volk Objavljeno September 16, 2008 Opozori Objavljeno September 16, 2008 No JJ je sam šel v Marijino oddajo pa še darilo je dobil ... pa ne samo on. Evo ti linkič sem slišal, da mu denarnive ni upala dat v dnevniku je malo drugačna verzija kakorkoli že njegova stvar in posledice bo trpel na volitvah
Vale Objavljeno September 16, 2008 Opozori Objavljeno September 16, 2008 sem slišal, da mu denarnive ni upala datv dnevniku je malo drugačna verzija kakorkoli že njegova stvar in posledice bo trpel na volitvah V dnevniku je original verzija. Denarnice mu ni dala, ker je preveč "cortkan" :rolleyes:
volk Objavljeno September 16, 2008 Opozori Objavljeno September 16, 2008 V dnevniku je original verzija. Denarnice mu ni dala, ker je preveč "cortkan" :rolleyes: sem na teletekstu ali na najdi.si prebral mal drugačno original verzijo predvidevam, do so različni prevajalci in zato pride do razlike :evilgrin:
Vale Objavljeno September 16, 2008 Opozori Objavljeno September 16, 2008 (popravljeno) sem na teletekstu ali na najdi.si prebral mal drugačno original verzijopredvidevam, do so različni prevajalci in zato pride do razlike :evilgrin: Moj prijatelj Mika iz Finske pravi, da je cortkan kar ok :grim Popravljeno September 16, 2008. Popravil Vale
volk Objavljeno September 16, 2008 Opozori Objavljeno September 16, 2008 Moj prijatelj Mika iz Finske pravi, da je corktan kar ok :grim Men je Urška :winkiss: bolj všeč on pa mi je, že ko sem ga na roški videl, "kao sa juga" Ampak ne morš verjet kako ženske skozi (nevem) karizmo, avtoriteto, funkcijo,..vidijo moške ?!
Vale Objavljeno September 16, 2008 Opozori Objavljeno September 16, 2008 Men je Urška :winkiss: bolj všeč on pa mi je, že ko sem ga na roški videl, "kao sa juga"Ampak ne morš verjet kako ženske skozi (nevem) karizmo, avtoriteto, funkcijo,..vidijo moške ?! Mika je tip :rolleyes:
klimbra Objavljeno September 16, 2008 Opozori Objavljeno September 16, 2008 Urška........Volkec.... :alien1: :alien1: Ne maram bab......k skos u hribe bežijo......preveč partizansko..........tko so delal Slovenski izdajalci, k so pred Švabi v gošo in hribe bežal.......(by CyCpress)
Vale Objavljeno September 16, 2008 Opozori Objavljeno September 16, 2008 Urška........Volkec.... :alien1: :alien1: Ne maram bab......k skos u hribe bežijo......preveč partizansko..........tko so delal Slovenski izdajalci, k so pred Švabi v gošo in hribe bežal.......(by CyCpress) Kaj pa takšne, ki so mlade in imajo rade stare hropce? :evilgrin:
klimbra Objavljeno September 16, 2008 Opozori Objavljeno September 16, 2008 Če dobr potegnejo..........se jih ne branim :evilgrin: Katero trditev...pardon.....kategorijo..... ti izpolnjuješ?????? :winkiss: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
Vale Objavljeno September 16, 2008 Opozori Objavljeno September 16, 2008 Če dobr pobegnejo..........se jih ne branim :evilgrin: Katero trditev...pardon.....kategorijo..... ti izpolnjuješ?????? :winkiss: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Nobene :grrr
klimbra Objavljeno September 16, 2008 Opozori Objavljeno September 16, 2008 Vale.....imaš moj glas......pa tut......če na listi SJN kandidiraš!!!! :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
Vale Objavljeno September 16, 2008 Opozori Objavljeno September 16, 2008 Vale.....imaš moj glas......pa tut......če na listi SJN kandidiraš!!!! :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Kaj je pa SJN??? Slovenska Janšistična Nacionala? Slovenski Janezi Naprej??? Slovenski Jugo Napad??? Slovenska Jugo Nacionala??? Sploh pa, mi ne gre tako slabo, da bi kandidirala za karkoli :grrr
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 17, 2008 Opozori Objavljeno September 17, 2008 sem slišal, da mu denarnive ni upala datv dnevniku je malo drugačna verzija kakorkoli že njegova stvar in posledice bo trpel na volitvah pa po netu (youtube) kroži video, v katerem mu na koncu, po koncu intervjuja, ko on že odhaja, reče "May the Force be with you" :)
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 17, 2008 Opozori Objavljeno September 17, 2008 Vale.....imaš moj glas......pa tut......če na listi SJN kandidiraš!!!! :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Al pa na TLN - Top Lista Nadrealista. Tam dobi vsak moj glas :-)
volk Objavljeno September 17, 2008 Opozori Objavljeno September 17, 2008 Mika je tip :rolleyes: :D Nisem vedel, da je Hakinen muško :naughty:
volk Objavljeno September 17, 2008 Opozori Objavljeno September 17, 2008 Al pa na TLN - Top Lista Nadrealista. Tam dobi vsak moj glas :-) To bi i ja :D Ali tad bi stvarno bio SHOW od parlamenta :worship:
SF Objavljeno September 17, 2008 Avtor Opozori Objavljeno September 17, 2008 Kaj je pa SJN??? Slovenska Janšistična Nacionala? Slovenski Janezi Naprej??? Slovenski Jugo Napad??? Slovenska Jugo Nacionala??? Sploh pa, mi ne gre tako slabo, da bi kandidirala za karkoli :grrr Slovenska Jugo Nostalgija
Rude Boy Objavljeno September 17, 2008 Opozori Objavljeno September 17, 2008 upam stavit, da bo kljub volilnim napovedim zmagala SD ! sicer je razlog rahlo banalen, a takšen je pač povprečen slovenski volilec, katerih ima trenutno največ SDS ! tudi LDS bo višje kot ji kažejo trenutne projekcije ! :naughty:
Cartman Objavljeno September 17, 2008 Opozori Objavljeno September 17, 2008 upam stavit, da bo kljub volilnim napovedim zmagala SD ! sicer je razlog rahlo banalen, a takšen je pač povprečen slovenski volilec, katerih ima trenutno največ SDS ! tudi LDS bo višje kot ji kažejo trenutne projekcije ! :naughty: nikar ne precenjuj slovenskega naroda. . . .
Vale Objavljeno September 17, 2008 Opozori Objavljeno September 17, 2008 upam stavit, da bo kljub volilnim napovedim zmagala SD ! sicer je razlog rahlo banalen, a takšen je pač povprečen slovenski volilec, katerih ima trenutno največ SDS ! tudi LDS bo višje kot ji kažejo trenutne projekcije ! :naughty: Še vedno upam na razplet kot se je zgodil pri predsedniških volitvah. Vse je možno.
avro Objavljeno September 17, 2008 Opozori Objavljeno September 17, 2008 kaj vse si tele naši politiki pod nos mečejo...krivijo...obtožujejo....obljubljajo.... sami sebe po prsih tolčejo.... druge popljuvajo.... lažejo... celo rečejo da so še ene nedolžne (sicer res politično), drugi pa pol komentirajo kot mali otroci itd itd. Takšna soočenja, bi lahko TV komot dala pod zabavni program z naslovom.... "sej ne more biti res, pa je".
volk Objavljeno September 17, 2008 Opozori Objavljeno September 17, 2008 Še vedno upam na razplet kot se je zgodil pri predsedniških volitvah. Vse je možno. Na predsedniški je po 1. krogu blo znano kakšen bo n akoncu rezultat in s en eda primerjat Je pa možno presenečenje. L. 2004 so tudi vs eankete kazale zmago LDS in je dobila SDS. A so ankete lagale al pa je imela takrat LDS vse medije pod sabo. Bomo vidli Če je zdaj tako z SDS kot se večkrat Janši očita in se je proti nemu zaradi tega podpisovalo peticije, bo SDFS pušnila na volitvah
SF Objavljeno September 17, 2008 Avtor Opozori Objavljeno September 17, 2008 ...če pa je z mediji in anketami še vedno tako kot 2004 (kar je bolj verjetno), bo pa levica grdooo poražena kljub vsem svinjarijam, katere si je letos že privoščila v volilni kampanji... :whistle:
Buzdovan Objavljeno September 17, 2008 Opozori Objavljeno September 17, 2008 Zanimivo je, da je tudi na obcestnih SDS-ovih plakatih ob vsakem kandidatu v ozadju tudi veliki vodja. Ali tako tudi uradno kazejo nesamostojnost svojih kandidatov?
SF Objavljeno September 17, 2008 Avtor Opozori Objavljeno September 17, 2008 Temu se pravi poštenost. Sej bi se tudi kandidati LDS, ZL upsssss SD pa Zares slikal z modrookim božanstvom, ampak rajši ljudem mažejo oči z neko lažno neodvisnostjo...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se