Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

KWAAAAAAAAAA???????

Poštenost...........upam, da sem prav prebral..... :blink: :blink: :blink:

Faker........plizzzzzzzzzzzzzzz.....ne no

Objavljeno

Tu je sama poštenost... :whistle:

Objavljeno (popravljeno)

Klimbra a pol je levica poštena, ker nam je vladala 12 let, naredila ničesar, oziroma samo štalo, v tem mandatu samo zavirala stvari, da se ja ne bi premaknile? Kot bi na barki med plovbo brez vedenja kapitana v morje vrgel sidro... In zdej se ti isti ljudje predstavljajo kot neki veliki demokrati in porok za spremembe na bolje? V veliko bolj ugodni svetovni situaciji niso bli sposobni naredit drugega, kot javno upravo povečat z 12000 na preko 30000?????? Kaj pa so dobrega naredil V 12 LETIH????

NE SERI PRIJATELJ :headbang:

Popravljeno . Popravil SF
Objavljeno
Klimbra a pol je levica poštena, ..... Kot bi na barki med plovbo brez vedenja kapitana v morje vrgel sidro... .NE SERI PRIJATELJ :headbang:

gledam in rolam pa nikjer ne vidim da bi Klimbroid za koga napisal da je pošten ! :fredy:

gleda sidra pa sem včeraj slišal da lahko sidro tudi orje ! sploh pa, če imaš dobre veslače !

več sreče na naslednjih volitvah ! :P

baje so volitve kul ! je rekel Danilo !

Objavljeno (popravljeno)

in znano je, da ko orje, poškoduje morsko, ali pa jezersko dno... (z zaviranjem na ta način najebejo najnižji sloji za katere pa se je partiji vedno jebalo)

Popravljeno . Popravil SF
Objavljeno (popravljeno)
V veliko bolj ugodni svetovni situaciji niso bli sposobni naredit drugega, kot javno upravo povečat z 12000 na preko 30000?????? Kaj pa so dobrega naredil V 12 LETIH????

prav imaš, samo dobro bi bilo, da še napišeš, kje se je javna uprava povečala. Na uradih s Slovenskih mestih sigurno ne. Se je pa generalnih upravah..... mešajo zrak... vlečejo lepe plače.... delovna storilnost ...hmmm... slaba..... odgovornosti nobene ali pa skoraj nobene.... itd itd. Delajo samo podrejeni...in to veliko (pa za minimalca).... veliki šefi se zmišljujejo stvari, ki so skregani z logiko in ko ugotovi, da stvar ne laufa.. "nikom ništa". Ogromno stvari se je moralo delati, ki zdaj stojijo.... nobene koristi od tega...

Bi rekel v žargonu. " vedo da imaš presekano gumo, pa ti rečejo da je kar pumpaj, da bo polna, a veš da ne bo nikol"

Popravljeno . Popravil avro
Objavljeno
in znano je, da ko orje, poškoduje morsko, ali pa jezersko dno... (z zaviranjem na ta način najebejo najnižji sloji za katere pa se je partiji vedno jebalo)

Današnji vladi se za najnižje sloje še bistveno bolj jebe kot se je katerikoli prejšnji. :trance_33_sleep:

Objavljeno

Ja in ravno ti šefi so na takih funkcijah, katere ta vlada ni uspela zamenjat, saj so leve stranke (ki so bile na oblasti 12 let in jih nastavile na položaje) zagnale vik in krik, da gre za nestrokovne menjave, poseganje v stroko, kadrovski tsunami in podobne zadeve...

Objavljeno

evo, evo bom jih jaz potegnil iz tvojega rokava: šef protikorupcijske, šef računskega, šef ATVP, šef konkurence, .....

SF zresni se ! :P

Objavljeno

postavljajo se nekako tako... "če boš ti men pomagal "to in to" bom jaz tebi pomagal, da boš postavljen za šefa." bla bla... pa tud če nima pojma o zadevi...glavno da je vrnil uslugo. Se bi reklo temu " roka roko umije" lahko je pa tudi " roka roko umaže"

Objavljeno

Rude možakar je govoril o upravah in ne komisijah... :trance_33_sleep:

Objavljeno

ben dobro !

tudi to da se je v virtualnem in anketarskem svetu zgodil preobrat v zadnjem tednu in je v vodstvu SD 31%, SDS 29,2%, zares 10,5% :naughty:

Objavljeno

Nakladaš... Objavljanje anket v zadnjem tednu pred volitvami je prepovedano... :whistle:

Objavljeno

SF, to boljševikov ne zanima, kaj je prepovedano ... cilj posvečuje sredstva. :krneki:

Objavljeno
...če pa je z mediji in anketami še vedno tako kot 2004 (kar je bolj verjetno), bo pa levica grdooo poražena kljub vsem svinjarijam, katere si je letos že privoščila v volilni kampanji... :whistle:

Jooj, Faker, bog daj ,dabi se tebi enkrat prsti posušili, s katerimi take klamfe nabijaš ... :D

Objavljeno
Zanimivo je, da je tudi na obcestnih SDS-ovih plakatih ob vsakem kandidatu v ozadju tudi veliki vodja. Ali tako tudi uradno kazejo nesamostojnost svojih kandidatov?

Big Brother is watching you.

Big Brother is also watching his Little Brother.

Big Brother is everywhere.

B. B. is J. J.

J. J. is B. B.

Objavljeno
SF, to boljševikov ne zanima, kaj je prepovedano ... cilj posvečuje sredstva. :krneki:

Tudi orožarski dobičkarji imajo svojo fašistično mladinsko golazen povsod, zgleda ...

Objavljeno

............................................................................cilj opravičuje sredstva :trance_33_sleep:

Objavljeno
Jooj, Faker, bog daj ,dabi se tebi enkrat prsti posušili, s katerimi take klamfe nabijaš ... :D

Jaz da nabijam klamfe? Pa mi ti povej, zakaj imam jaz od prvega dne isti nick, ti si jih moral pa že kar nekaj zamenjat?

Kdo pol nabija? :whistle:

Objavljeno
Jaz da nabijam klamfe? Pa mi ti povej, zakaj imam jaz od prvega dne isti nick, ti si jih moral pa že kar nekaj zamenjat?

Kdo pol nabija? :whistle:

viš, zdaj lahk jaz uporabim "manever užaljenega JJ" in rečem, da so to sile kontinuitete :-)

Šta kažeš na tu teoriju? :D

Poleg tega pa - nikoli ne skrivam, kdo sem. :D

Objavljeno

Hja kaj naj ti rečem... Očitno si morals paličico fino drek mešat... Nikogar drugega ne poznam, da bi moral menjat nick... :naughty:

Objavljeno
Hja kaj naj ti rečem... Očitno si morals paličico fino drek mešat... Nikogar drugega ne poznam, da bi moral menjat nick... :naughty:

Ljudje so zgolj premalo vztrajni, prehitro obupajo :D

Objavljeno

Se pa vidi, da je partija mladince naučila, da nasprotnike vedno treba žalit...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!