DAMI34 Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 (popravljeno) pred 8 minutami, Fazer03 pravi: Ha , ha ... mogoče je tebi smešno (pa sigurno še komu tu na forumu) meni pa ni ... varno pa ni eno ne drugo: na AC 200 km/h pri takšni gostoti prometa in nepredvidljivih šoferjih (kamioni, Romuni v kombijih ....) in situacijah je po moje prav tako nevarno in neumno početje. Pri taki gostoti je nemogoče, če je pa AC fraj, je pa čisto mogoče, z avtom ali mopedom, preverjeno čiw čiw, še sem živ. Pa prosim, včash bi človek rabil pospešiti do 150km/h da gre mim nekoga, pa potem spustit nazaj na 130-140 a zato je kriminalc? Še kazni ti ne napišejo za tako brzino. Ti mastni naslovi je samo odraz časa kislih kumaric in pretirano napihovanje nečesa, ki ni nič posebnega. Popravljeno Avgust 23, 2016. Popravil DAMI34 TakeALookAround, kotzi, SF in 3 others 6
Snečer Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 http://www.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/foto-karmen-umrla-takoj-marino-v-bolnisnici
Fazer03 Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 pred 7 minutami, DAMI34 pravi: Pa prosim, včash bi človek rabil pospešiti do 150km/h da gre mim nekoga, pa potem spustit nazaj na 130-140 a zato je kriminalc? Še kazni ti ne napišejo za tako brzino. Saj je logično: kolikor mi je znano, mora meritev z mobilnim radarjem trajati kar nekaj časa, da potem dobijo na neki prevoženi razdalji povprečno hitrost. In ja se strinjam: potrebno je razlikovati met tiščanjem in pa pospeševanjem ter potem s5 s kolikor toliko normalno hitrostjo dalje .... ja in kje je sedaj 200 km/h? 130-140 pač to ni Ti mastni naslovi je samo odraz časa kislih kumaric in pretirano napihovanje nečesa, ki ni nič posebnega. Zadnjič sem prebral pogovor z novinarjem B. Videmškom - po njegovem tega ni več odkar so na svetu vse mogoče oblike elekronskega obveščanja.
DAMI34 Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 A potem nisi nikoli še šel po AC 200km/h? Z bilokaterim vozilom? Sam prašam.. Bmflar in I30 2
Ciko86 Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 1x sem bil divjak sedaj ne vec... Bmflar, DAMI34 in KARMEN1 3
DAMI34 Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 Pravkar, Ciko86 pravi: 1x sem bil divjak sedaj ne vec... men mal vobla pr 265...se mi zdi da ga preveč na zadnjo dviguje I30 in Bmflar 2
Fazer03 Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 pred 19 minutami, DAMI34 pravi: A potem nisi nikoli še šel po AC 200km/h? Z bilokaterim vozilom? Sam prašam.. Mislim da, ampak je od tega že toliko časa, da se žal ne spomnim ...
Bmflar Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 pred 28 minutami, DAMI34 pravi: A potem nisi nikoli še šel po AC 200km/h? Z bilokaterim vozilom? Sam prašam.. 247 Lohka pokažem potrdilo uradne meritve pik1, DAMI34, maus in 3 others 6
Popularna objava maus Objavljeno Avgust 23, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 (popravljeno) res se ne sme diujat a ne znate uživat u izi vožnji včasih pa res paše ampak .... včasih pa moj zlobni drugi jaz, obrne ročko za gas, prvi jaz ne bi nikoli tega naredil... včasih zmaga on .. včasih jaz ... zalotim pa se, da zadnje čase prvi jaz večkrat zmagam ... jebiga .. staram se v službi v kravati, na cesti pa v zagati Popravljeno Avgust 23, 2016. Popravil maus pik1, TakeALookAround, KARMEN1 in 11 others 14
pik1 Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 . ... divjaki objestni ... Bmflar, DAMI34 in maus 3
DAMI34 Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 ni res, včasih smo sam mau razposajeni pred 2 minutami, maus pravi: res se ne sme diujat a ne znate uživat u izi vožnji včasih pa res paše ampak .... včasih pa moj zlobni drugi jaz, obrne ročko za gas, prvi jaz ne bi nikoli tega naredil... včasih zmaga on .. včasih jaz ... zalotim pa se, da zadnje čase prvi jaz večkrat zmagam ... jebiga .. staram se sm lih razmišljal, tvoj drugi jaz tut men kdaj ročko obrne Bmflar, Hornet9, maus in 2 others 5
KARMEN1 Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 Lagano sportski . Pravzaprav lagano . Bmflar, C eagle in maus 3
I30 Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 pred 1 minuto, KARMEN1 pravi: Lagano sportski . Pravzaprav lagano . To je pol lagano turistički - LT. maus in C eagle 2
KARMEN1 Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 Ja, tako . C eagle, maus in Bmflar 3
maus Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 pred 1 uro, KARMEN1 pravi: Ja, tako . tko k Lorenzo v dežju lagano sportski Bmflar, DAMI34, gretzky in 3 others 6
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Avgust 23, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 moj kuža se ful boji dežja, pa ful se upira ko zuni dž pada, pa sm mislu, da bi mu dal ime Lorenco solorider, gretzky, Kor13 in 11 others 14
Bmflar Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 pred 5 minutami, DAMI34 pravi: moj kuža se ful boji dežja, pa ful se upira ko zuni dž pada, pa sm mislu, da bi mu dal ime Lorenco Dobiš za pir .... ... u četrtek DAMI34 in maus 2
.... Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 pred 46 minutami, DAMI34 pravi: moj kuža se ful boji dežja, pa ful se upira ko zuni dž pada, pa sm mislu, da bi mu dal ime Lorenco Še kuža je hitrejši v dežju solorider, maus in DAMI34 3
solorider Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 pred eno uro, maus pravi: tko k Lorenzo v dežju lagano sportski v dežju si ti zmerom sedemnajsti! maus 1
Darko3g Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 pred 9 urami, DAMI34 pravi: 1 mesec se ne sme po Hrvaški voziti. Sicer pa ne vem kake kazni majo, meni in Piku je "kao nameril 89km/h" na 50 omejitve, pa je grozil s kaznijo 5000kun. Pol je pa Pik znoru, da ni res. Na koncu je pristal na podkupnino 200kun. ____________ Prepoved vožnje za en mesec pomeni to,da ne sme uporabljat vozniške,izključno na Hrvaškem,kar pomeni,da je zdaj v hrvaškem registru prekrškarjev in če ga na Hrvaškem zalotijo,da vozi avto,motor,kamijon,oz.karkoli,bo spet kaznovan,pri nas pa se laho nemoteno vozi. Spomnim se, da je nekdo imel podobno prepoved v Nemčiji (menda 3 mesece - ali 6). In se pač ni vozil po Nemčiji. Ko se je kasneje spet vozil in so ga ustavili, je imel težave, saj ni mogel dokazati, da se ni vozil - menda bi moral vozniško deponirati pri njih.
thumper Objavljeno Avgust 24, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2016 pred 11 urami, Darko3g pravi: Spomnim se, da je nekdo imel podobno prepoved v Nemčiji (menda 3 mesece - ali 6). In se pač ni vozil po Nemčiji. Ko se je kasneje spet vozil in so ga ustavili, je imel težave, saj ni mogel dokazati, da se ni vozil - menda bi moral vozniško deponirati pri njih. ta je mal bosa v teh časih .. kazen je zapisana v sistem in to lahko preverijo , ko ga ustavijo .. torej če ga 3 ali 6 mesecev niso ustavili v nemčiji se za zakon ni prekršil ..isto bi bilo , če bi izpit deponiral...bi se lahko vozil brez izpita če ga nebi ustavili kjub prepovedi - potemtakem bi imel težave tudi v primeru deponiranega izpita , saj ko bi ga šel dvignit bi mu lahko rekli da se je vozil brez saj nebi mogel dokazati da se ni vozil .. šankistične bučke .. StaraFeltna 1
ukica Objavljeno Avgust 24, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2016 15 hours ago, thumper said: ta je mal bosa v teh časih .. kazen je zapisana v sistem in to lahko preverijo , ko ga ustavijo .. torej če ga 3 ali 6 mesecev niso ustavili v nemčiji se za zakon ni prekršil ..isto bi bilo , če bi izpit deponiral...bi se lahko vozil brez izpita če ga nebi ustavili kjub prepovedi - potemtakem bi imel težave tudi v primeru deponiranega izpita , saj ko bi ga šel dvignit bi mu lahko rekli da se je vozil brez saj nebi mogel dokazati da se ni vozil .. šankistične bučke .. Res je da imamo uber hude sisteme in nevem kaj vse, ampak ko prevec napihas ti izpit fizicno vzamejo za 24ur, kajne? Vecja efwktiva bi bila treznenje, ampak okej.. Cca 5,6 let nazaj sem peljal kolega dvignit izpit na Brdo ker je prevec napihal.. Ali je to se zmeraj tako?
Kmet2 Objavljeno Avgust 24, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2016 Pravkar, ukica pravi: Res je da imamo uber hude sisteme in nevem kaj vse, ampak ko prevec napihas ti izpit fizicno vzamejo za 24ur, kajne? Vecja efwktiva bi bila treznenje, ampak okej.. Cca 5,6 let nazaj sem peljal kolega dvignit izpit na Brdo ker je prevec napihal.. Ali je to se zmeraj tako? Katera enota ga je vzela tam si ga šel iskat ,,,,,..Vič,Šiška itd ....
maus Objavljeno Avgust 24, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2016 pred 18 minutami, Kmet2 pravi: Katera enota ga je vzela tam si ga šel iskat ,,,,,..Vič,Šiška itd .... republiška Bmflar in Kmet2 2
thumper Objavljeno Avgust 25, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2016 pred 8 urami, ukica pravi: Res je da imamo uber hude sisteme in nevem kaj vse, ampak ko prevec napihas ti izpit fizicno vzamejo za 24ur, kajne? Vecja efwktiva bi bila treznenje, ampak okej.. Cca 5,6 let nazaj sem peljal kolega dvignit izpit na Brdo ker je prevec napihal.. Ali je to se zmeraj tako? a boš rekel , da ni več treznjenja? Bmflar 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se