Sakelsek Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 Pozdrav, Imam en problem, zjutraj sem se zbudo pa sn opazo da v garaži vse smrdi po bencinu,ugotovil sem da je teklo iz skutera... sem razršraufal vse, pogledal če kje kesl pušča, nazadnje ugotovil da mi teče skozi zračni filter :S... problem pa je ker sploh noče vžgat... oz. na 300 poskusov je enkrat vžgal... sploh ne da zvoka pa nič, bencin pride do svečke, ker vedno ko spucam svečko pa pol če pogledam je masna... nevem ke bi blo narobe? LP nejc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TomosRacing Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 Pozdrav, Imam en problem, zjutraj sem se zbudo pa sn opazo da v garaži vse smrdi po bencinu,ugotovil sem da je teklo iz skutera... sem razršraufal vse, pogledal če kje kesl pušča, nazadnje ugotovil da mi teče skozi zračni filter :S... problem pa je ker sploh noče vžgat... oz. na 300 poskusov je enkrat vžgal... sploh ne da zvoka pa nič, bencin pride do svečke, ker vedno ko spucam svečko pa pol če pogledam je masna... nevem ke bi blo narobe? LP nejc Če imaš dellortov uplinjač preveri če imaš zamašene odduške. To kar si opisal se je meni dogajalo ko sm mel zamašena odduška z cevko, sm dal stran je blo use ok. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se