zamenjat?Kdo pol nabija? :whistle: Nimaš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na začetku si bil Stari Faker............meni zelo všečen nick. SF...........nekak mi ne deluje TI!!!!!! Popravljeno September 18, 2008. Popravil klimbra Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
komandos Objavljeno September 18, 2008 Deli Objavljeno September 18, 2008 Vse skupaj pa je za :SS Tku al tku bodo nardil kakor jim paše. Sicer pa po pojem bi volil kar vse sej vsi sam dobro obljubljajo O:-) tku da naj bojo kar vsi izvoljeni mogoče pa bo pol kej :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno September 18, 2008 Deli Objavljeno September 18, 2008 Današnji vladi se za najnižje sloje še bistveno bolj jebe kot se je katerikoli prejšnji. :trance_33_sleep: Dejstva ki so dokazljiva govorijo sicer drugače. Je pa stvar osebne presoje in s tem ni nič narobe(moje mnenje), da tako misliš Men takoj pade na pamet nekaj stvari, ki jih je ta vlada naredila za najnižje sloje. Mislim, da bi bila potrebna celovita in objektivna analiza. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno September 18, 2008 Deli Objavljeno September 18, 2008 Se pa vidi, da je partija mladince naučila, da nasprotnike vedno treba žalit... TI SI TUD ČUDN ! A se ne bi maral kresnit s kakšno dobro Kresalko ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno September 18, 2008 Deli Objavljeno September 18, 2008 Predlog nove himne: Plače dol, cene gor, Pa Bo leto naokol. Janša kufre Bo pobral, In vesel odpeketal. > Je dokazal svoj razvoj, Za Slovence zdaj Bo joj. Tud Bajuk Jo Bo odkuril, Je rezerve vse pokuril. > Nam ostane stok in jok, lačnih naših le otrok. Pa svoboda, lačna beda, Kaj nam tega blo je treba??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno September 18, 2008 Deli Objavljeno September 18, 2008 Se pa vidi, da je partija mladince naučila, da nasprotnike vedno treba žalit... kaj so pa tebi obljubili/dali? Kr tak fanatizem vidim samo v SDSju in po CNN vsake tolko, ko Alah sprejme svojega v vojaka v raj....Povej mi, kaj tako silno dobrega je ta vlada naredila, de si upravičeno zasluži še en mandat, in jaz ti lahk naštejem vsaj tolko nedopustnih ravnajn in totalitarističnih izpadov. za ponazoritev, kako resno se gospod prvi minister jemlje, in pod kakšnim pritiskom funkcionirajo njegovi podaniki. ko je Srbija objavila licitacijo Slovenskega premoženja, je MNZ z ruplom na čelu poslalo štiri diplomatske note. ko je finski novinar, neodvisne Finske javne televizije (po moji presoji sicer extremno neprofesionalno) napadel JJja je Rupel posla dve noti. z enakim diplomatskim sredstvom se je spravil na Srbsko vlado kot na finskega novinarja?!?!?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno September 18, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 18, 2008 TI SI TUD ČUDN !A se ne bi maral kresnit s kakšno dobro Kresalko ? 1. Ne, ker ni dobra. 2. Ne, ker je plastičnega videza. 3. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avro Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 1. Ne, ker ni dobra.2. Ne, ker je plastičnega videza. 3. :krneki: :blink: kakšen je pa plastičen videz???? A mislite na napihljivo Ančko??? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 TI SI TUD ČUDN !A se ne bi maral kresnit s kakšno dobro Kresalko ? Meni je tako zoprna s tistim svojim tonom govora, da mi bistveno prej pride na misel, da bi ji ene dve primazal okoli ušes, kot pa da bi jo dol dal ... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 Basen o lisici in kislem grozdju ... bila je lisica, ki si je na vso moč želela grozdje, vandar ga nikakor ni mogla doseči po nekaj neuspelih poskusih, da bi ga dosegla je razglasila grozdje za kislo in si začela dopovedovati, da jo že od vsega začetka slednje ni zanimalo...... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 Po volitvah bo v primeru mandatarstva SD in pripadajočih levakov namesto kislega grozdja bolj prišla v poštev sladka limona. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 Po volitvah bo v primeru mandatarstva SD in pripadajočih levakov namesto kislega grozdja bolj prišla v poštev sladka limona. :krneki: cyc,prijatelj moj,pogrešal sem tvoje,kot britev ostre paradigme... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 1. Ne, ker ni dobra.2. Ne, ker je plastičnega videza. 3. :krneki: Sicer stvar okusa. Sam za pogledat je pa noooo Edin kar bi blo mogoče mal moteče je to da bi se onga njenga sponzorja sluzavega spomnil in ... Ostalo pa, Stari, taka zna gate trgat :naughty: , pri teh letih :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 Meni je tako zoprna s tistim svojim tonom govora, da mi bistveno prej pride na misel, da bi ji ene dve primazal okoli ušes, kot pa da bi jo dol dal ... :evilgrin: je rekel Nedolžni ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maggio Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 Meni je tako zoprna s tistim svojim tonom govora, da mi bistveno prej pride na misel, da bi ji ene dve primazal okoli ušes, kot pa da bi jo dol dal ... :evilgrin: sori ampak meni tud Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 Tale debata vse bolj jadra v Gag-On-My-Cock vode. Kinky :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 TI SI TUD ČUDN !A se ne bi maral kresnit s kakšno dobro Kresalko ? Če mu pa ne potegne, ker je že od nekdaj star :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 Če mu pa ne potegne, ker je že od nekdaj star :rolleyes: In nedolžen :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno September 19, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 19, 2008 Zdej ste me pa ujel... :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 Kdo vodi, naši al vaši ? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 Po enih anketah naši :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno September 21, 2008 Deli Objavljeno September 21, 2008 (popravljeno) Gospod Janez Janša, hvala za sodelovanje, vam gospod Bajuk, pa srečno, in vse dobro v pokoju. Popravljeno September 21, 2008. Popravil Cartman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se