Primosio Objavljeno September 4, 2018 Deli Objavljeno September 4, 2018 (popravljeno) Ob 3. 9. 2018 ob 14:10, sesir pravi: Hud komentar.... V čem je problem? Srbščina pač nima dvojine. Še dobro je izpadlo, glede na tole Popravljeno September 4, 2018. Popravil Primosio Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 4, 2018 Deli Objavljeno September 4, 2018 pred 5 minutami, farang pravi: Hahaha, @jskrablin, dej ne tok resno no, mal je treba sarkazm vklopit, drgač bo še kdo mislu, da podpiram tako vožnjo. Mi je pa vedno smešna izbira besed ob takih novicah. Divjal, norel ipd. Danes se vsak soliden avto 140 pelje kot da si doma v dnevni na kavču, tako da če se malo zamisliš je 140 takoj na cagru. Še dobro da obstaja tempomat, sicer bi jaz bil že zdavnaj brez vozniške. ... kje se pa to dobi?... pa kolk stane? .... ....a lohk slikaš, kako zgleda? ... to se pravi: 139 km/h... plus odbita rezerva...plus tisti minus nekaj km/h za napako laserskega merilnika hitrosti...... to se pravi, da je imel po števcu krepkih 150?! ... kaj bi šele blo, če bi maus tole vozu...pol pa šele u drugo prešaltu... Igi Pop, farang in maus 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno September 4, 2018 Deli Objavljeno September 4, 2018 Bil bi mandatar, pa niti govoriti ne zna Uh, od kod vlečete takšne primere? Ko je Bajuk (takrat še Andres) postal mandatar je tudi komaj obvladal slovenščino, saj so ga potegnili iz Argentine, samo on je bil Janšev človek. Mislim, da je Gros takrat z bananami mahal po parlamentu. Jelinčiča pa so skoraj kaznovali, ker ga je klical s pravim imenom (v osebni mu je pisalo Andres). Očitno je cirkus stalnica tega parlamenta (zato tudi je okrogle oblike). Resno, dejstvo je, da je Zoki prišel v Slovenijo pokončani šoli in mu manjka znanje slovenščine. Ampak ogromno Slovencev s končano šolo je prav tako polpismenih (vključno z Motosvetom - npr. mirodajni podatki, asvalt in podobno). Za vladanje pa je potrebno še kaj več kot leporečje (Pahor je najboljši dokaz). maxxa, igc1, Miha1985 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno September 4, 2018 Deli Objavljeno September 4, 2018 pred 15 minutami, farang pravi: Mi je pa vedno smešna izbira besed ob takih novicah. Divjal, norel ipd. Danes se vsak soliden avto 140 pelje kot da si doma v dnevni na kavču, tako da če se malo zamisliš je 140 takoj na cagru. Še dobro da obstaja tempomat, sicer bi jaz bil že zdavnaj brez vozniške. Če nisi sposben osnovnega obvladovanja vozila, ki ga upravljaš in/ali osnovnega obvladovanja sebe, pol v dobro sebe in okolice vrni izpit za vozilo, prodaj vozilo in se naokoli vozi s taksiji. Tako preprosto je to. Imam tudi jaz avto, ki zlahka zmore 140 km/h (in še kr solidno prek ) in točno 0 kazni za prehitro vožnjo ali katerikoli drug prekršek. Pa ne vozim lih ko penzič. Razen v naseljih, če se upoštevanje omejitev smatra pod 'vozi ko penzič'. Je smešno kako se ob takih novicah vedno najdejo eni, ki opravičujejo tako vedenje. 60, 70... se 'lahko zgodi' zaradi nepozornosti v naselju. Kakih ~ 150 na števcu se pa ne kr zgodi. In v tem primeru gre za namerno konkretno prekoračitev, ki bi morala biti obravnavana po KZ in ne zgolj po zakonodaji, ki ureja stanje v cestnem prometu. pajkica, sesir, Tedybear in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 4, 2018 Deli Objavljeno September 4, 2018 pred 2 urami, Borutt pravi: Rekord je postavljen. Kdaj pade? https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/skozi-naselje-divjal-139-kilometrov-na-uro.html če je po obvoznici je pussi, če je čez Šutno mu dam kapo dol farang 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno September 4, 2018 Deli Objavljeno September 4, 2018 Na Kamnik info piše da po cesti Duplica - Kamnik in ne obvoznica. Je pa sploh brez veze komentirat dejanja takih debilov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 4, 2018 Deli Objavljeno September 4, 2018 Pravkar, Fazer03 pravi: Na Kamnik info piše da po cesti Duplica - Kamnik in ne obvoznica. Je pa sploh brez veze komentirat dejanja takih debilov. dolgočasna ravna cesta.....3 sekunde do 100, nadaljnih 5 do 150 s staro šajtrgo, rekord ni vreden omembe farang, Igi Pop in sesir 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno September 4, 2018 Deli Objavljeno September 4, 2018 pred 2 urami, DAMI34 pravi: če je po obvoznici je pussi, če je čez Šutno mu dam kapo dol Poišči in napiši, kje je bilo. Na Ljubljanski cesti v strnjenem delu naselja Kamnik, kjer so stanovanjske stavbe, je namreč vozil kar 139 kilometrov na uro, so izmerili policisti. Fazer03 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremenčkovi Objavljeno September 4, 2018 Deli Objavljeno September 4, 2018 pred 5 urami, Borutt pravi: Rekord je postavljen. Kdaj pade? https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/skozi-naselje-divjal-139-kilometrov-na-uro.html Pri nam je večji. 150m od konca omejitve 30 smo postavli merilno tablo, rekorder 148, tovornjakar z polno naloženim priklopnikom ( plohi ) pa 89. Tabla je 3m pred prehodom za pešce, ki ga dnevno prečka vsaj 150 otrok. Policija je kljub večkratni prošnji iz strani občine prisotna par dni na začetku šolskega leta in na dveh drugih lokacijah parkrat letno, približno 20-30× letno pa izvajajo meritve hitrosti na lokalni cesti, ki je 1400m ravnina in beri, dolgo bila v eno smer omejitev 90 v drugo pa 50. Tam se je splačalo čakat za grmom, čeprav ni niti 5% toliko ogrožajoče kot v zgoraj opisanem prehodu-križišču. Ampak v tem križišču se ne da skrit in se ne splača tam stat, ker bi s tem samo umirili promet in povečali varnost. Itak nič ne vem o delu policije, vem sam to, kar mi povejo na sestankih : Ni nas dovolj, ne moremo biti povsod, kriminal se ne povečuje, nesreče tud ne..bla bla. IZTOK in 3nity 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno September 4, 2018 Deli Objavljeno September 4, 2018 pred 56 minutami, Borutt pravi: Poišči in napiši, kje je bilo. Na Ljubljanski cesti v strnjenem delu naselja Kamnik, kjer so stanovanjske stavbe, je namreč vozil kar 139 kilometrov na uro, so izmerili policisti. https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/motorist-po-trcenju-umrl.html to je tvoj rajon maus in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno September 4, 2018 Deli Objavljeno September 4, 2018 ne vem če je rekorf ..vem pa za planino 147.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 4, 2018 Deli Objavljeno September 4, 2018 pred 5 minutami, thumper pravi: ne vem če je rekorf ..vem pa za planino 147.. pomoje je šlo tut več, sam jih niso ujel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremenčkovi Objavljeno September 4, 2018 Deli Objavljeno September 4, 2018 Ob 2. 9. 2018 ob 16:37, Kugelschreiber pravi: http://www.rtvslo.si/crna-kronika/34-letni-motorist-zrsnil-s-ceste-in-trcil-v-zid/464811 jeba tole. Žalostno. Imel je dve hčerkici. Iskrene sožalje bližnjim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno September 4, 2018 Deli Objavljeno September 4, 2018 pred 4 urami, isarajli1 pravi: Pri nam je večji. 150m od konca omejitve 30 smo postavli merilno tablo, rekorder 148, tovornjakar z polno naloženim priklopnikom ( plohi ) pa 89. Tabla je 3m pred prehodom za pešce, ki ga dnevno prečka vsaj 150 otrok. Policija je kljub večkratni prošnji iz strani občine prisotna par dni na začetku šolskega leta in na dveh drugih lokacijah parkrat letno, približno 20-30× letno pa izvajajo meritve hitrosti na lokalni cesti, ki je 1400m ravnina in beri, dolgo bila v eno smer omejitev 90 v drugo pa 50. Tam se je splačalo čakat za grmom, čeprav ni niti 5% toliko ogrožajoče kot v zgoraj opisanem prehodu-križišču. Ampak v tem križišču se ne da skrit in se ne splača tam stat, ker bi s tem samo umirili promet in povečali varnost. Itak nič ne vem o delu policije, vem sam to, kar mi povejo na sestankih : Ni nas dovolj, ne moremo biti povsod, kriminal se ne povečuje, nesreče tud ne..bla bla. Policija je kriva, da idioti počnejo idiotizme. Bravo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 4, 2018 Deli Objavljeno September 4, 2018 26 minutes ago, Borutt said: Policija je kriva, da idioti počnejo idiotizme. Bravo. Samo cakal sem... Kremenčkovi, DAMI34, maxxa in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno September 5, 2018 Deli Objavljeno September 5, 2018 pred 6 urami, Zok pravi: Samo cakal sem... a po novem se bo pijančevanju na delovnem mestu reklo "policvanje"? Kremenčkovi, sesir, DAMI34 in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno September 5, 2018 Deli Objavljeno September 5, 2018 https://www.zurnal24.si/slovenija/crna-kronika/policija-v-zvezi-z-nesreco-poslala-nujno-obvestilo-315540 Tista cesta je tako ravna in široka, z novim asvaltom, da bi lahko zapeljal na naspritni pas le, če bi mu bilo slabo. Pa še omejitve so in če je bil tujec, jih je morda celo upošteval. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Primosio Objavljeno September 5, 2018 Deli Objavljeno September 5, 2018 pred 9 urami, Borutt pravi: Policija je kriva, da idioti počnejo idiotizme. Bravo. Joj, spet ta tvoja mantra. V večini primerov so za prometne nesreče krivi vozniki, res je. Je pa tudi določen delež prometnih nesreč, ko bi morali iskati vzroke pri upravljalcih ceste. Verjamem, da se kdaj pa kdaj ugotovi tudi na njihovi strani nepravilno ravnanje oz. opustitev dolžnega ravnanja, vendar ko se nesreča že zgodi je prepozno. Prej bi morali ukrepati, ne samo takrat, ko že pride do posledice. Saj veva, policija je dolžna tudi preprečevati prekrške, ne samo odkrivati in ukrepati. In ni edini način za preprečevanje ukrepanje. Kremenčkovi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 5, 2018 Deli Objavljeno September 5, 2018 pred 44 minutami, Primosio pravi: Verjamem, da se kdaj pa kdaj ugotovi tudi na njihovi strani nepravilno ravnanje oz. opustitev dolžnega ravnanja, vendar ko se nesreča že zgodi je prepozno. verjemi mi na besedo, da vedno ko pride do kakšnega sranja na avtocesti, najprej pregledajo, ali je vzdrževalec avtoceste pomanjkljivo kaj naredil (zaporo, označevanje, itd itd). Ali to delajo samo na avtocestah ali tudi na drugih cestah ne vem, vem pa da to na avtocestah redno počnejo. Kolikokrat so ugotovili krivdo na strani vzdrževalca avtoceste ne vem. Če bi mel ta podatek, bi ga javno objavil. Lahko pa Borutt pove, kolikokrat so ovadili vzdrževalca avtoceste .. če mogoče ima ta podatek. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Primosio Objavljeno September 5, 2018 Deli Objavljeno September 5, 2018 pred 35 minutami, maus pravi: verjemi mi na besedo, Verjamem, da preverijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IZTOK Objavljeno September 5, 2018 Deli Objavljeno September 5, 2018 pred 15 urami, isarajli1 pravi: Pri nam je večji. 150m od konca omejitve 30 smo postavli merilno tablo, rekorder 148, tovornjakar z polno naloženim priklopnikom ( plohi ) pa 89. Tabla je 3m pred prehodom za pešce, ki ga dnevno prečka vsaj 150 otrok. Policija je kljub večkratni prošnji iz strani občine prisotna par dni na začetku šolskega leta in na dveh drugih lokacijah parkrat letno, približno 20-30× letno pa izvajajo meritve hitrosti na lokalni cesti, ki je 1400m ravnina in beri, dolgo bila v eno smer omejitev 90 v drugo pa 50. Tam se je splačalo čakat za grmom, čeprav ni niti 5% toliko ogrožajoče kot v zgoraj opisanem prehodu-križišču. Ampak v tem križišču se ne da skrit in se ne splača tam stat, ker bi s tem samo umirili promet in povečali varnost. Itak nič ne vem o delu policije, vem sam to, kar mi povejo na sestankih : Ni nas dovolj, ne moremo biti povsod, kriminal se ne povečuje, nesreče tud ne..bla bla. Imam enake izkusnje z njimi. Nekoristni inkasanti. Pri nas je bil pred leti problem, so zaceli kamionarji parkirat v ulici, kjer je izklljucno stanovanjska cetrt. Sleperje Romuni parkirali na plocnik in cesto, tako da je oboje oviral. Klicali policijo in nic. Po posredovanju obcine prisli enkrat. Ko sem enkrat klical in pizdil mi je policaj rekel, da nimajo dovolj parkirisc na AC in je bolje da se tako spocije sofer kot pa da vozi utrujen. Meni pa pred hiso na plocniku brni hladilni agregat na Romunskem sleperju. Ko sem zagrozil z klicom na PU so prisli in mu dali opozorilo in ga napotili stran. Meni bi dal ziher kazen za oviranje prometa. Skrivanje v grmove pa jim kar gre od rok. To so moje izkusnje, neucinkoviti do amena. Zato imam o njih slabo mnenje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremenčkovi Objavljeno September 5, 2018 Deli Objavljeno September 5, 2018 pred 11 urami, Borutt pravi: Policija je kriva, da idioti počnejo idiotizme. Bravo. Karkoli jemlješ, mora bit res močno. Sem pa že ob pisanju vedel, da ne boš razumel. Ne vem, morda imaš tako ozek pogled zaradi čelade. Nekatere imajo večji vidni kot, če ti kupimo takšno, boš mogoče spregledal ?! TakeALookAround, thumper in dr.looney 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 5, 2018 Deli Objavljeno September 5, 2018 (popravljeno) 2 hours ago, maus said: verjemi mi na besedo, da vedno ko pride do kakšnega sranja na avtocesti, najprej pregledajo, ali je vzdrževalec avtoceste pomanjkljivo kaj naredil (zaporo, označevanje, itd itd). Ali to delajo samo na avtocestah ali tudi na drugih cestah ne vem, vem pa da to na avtocestah redno počnejo. Ko ze omenjas napacno oznacevanje - kolikokrat sem ze videl, da v naselju popravljajo bankine (ki jih ne bi bilo, ce bi bile asfaltne mulde - ampak ne, to pa stane 5% vec, kasnejsi stroski z vzdrzevanjem nimajo veze), in sredi naselja te pricaka tabla 70, potem pa 40 ali 50, in malo naprej delo na cesti... ...je pa to en redkih nacinov, da se v strnjenem naselju legalno peljes 70 - cetudi le med znakoma... Popravljeno September 5, 2018. Popravil Zok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 5, 2018 Deli Objavljeno September 5, 2018 pred 18 minutami, Zok pravi: Ko ze omenjas napacno oznacevanje - kolikokrat sem ze videl, da v naselju popravljajo bankine (ki jih ne bi bilo, ce bi bile asfaltne mulde - ampak ne, to pa stane 5% vec, kasnejsi stroski z vzdrzevanjem nimajo veze), in sredi naselja te pricaka tabla 70, potem pa 40 ali 50, in malo naprej delo na cesti... ...je pa to en redkih nacinov, da se v strnjenem naselju legalno peljes 70 - cetudi le med znakoma... boljše so betonske mulde... najslabše so bankine, z nasutim peskom in nasute par cm nad nivojem asfalta.. vsak dežek ali pa fitipaldi, ki seka, pesek zmeče na vozno površino. omejitve hitrosti, ki so začasno postavljene ob delu in zaporah, so v notranjosti rumene barve ... zaradi tega veš, da je to začasna tabla in da je delo na cesti, četudi ni znaka "delo na cesti" Bostjan L in Zok 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremenčkovi Objavljeno September 5, 2018 Deli Objavljeno September 5, 2018 pred 2 urami, maus pravi: boljše so betonske mulde... najslabše so bankine, z nasutim peskom in nasute par cm nad nivojem asfalta.. vsak dežek ali pa fitipaldi, ki seka, pesek zmeče na vozno površino. omejitve hitrosti, ki so začasno postavljene ob delu in zaporah, so v notranjosti rumene barve ... zaradi tega veš, da je to začasna tabla in da je delo na cesti, četudi ni znaka "delo na cesti" Tu se pa ne strinjam. Betonske bankine so slabe, beton poka, se kruši in sol ga hitro poškoduje. Najboljše so asvaltne. Pri pesku pa je težava spiranje, ker se ne izvajajo z pravim peskom, v večini primerov se ne potlačijo z valarjem ali žabo, še večja težava pa je ker ni padca vstran od cestišča. Voda zateka pod asvalt in tako začne ob robu asvalt pokat. Pesek je težaven tudi, ker ga spira v jaške ( vsaj 60% teh je nepravilno narejenih ) , kar pomeni, da je potrebno večkratno čiščenje, ker se to ne izvaja redno, pa so posledice včasih katastrofalne. Ampak nimam pojma ker nisem cestar niti policaj. Pri nam smo lani začeli izvajat bankine-mulde vse asvaltirane. thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se