Skoči na vsebino

Cestno črno sivo nabijanje in moraliziranje

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
pred 8 minutami, Fazer03 pravi:

Ha , ha ... mogoče je tebi smešno (pa sigurno še komu tu na forumu) meni pa ni ... varno pa ni eno ne drugo: na AC 200 km/h pri takšni gostoti prometa in nepredvidljivih šoferjih (kamioni, Romuni v kombijih ....) in situacijah je po moje prav tako nevarno in neumno početje.

Pri taki gostoti je nemogoče, če je pa AC fraj, je pa čisto mogoče, z avtom ali mopedom, preverjeno

čiw čiw, še sem živ. :P

Pa prosim, včash bi človek rabil pospešiti do 150km/h da gre mim nekoga, pa potem spustit nazaj na 130-140 a zato je kriminalc?

Še kazni ti ne napišejo za tako brzino.

Ti mastni naslovi je samo odraz časa kislih kumaric in pretirano napihovanje nečesa, ki ni nič posebnega.

Popravljeno . Popravil DAMI34
Objavljeno
pred 7 minutami, DAMI34 pravi:

Pa prosim, včash bi človek rabil pospešiti do 150km/h da gre mim nekoga, pa potem spustit nazaj na 130-140 a zato je kriminalc?

Še kazni ti ne napišejo za tako brzino.

Saj je logično: kolikor mi je znano, mora meritev z mobilnim radarjem trajati kar nekaj časa, da potem dobijo na neki prevoženi razdalji povprečno hitrost. In ja se  strinjam: potrebno je razlikovati met tiščanjem in pa pospeševanjem ter potem s5 s kolikor toliko normalno hitrostjo dalje .... ja in kje je sedaj 200 km/h? 130-140 pač to ni

Ti mastni naslovi je samo odraz časa kislih kumaric in pretirano napihovanje nečesa, ki ni nič posebnega.

Zadnjič sem prebral pogovor z novinarjem B. Videmškom - po njegovem tega ni več odkar so na svetu vse mogoče oblike elekronskega obveščanja.

Objavljeno

A potem nisi nikoli še šel po AC 200km/h? Z bilokaterim vozilom?

Sam prašam..

• Všeč mi je 2
Objavljeno

1x sem bil divjak sedaj ne vec...

636074059680565981.jpg

• Všeč mi je 3
Objavljeno
Pravkar, Ciko86 pravi:

1x sem bil divjak sedaj ne vec...

636074059680565981.jpg

men mal vobla pr 265...se mi zdi da ga preveč na zadnjo dviguje :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 19 minutami, DAMI34 pravi:

Sam prašam..

Mislim da, ampak je od tega že toliko časa, da se žal ne spomnim ... :?

Objavljeno
pred 28 minutami, DAMI34 pravi:

Sam prašam..

247 :blush: 

Lohka pokažem potrdilo uradne meritve :P

Objavljeno

.

... divjaki objestni ... :sleep2:

• Všeč mi je 3
Objavljeno

ni res, včasih smo sam mau razposajeni :P

pred 2 minutami, maus pravi:

res se ne sme diujat :nono:

a ne znate uživat u izi vožnji :?

včasih pa res paše :P

ampak .... včasih pa moj zlobni drugi jaz, obrne ročko za gas,  prvi jaz ne bi nikoli tega naredil... 

včasih zmaga on .. včasih jaz ... zalotim pa se, da zadnje čase prvi jaz večkrat zmagam ... 

jebiga .. staram se :dry: 

:ninja: 

sm lih razmišljal, tvoj drugi jaz tut men kdaj ročko obrne :blush:

Objavljeno

Lagano sportski :doze:.

Pravzaprav lagano :whistle:.

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 1 minuto, KARMEN1 pravi:

Lagano sportski :doze:.

Pravzaprav lagano :whistle:.

To je pol lagano turistički - LT.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 1 uro, KARMEN1 pravi:

Ja, tako :cool:.

tko k Lorenzo v dežju :?

lagano sportski :P

Objavljeno
pred 5 minutami, DAMI34 pravi:

moj kuža se ful boji dežja, pa ful se upira ko zuni dž pada, pa sm mislu, da bi mu dal ime Lorenco :P

rain-dog.jpg?w=604

Dobiš za pir .... 

... u četrtek :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 46 minutami, DAMI34 pravi:

moj kuža se ful boji dežja, pa ful se upira ko zuni dž pada, pa sm mislu, da bi mu dal ime Lorenco :P

rain-dog.jpg?w=604

Še kuža je hitrejši v dežju :lol1:

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred eno uro, maus pravi:

tko k Lorenzo v dežju :?

lagano sportski :P

v dežju si ti zmerom sedemnajsti!  :lol1:

Objavljeno
pred 9 urami, DAMI34 pravi:

1 mesec se ne sme po Hrvaški voziti. Sicer pa ne vem kake kazni majo, meni in Piku je "kao nameril 89km/h" na 50 omejitve, pa je grozil s kaznijo 5000kun. Pol je pa Pik znoru, da ni res. Na koncu je pristal na podkupnino 200kun.

Prepoved vožnje za en mesec pomeni to,da ne sme uporabljat vozniške,izključno na Hrvaškem,kar pomeni,da je zdaj v hrvaškem registru prekrškarjev in če ga na Hrvaškem zalotijo,da vozi avto,motor,kamijon,oz.karkoli,bo spet kaznovan,pri nas pa se laho nemoteno vozi.

Spomnim se, da je nekdo imel podobno prepoved v Nemčiji (menda 3 mesece - ali 6). In se pač ni vozil po Nemčiji. Ko se je kasneje spet vozil in so ga ustavili, je imel težave, saj ni mogel dokazati, da se ni vozil - menda bi moral vozniško deponirati pri njih.

Objavljeno
pred 11 urami, Darko3g pravi:

Spomnim se, da je nekdo imel podobno prepoved v Nemčiji (menda 3 mesece - ali 6). In se pač ni vozil po Nemčiji. Ko se je kasneje spet vozil in so ga ustavili, je imel težave, saj ni mogel dokazati, da se ni vozil - menda bi moral vozniško deponirati pri njih.

ta je mal bosa v teh časih .. kazen je zapisana v sistem in to lahko preverijo , ko ga ustavijo .. torej če ga 3 ali 6 mesecev niso ustavili v nemčiji se za zakon ni prekršil ..isto bi bilo , če bi izpit deponiral...bi se lahko vozil brez izpita če ga nebi ustavili kjub prepovedi - 

potemtakem bi imel težave tudi v primeru deponiranega izpita , saj ko bi ga šel dvignit bi mu lahko rekli da se je vozil brez saj nebi mogel dokazati da se ni vozil .. šankistične bučke .. :ras:

• Všeč mi je 1
Objavljeno
15 hours ago, thumper said:

ta je mal bosa v teh časih .. kazen je zapisana v sistem in to lahko preverijo , ko ga ustavijo .. torej če ga 3 ali 6 mesecev niso ustavili v nemčiji se za zakon ni prekršil ..isto bi bilo , če bi izpit deponiral...bi se lahko vozil brez izpita če ga nebi ustavili kjub prepovedi - 

potemtakem bi imel težave tudi v primeru deponiranega izpita , saj ko bi ga šel dvignit bi mu lahko rekli da se je vozil brez saj nebi mogel dokazati da se ni vozil .. šankistične bučke .. :ras:

Res je da imamo uber hude sisteme in nevem kaj vse, ampak ko prevec napihas ti izpit fizicno vzamejo za 24ur, kajne? :) Vecja efwktiva bi bila treznenje, ampak okej..

Cca 5,6 let nazaj sem peljal kolega dvignit izpit na Brdo ker je prevec napihal.. Ali je to se zmeraj tako? :) 

Objavljeno
Pravkar, ukica pravi:

Res je da imamo uber hude sisteme in nevem kaj vse, ampak ko prevec napihas ti izpit fizicno vzamejo za 24ur, kajne? :) Vecja efwktiva bi bila treznenje, ampak okej..

Cca 5,6 let nazaj sem peljal kolega dvignit izpit na Brdo ker je prevec napihal.. Ali je to se zmeraj tako? :) 

Katera enota ga je vzela tam si ga šel iskat ,,,,,..Vič,Šiška itd ....

Objavljeno
pred 18 minutami, Kmet2 pravi:

Katera enota ga je vzela tam si ga šel iskat ,,,,,..Vič,Šiška itd ....

republiška :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 8 urami, ukica pravi:

a boš rekel , da ni več treznjenja? 

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!