thumper Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 pred 9 minutami, Borutt pravi: Si se šele sedaj zbudil ? a me jebeš al zajebavaš??? a sem te čisto lepo vprašal , če se na ta odstavek navezuje še kaj ali je to vse .. sej vem da boš začel težit da dva prometna pasova v isto smer ni vozni in prehitevalni pas na avtocesti ... Kmet2 1
Borutt Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 pred 35 minutami, thumper pravi: a me jebeš al zajebavaš??? a sem te čisto lepo vprašal , če se na ta odstavek navezuje še kaj ali je to vse .. sej vem da boš začel težit da dva prometna pasova v isto smer ni vozni in prehitevalni pas na avtocesti ... Če vse pozorno prebereš, potem zveš, kam paše in, na kaj se navezuje. builder 1
Bmflar Objavljeno Junij 16, 2016 Opozori Objavljeno Junij 16, 2016 pred 12 urami, NejcN pravi: Ne se kregat z Borutom. Če ne bi bilo policije bi se že vsi pobil. Nihče se ne krega z njim, pač razlagamo svoje poglede in stališča, kar s policistom, ki te ustavi, težko narediš On pa, enkrat lažje - drugič težje, zagovarja mati državo, ki mu je napisala glupe predpise nazo13, thumper, Kmet2 in 2 others 5
Borutt Objavljeno Junij 16, 2016 Opozori Objavljeno Junij 16, 2016 Zase se brigajte . Kmet2, DAMI34, stuhec in 3 others 6
Whiskey Objavljeno Junij 16, 2016 Opozori Objavljeno Junij 16, 2016 A ne boste raspucal do konca I30, maxxa in Bmflar 3
Bmflar Objavljeno Junij 16, 2016 Opozori Objavljeno Junij 16, 2016 pred 20 minutami, Borutt pravi: Zase se brigajte . Pa ne v tej temi Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Junij 16, 2016 Opozori Objavljeno Junij 16, 2016 pred 11 minutami, Whiskey pravi: A ne boste raspucal do konca Kje češ s policajem kaj razpucat ......sej veš da ima vedno prav ,če pa nima ti ostane še sodno varstvo ...ti najbolj poznaš njihove spletke in zavajanja pa tudi razlago zakonov in členov , zraven trpiš izgubo pa še svoj prav moraš modremu butlju dokazovat . Upam , da se mi kaj takšnega nikoli ne pripeti , zelo moreče in škodljivo za državljana . Ampak pri nas se držimo zakonov in členov vsak po svoje, tako si jih tudi razlagajo vsak po svoje in veljajo samo za rajo , ki pa je treba striktno jebat , saj se tako napreduje v teh službah ........ Whiskey in Bmflar 2
ZdravkoK Objavljeno Junij 16, 2016 Opozori Objavljeno Junij 16, 2016 (popravljeno) pred 17 minutami, Kmet2 pravi: Kje češ s policajem kaj razpucat ......sej veš da ima vedno prav ,če pa nima ti ostane še sodno varstvo ...ti najbolj poznaš njihove spletke in zavajanja pa tudi razlago zakonov in členov , zraven trpiš izgubo pa še svoj prav moraš modremu butlju dokazovat . Upam , da se mi kaj takšnega nikoli ne pripeti , zelo moreče in škodljivo za državljana . Ampak pri nas se držimo zakonov in členov vsak po svoje, tako si jih tudi razlagajo vsak po svoje in veljajo samo za rajo , ki pa je treba striktno jebat , saj se tako napreduje v teh službah ........ mene pa zanima druga stvar---tko čist neumestno al pa mal za vmes. mogoč pa mi zna kdo odgovorit. Ali lahko tak "človk polcaj" ima prjatle. Seveda zunaj svojega področja dela, mislim tko prjatle brez da je ta drugi policaj? Mislite da to gre? Nevem no, težko da ima še kdo tako oprane možgane? Se motim? Tud mogoče pač debata je o tem in me zanima. Hvala Popravljeno Junij 16, 2016. Popravil ZdravkoK I30 1
Bmflar Objavljeno Junij 16, 2016 Opozori Objavljeno Junij 16, 2016 pred 1 minuto, ZdravkoK pravi: mene pa zanima druga stvar---tko čist neumestno al pa maz za vmes. mogoč pa mi zna odgovorit. Ali lahko tak človk polcaj ima prjatle. Seveda zunaj svojega področja dela, mislim tko prjatle brez da je ta drugi policaj? Mislite da to gre. nevem težko ima še kdo tako oprane možgane? Se motim? Tud mogoče pač debata je o tem in me zanima. Hvala Lahko. Imam kar nekaj znancev policistov, en mi je še žlahta ( ne po moji krivdi ) in se z vsemi razumemo dobro. Včasih imajo kakšen "napad", ampak jih hitro preglasimo, ko so v manjšini in brez uniforme so čist v redu... Se pa vidi, da so možgani oprani s superwash programom Prjatle ? Tle ti pa ne morem pomagat s koristno informacijo solorider, I30 in Kmet2 3
DAMI34 Objavljeno Junij 16, 2016 Opozori Objavljeno Junij 16, 2016 pred 16 urami, Borutt pravi: Svoje poznavanje zakonodaje si pokazal z omembo 100 m med vozili v koloni, kadar je gužva. Še enkrat si preberi člen, da boš ugotovil, da je pri hitrosti 100 km/h ta razdalja 3-4 X manjša. Kakšen primer slabe in površne zakonodaje daj, da bomo lahko komentirali. Pa še, kateri prekrški so napačni ali nekaj takšnega. Če so Skandinavci največji alkoholiki, te bodo verjetno pustili pri miru, če boš vozil pod vplivom alkohola. Verjetno je tako, kot pri nas, kjer so pijanci največji heroji. Tumač vprašanj, naj ti odgovorim na odebeljenega: kaj pa teta z očali ve, kok je razdalja pri 100km/h....čez zihr ga ni, 90km/h po prehitevalnem, pa 200m do naslednjega avtomobila. Volk sit koza pa ostane koza. Policaji srečni Kmet2 in builder 2
thumper Objavljeno Junij 16, 2016 Opozori Objavljeno Junij 16, 2016 pred 2 urami, Borutt pravi: Zase se brigajte . komot..pa tud tebi in tvojim želim isto .. pred 1 uro, ZdravkoK pravi: mene pa zanima druga stvar---tko čist neumestno al pa mal za vmes. mogoč pa mi zna kdo odgovorit. Ali lahko tak "človk polcaj" ima prjatle. Seveda zunaj svojega področja dela, mislim tko prjatle brez da je ta drugi policaj? Mislite da to gre? Nevem no, težko da ima še kdo tako oprane možgane? Se motim? Tud mogoče pač debata je o tem in me zanima. Hvala komot..vsaj sovražnikov ne rabjo .. Bmflar in Kmet2 2
Kmet2 Objavljeno Junij 16, 2016 Opozori Objavljeno Junij 16, 2016 pred 1 uro, ZdravkoK pravi: mene pa zanima druga stvar---tko čist neumestno al pa mal za vmes. mogoč pa mi zna kdo odgovorit. Ali lahko tak "človk polcaj" ima prjatle. Seveda zunaj svojega področja dela, mislim tko prjatle brez da je ta drugi policaj? Mislite da to gre? Nevem no, težko da ima še kdo tako oprane možgane? Se motim? Tud mogoče pač debata je o tem in me zanima. Hvala Imam veliko prijateljev policajev in so povsem normalni ljudje kot jaz Slow, Bmflar, builder in 3 others 6
Bmflar Objavljeno Junij 16, 2016 Opozori Objavljeno Junij 16, 2016 (popravljeno) pred 1 minuto, Kmet2 pravi: Imam veliko prijateljev policajev in so povsem normalni ljudje kot jaz Hmmmm Če se družiš z mano, je stvar vredna vsaj razmisleka .... Popravljeno Junij 16, 2016. Popravil HD-Dyna I30, pik1, builder in 2 others 5
thumper Objavljeno Junij 16, 2016 Opozori Objavljeno Junij 16, 2016 a zdej veste zakaj sm jst ratal tko nedružaben ? vse neki plavi pa njihovi frendi in znanci... bljak .. Kmet2, builder in Bmflar 3
I30 Objavljeno Junij 16, 2016 Opozori Objavljeno Junij 16, 2016 (popravljeno) pred 5 minutami, Kmet2 pravi: Imam veliko prijateljev policajev in so povsem normalni ljudje kot jaz normalni kot ti ?!!!! Popravljeno Junij 16, 2016. Popravil I30 nazo13, builder, Kmet2 in 3 others 6
ZdravkoK Objavljeno Junij 16, 2016 Opozori Objavljeno Junij 16, 2016 pred 43 minutami, Kmet2 pravi: Imam veliko prijateljev policajev in so povsem normalni ljudje kot jaz eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, si ziher? :-) pred 39 minutami, I30 pravi: normalni kot ti ?!!!! aha dobu odgovor. :-) Kmet2, builder, Bmflar in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Junij 16, 2016 Opozori Objavljeno Junij 16, 2016 pred eno uro, I30 pravi: normalni kot ti ?!!!! A ti je vžgal a Bmflar, DAMI34, I30 in 1 other 4
Whiskey Objavljeno Junij 17, 2016 Opozori Objavljeno Junij 17, 2016 @Kmet2 - hvala bogu, da je danes petek in kmalu kidnem na morje Bmflar, Kmet2 in C eagle 3
motolover Objavljeno Junij 25, 2016 Opozori Objavljeno Junij 25, 2016 (popravljeno) On 6/24/2016 at 4:18 PM, DL650 said: Starost, velika vročina, kakšno pivo, čredni nagon .... je recept za nesrečo.72-letni motorist zapeljal s ceste. Umrl je na kraju nesreče Za moža v teh letih je veliko možnosti, da ga je srce ali možganska kap. Popravljeno Junij 25, 2016. Popravil motolover
NumLock Objavljeno Junij 25, 2016 Opozori Objavljeno Junij 25, 2016 pred 27 minutami, motolover pravi: Za moža v teh letih je veliko možnosti, da ga je srce ali možganska kap. Res je! Ogromno vzrokov je možnih.
Scarabeo 500 Objavljeno Junij 25, 2016 Opozori Objavljeno Junij 25, 2016 Pred leti sem na spustu z Vršiča v smeri proti Bovcu dohitel skupino nemških motoristov - malo od vrha navzdol. Bilo jih je preveč, da bi razmišljal o prehitevanju, pa sem vozil za njimi. Čez čas je zadnji začel počasi zaostajati. Spremljal sem njegovo vožnjo. Kljub počasni vožnji je zaviral prepozno. Nekajkrat je komaj zvozil ovinek. Ostali pa lepo naprej. NIsem več mogel gledati in sem obstal na prvem parkingu. Dolga vožnja, vročina, utrujenost, starost in skupina, ki te tera - recept, da gre kaj narobe. Scarabeo KARMEN1, Efendi, Andro Asgaard in 6 others 9
I30 Objavljeno Junij 25, 2016 Opozori Objavljeno Junij 25, 2016 Darwin! Če mimaš toliko pameti, da odnehaš, ko vidiš, da ne moreš slediti in če imaš take "prijatelje", da ne upoštevajo najšibkejšega v skupini, je darwinova nagrada edina opcija. Tudi zato ne jebem več 5% grupnih fur z izjemo peščice preizkušenih starih moto kameradov. Andro Asgaard, malakai, skalar36 in 5 others 8
KARMEN1 Objavljeno Junij 25, 2016 Opozori Objavljeno Junij 25, 2016 Tudi jaz grem svoj tempo, pa pridem, ko pridem. Pa še bolj švoh motor sem kupila skalar36, bobi1001, Bmflar in 3 others 6
Tedybear Objavljeno Junij 26, 2016 Opozori Objavljeno Junij 26, 2016 (popravljeno) pred 13 urami, motolover pravi: Za moža v teh letih je veliko možnosti, da ga je srce ali možganska kap. Gledam te Nemške upokojence na Bledu, postanek proti Bohinju. Na mizi obvezno pivo. In če je Bohinj končna destinacija za ta dan, verjetno to ni prvo. Ampak to je subjektivno. Objektivno pa je cesta iz Loga proti Strmcu na nekaterih mestih TAKO ZJEBANA, da kakšno nekontrolirano poplesavanje motorja v ovinku ni izključeno. Nekaj se sicer premika na to temo....... http://www.obcina.bovec.si/novica/-stran/1791-sestanek-s-predstavniki-drsi Popravljeno Junij 26, 2016. Popravil Tedybear
XTR Objavljeno Junij 26, 2016 Opozori Objavljeno Junij 26, 2016 9 minutes ago, Tedybear said: Nekaj se sicer premika na to temo....... http://www.obcina.bovec.si/novica/-stran/1791-sestanek-s-predstavniki-drsi Se kakšne predčasne volitve pripravljajo? Na Mangart ne morejo uredit tistih nekaj metrov ceste ki plazi, denarja ni niti za preplastitve, oni pa sanjajo o gradnji predora pod Vršičem...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se