KARMEN1 Objavljeno September 5, 2018 Opozori Objavljeno September 5, 2018 Kako pa so tako hitro ugotovili, da je zadel s stopalko?
motolover Objavljeno September 5, 2018 Opozori Objavljeno September 5, 2018 5 minutes ago, KARMEN1 said: Kako pa so tako hitro ugotovili, da je zadel s stopalko? Najbrž odlomljena in kje na asfaltu sled. Mogoče povedal očividec?
thumper Objavljeno September 5, 2018 Opozori Objavljeno September 5, 2018 pred 40 minutami, Kugelschreiber pravi: Svece so v lepem levem v klanec, smer sezana divaca. Desni mim bivse gostilne, levo gor...svec ful. Ce mal po snecerjevo napisem, tam se je pri normalni voznji nemogoce razbit, kaj sele ubit. Omejitev je 50, si sred vasi, in ovink je tako lep, de bi ga izven naselja komot vozil 150 pred 23 minutami, 3nity pravi: google maps je s stopalko najprej zadel v robnik ob cesti, zdaj naj mi pa en pametn po kmečk razloži kako lahko v levem ovinku s stopalko zadaneš v robnik.. DAMI34, C eagle, franc in 3 others 5 1
maus Objavljeno September 5, 2018 Opozori Objavljeno September 5, 2018 pred 31 minutami, maus pravi: kokr mam v spominu je tukaj omejitev 60 in velja do križišča .. se ga da pa bogato prižvižgat mim ... tko praujo se mal popravljam.. če je šel iz smeri Sežana proti Divači, je tukaj omejitev 90 in potem je levi ovinek... če je šel pa iz Divače proti Sežani, potem je 60 KARMEN1 1
.... Objavljeno September 6, 2018 Opozori Objavljeno September 6, 2018 pred 19 urami, maus pravi: verjemi mi na besedo, da vedno ko pride do kakšnega sranja na avtocesti, najprej pregledajo, ali je vzdrževalec avtoceste pomanjkljivo kaj naredil (zaporo, označevanje, itd itd). Ali to delajo samo na avtocestah ali tudi na drugih cestah ne vem, vem pa da to na avtocestah redno počnejo. Kolikokrat so ugotovili krivdo na strani vzdrževalca avtoceste ne vem. Če bi mel ta podatek, bi ga javno objavil. Lahko pa Borutt pove, kolikokrat so ovadili vzdrževalca avtoceste .. če mogoče ima ta podatek. Premalo
C eagle Objavljeno September 6, 2018 Opozori Objavljeno September 6, 2018 8 hours ago, maus said: se mal popravljam.. če je šel iz smeri Sežana proti Divači, je tukaj omejitev 90 in potem je levi ovinek... če je šel pa iz Divače proti Sežani, potem je 60 Tam kjer je trčil v skale je že 90... Ker 60 velja do odcepa za Merče. Lahko je preveč navil, ponoči je lahko vlažen in mrzel asfalt. Lahko je kdo prišel nasproti po njegovi strani.... Ura je bila 1 ponoči? Žival na cestišču? 100 vprašanj in 1000 različnih možnosti, pa nobenega odgovora. Res je dobro imet kamerco gor... Če nisi kriv, imajo svojci vsaj to zadoščenje. RIP. sesir in Andro Asgaard 1 1
dreja_123 Objavljeno September 6, 2018 Opozori Objavljeno September 6, 2018 9 hours ago, thumper said: zdaj naj mi pa en pametn po kmečk razloži kako lahko v levem ovinku s stopalko zadaneš v robnik.. To tudi meni ni jasno. thumper 1
Snečer Objavljeno September 6, 2018 Opozori Objavljeno September 6, 2018 pred 22 minutami, dreja_123 pravi: To tudi meni ni jasno. lahko da je priletel iz prejšnjega levega, da ga je neslo v desno, kjer je zagrabil s stopalko robnik in nato v brežino-skale verjetno se je tragedija začela že prej sesir 1
sesir Objavljeno September 6, 2018 Opozori Objavljeno September 6, 2018 (popravljeno) pred 10 minutami, Snecer pravi: lahko da je priletel iz prejšnjega levega, da ga je neslo v desno, kjer je zagrabil s stopalko robnik in nato v brežino-skale Glede na komentarje o fantu dvomim,da bi glede na sliko lahko bil tako nasposoben,da bi bilo to mozno... Sneci oni ko znajo vozt ne sekajo tako ovinkov,se manj so tako umsko omejeni,da bi levi ovinek sekali cez polno crto na levi rob... Popravljeno September 6, 2018. Popravil sesir
Snečer Objavljeno September 6, 2018 Opozori Objavljeno September 6, 2018 Če prav razumem, je vozil iz smeri z desne proti levi na sliki. od viadukta gor. In to je skoz en levi ovinek. Če ga je začelo ven nosit proti robniku (mitas, zalivke, vlaga, noč) in je pri tem zadel s stopalko v robnik, je nato sledil še trk v steno preko robnika @sesir tudi ti si bil sposoben, pa si naredil feler
C eagle Objavljeno September 6, 2018 Opozori Objavljeno September 6, 2018 (popravljeno) Sory. Ko si v levem ovinku, in nagnjen v levo, potem z desno stopalko ne boš prijel nikamor.... Tudi v cestni kamen ne.... Te bučke naj gre jo prodajat na tržnico... Lahko, da je bil prehiter. Lahko, da je zagrabi rob, ampak ne sctacko... Nagni svoj motor, pa poglej, koliko prej bi v nagibu zagrabil s sprednjim kolesom, kot pa z taco... 3 minutes ago, C eagle said: Lahko pa je preveč nagnu, pa preveč zagrabu z Levo tačko... Popravljeno September 6, 2018. Popravil C eagle
Snečer Objavljeno September 6, 2018 Opozori Objavljeno September 6, 2018 ni nujno, da je bil nagnjen, lahko je kaj ravnal ipd. (samo ugibam), sicer pa je res skor nemogoče jaz ne nagibam
C eagle Objavljeno September 6, 2018 Opozori Objavljeno September 6, 2018 3 minutes ago, Snecer said: jaz ne nagibam Dej ne streljaj kozlov še ti... Verjamem, da ne drsaš s tacami, nagneš ga pa.... Kremenčkovi 1
Snečer Objavljeno September 6, 2018 Opozori Objavljeno September 6, 2018 pred 8 minutami, C eagle pravi: Dej ne streljaj kozlov še ti... Verjamem, da ne drsaš s tacami, nagneš ga pa.... bolj sem mislil, da ne nagnem po merilih MS, to je pod 45 stopinj do MMovih 70 Igi Pop in C eagle 2
DAMI34 Objavljeno September 6, 2018 Opozori Objavljeno September 6, 2018 pred 15 urami, Vin pravi: Policaj pravi, da je priletel v skale. Če gledaš to sliko od @DAMI34, potem je to kakšnih 100 metrov naprej od table za 60. Ne vem, nočem soditi. Vsakemu se lahko pripeti napaka v presoji. Sem se večkrat tam peljal (Kras je moja omiljena motoristična destinacija), pa se mi ovinek nikoli ni zdel tvegan, vsaj pri hitrostih do recimo 110 km/h ne. slika je napačna, oziroma z napačne strani. pred 11 urami, thumper pravi: ja pa saj veš da jih je premalo pa preobremenjeni so.. če tako pišejo zapisnike o prometnih nesrečah kot je naš glavak rekel v katero smer je vozil...ccc saj po mojem je prav napisal, trčil je od podhoda dalje, v blagem levem ovinku pred 11 urami, Kugelschreiber pravi: Svece so v lepem levem v klanec, smer sezana divaca. Desni mim bivse gostilne, levo gor...svec ful. Ce mal po snecerjevo napisem, tam se je pri normalni voznji nemogoce razbit, kaj sele ubit. Omejitev je 50, si sred vasi, in ovink je tako lep, de bi ga izven naselja komot vozil 150 ni 50, ker vsaj kar sem po guglu gledal ni tabla obrobljena s črno.
DAMI34 Objavljeno September 6, 2018 Opozori Objavljeno September 6, 2018 pred 10 urami, thumper pravi: zdaj naj mi pa en pametn po kmečk razloži kako lahko v levem ovinku s stopalko zadaneš v robnik.. samo če te odnese ven, sicer pa imaš prav, motor bi moral biti nagnjen stran od bankine, pa bi prej z gumo zadel potem pa tras bum pred 1 uro, C eagle pravi: Tam kjer je trčil v skale je že 90... Ker 60 velja do odcepa za Merče. Lahko je preveč navil, ponoči je lahko vlažen in mrzel asfalt. Lahko je kdo prišel nasproti po njegovi strani.... Ura je bila 1 ponoči? Žival na cestišču? 100 vprašanj in 1000 različnih možnosti, pa nobenega odgovora. Res je dobro imet kamerco gor... Če nisi kriv, imajo svojci vsaj to zadoščenje. RIP. bilo je čez dan
sebar Objavljeno September 6, 2018 Opozori Objavljeno September 6, 2018 Če so zgornje slike in pogovor o nedeljski nesreči 34 letnika bom navrgel še en kritičen detajl. Tip je imel izpit cca dva meseca in se v nedeljo praktično prvič vozil sam, brez kolega s katerim sta se tipično vozila naokrog. Nesreča se je zgodila okrog 13h sesir in DAMI34 2
sebar Objavljeno September 6, 2018 Opozori Objavljeno September 6, 2018 (popravljeno) Pa bolj kot razmišljam bolj se mi zdi edini realni scenarij ta, da se je al zasanjal al pa prletel prehitro, pogruntal da nebo šlo, začel glihat motor in z desno tačko zapel robnik nekje na koncu avtobusne. Popravljeno September 6, 2018. Popravil sebar DAMI34 in Andro Asgaard 2
sesir Objavljeno September 6, 2018 Opozori Objavljeno September 6, 2018 pred eno uro, Snecer pravi: Če prav razumem, je vozil iz smeri z desne proti levi na sliki. od viadukta gor. In to je skoz en levi ovinek. Če ga je začelo ven nosit proti robniku (mitas, zalivke, vlaga, noč) in je pri tem zadel s stopalko v robnik, je nato sledil še trk v steno preko robnika @sesir tudi ti si bil sposoben, pa si naredil feler Sem mislil,da bil na L pasu po sliki... Meni se celno prehitevalo v skarje...in ker sem bil prepočasen me se vedno marsikaj boli,njega ko pa bil bolj hiter pač žal več ni a ga tudi ne boli kaj...
DAMI34 Objavljeno September 6, 2018 Opozori Objavljeno September 6, 2018 pred 9 minutami, sebar pravi: Pa bolj kot razmišljam bolj se mi zdi edini realni scenarij ta, da se je al zasanjal al pa prletel prehitro, pogruntal da nebo šlo, začel glihat motor in z desno tačko zapel robnik nekje na koncu avtobusne. razmišljam enako, robnik avtobusne daje pogled široke ceste in če si nepozoren, se potem zadeva skrči. Če je seveda tukaj zadel potem pa ga je na skale naprej vrglo. sesir in Andro Asgaard 2
jskrablin Objavljeno September 6, 2018 Opozori Objavljeno September 6, 2018 pred 35 minutami, sebar pravi: Če so zgornje slike in pogovor o nedeljski nesreči 34 letnika bom navrgel še en kritičen detajl. Tip je imel izpit cca dva meseca in se v nedeljo praktično prvič vozil sam, brez kolega s katerim sta se tipično vozila naokrog. Nesreča se je zgodila okrog 13h "Prehitro" v ovinek (prehitro za znanje voznika, glede na fotko motorja neke nore hitrosti tam ni bilo), se je ustrašil, zmrznil, pogledal v rob ceste (target fixation) in je bilo konec vsega. Sam sem vidal na Vranskem na poligonu kaj je to target fixation v živo... foter pred mano šal s poligona, jaz pa v istem ovinku sam debelo gledal, kako mu je to pri tako nizki hitrosti ratalo. Preprosto - iz nekega razloga se je ustrašil, ratal trd, se zagledal v rob ceste... in kam gledaš tja greš. On se je sam malo po riti po travi zapelal... če je posredi kaka trda ovira je pa situacija hitro kritična. Btw isti foter je kasneje v dnevu še enkrat ponovil isto vajo... v drugem ovinku. Kugelschreiber 1
sebar Objavljeno September 6, 2018 Opozori Objavljeno September 6, 2018 (popravljeno) pred 36 minutami, DAMI34 pravi: razmišljam enako, robnik avtobusne daje pogled široke ceste in če si nepozoren, se potem zadeva skrči. Tko ja. Sicer, ker sem malo bližje nesreči se žlahta na polno pogovarja, da je prišlo do katapulta z večmetrskim poletom ampak nevem kako bi se to zgodilo. Verjetno je ta teorija bolj plod telefonćka pred 33 minutami, jskrablin pravi: "Prehitro" v ovinek (prehitro za znanje voznika, glede na fotko motorja neke nore hitrosti tam ni bilo), se je ustrašil, zmrznil, pogledal v rob ceste (target fixation) in je bilo konec vsega. No sej, prehitro je zelo relativna zadeva Popravljeno September 6, 2018. Popravil sebar
DAMI34 Objavljeno September 6, 2018 Opozori Objavljeno September 6, 2018 pred 46 minutami, sebar pravi: Tko ja. Sicer, ker sem malo bližje nesreči se žlahta na polno pogovarja, da je prišlo do katapulta z večmetrskim poletom ampak nevem kako bi se to zgodilo. Verjetno je ta teorija bolj plod telefonćka polet se zgodi hitro, preverjeno sesir 1
Kugelschreiber Objavljeno September 6, 2018 Opozori Objavljeno September 6, 2018 1 hour ago, jskrablin said: "Prehitro" v ovinek (prehitro za znanje voznika, glede na fotko motorja neke nore hitrosti tam ni bilo), se je ustrašil, zmrznil, pogledal v rob ceste (target fixation) in je bilo konec vsega. Sam sem vidal na Vranskem na poligonu kaj je to target fixation v živo... foter pred mano šal s poligona, jaz pa v istem ovinku sam debelo gledal, kako mu je to pri tako nizki hitrosti ratalo. Preprosto - iz nekega razloga se je ustrašil, ratal trd, se zagledal v rob ceste... in kam gledaš tja greš. On se je sam malo po riti po travi zapelal... če je posredi kaka trda ovira je pa situacija hitro kritična. Btw isti foter je kasneje v dnevu še enkrat ponovil isto vajo... v drugem ovinku. ce je bil res novinec, je blo pol to to. OJOJ OJOJ NE BO ŠLOin res ni šlo. tragedija. sesir 1
Vin Objavljeno September 6, 2018 Opozori Objavljeno September 6, 2018 5 hours ago, sebar said: Če so zgornje slike in pogovor o nedeljski nesreči 34 letnika bom navrgel še en kritičen detajl. Tip je imel izpit cca dva meseca in se v nedeljo praktično prvič vozil sam, brez kolega s katerim sta se tipično vozila naokrog. Nesreča se je zgodila okrog 13h Grozno. Tudi jaz imam izpit dva meseca. Sicer sem bil motorist že pred 15 leti v ZDA, ampak mi razen tistih osnovnih občutkov in motorike ni ostalo nič. Zajebano je biti začetnik pri 35 letih. Bolj kot pri 20. Zaradi več življenjskih izkušenj, izkušenj iz vožnje avta in močnejšega ego tripa, je podzavest pogosto v konfliktu. Možgani ti zmrznejo in sekundo kasneje si na tleh. Si zmeraj rečem, da se meni to ne bo zgodilo, ker sem previden človek, ampak nesreča nikoli ne počiva. C eagle in Andro Asgaard 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se