Skoči na vsebino

Cestno črno sivo nabijanje in moraliziranje

Vanga

Priporočene objave

pred 1 uro, C eagle pravi:

Sej greva tut midva v tisto smer:fyou:

Ta"cesta" je za vse enaka :ras:,

Sam nekaterim je med potjo lažje:lol1:

.

... me ne skrbi ... itak se ponavad zgubim ... :eek:

... tko da ... sigurn ne grem po tej poti ... :kva2:

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 urami, thumper pravi:

:? sploh ne najdem najmanjše povezave med temi posti in cesto..pa mam dobro domišljijo ..

moram it k sricu guglu pogledat stanje na cestah....

policajka iz Modrić-a je bila vezni člen, oz. ... :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

http://4d.rtvslo.si/arhiv/prispevki-in-izjave-prvi-dnevnik/174434413

Lahko je oprema še tako svetleča in imaš poleg utripajočih luči zraven tudi sireno ampak če človek spi za volanom, je gluh in mogoče tudi slep hkrati vam "kvazi vidnost" ki jo imate v fluo barvah oblečeno na sebi in motorju ne bo dala nobene večje varnosti. Videli vas bodo samo tisti, ki gledajo na cesto in so pri vožnji zbrani! Za ostale ste/smo samo kanonfotr na dveh kolesih.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

14705738_1794730224101908_9157673972245070406_n.jpgDo trka naj bi prišlo v trenutku, ko je bilo osebno vozilo že poravnano na glavni cesti. 

pa koga imajo za norca??? 

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ob 28. 10. 2016 at 9:54, Borutt pravi:

Staraš se :jezik:.

bolje se je starat pa da ostaja um iskriv kot bit mlad polcaj..

Ob 28. 10. 2016 at 13:22, gsxf750 pravi:

policajka iz Modrić-a je bila vlečni člen, oz. ... :P

vsaj nekej dobrega .. :P

pred 23 urami, bikez pravi:

Jaz vidim bejbe non-stop na telefonu ko vozijo, tipe občasno. Pa ni važn al je sama al pa ima otroka v avtu. Podpiram skrite patrulje, ki bi polovile takšne pilote, seveda s pomočjo slikovnega dokaza. Kazen bi dal pa jurja + 9 pik. Te dobijo 2x, ode izpit.

kje v katerem zakonu to piše ? daj link al pa prilepi k drgač ne verjamem .. :smoke:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 13 urami, ftp pravi:

Ena današnja aventura. Vozim za črnim mercedesom LJ registracije. Pred mejnim prehodom se ustavi in začne iskati osebno, ki ji padla na tla. Seveda zavore ne uporablja in avto lepo nazaj v mene, se nasedi na moje prednje kolo.. Ko pride ven jo prosim za podtke pa izjavi "kaj bi vi radi, saj ste se vi zaletevi v mene" . Ko sem šel do policistov, ki so bili 10m naprej, pa je le dala podatke.

Gospa je sodnica okrajnega sodišča v Ljubljani.  :?

Jp ,taki,take sploh mislijo da so več kot raja in tudi so ,s sprejemom raznih zakonov ki dobesedno ločujejo ljudi na tiste in one .....banda pokvarjena  !!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 12 urami, Kmet2 pravi:

Jp ,taki,take sploh mislijo da so več kot raja in tudi so ,s sprejemom raznih zakonov ki dobesedno ločujejo ljudi na tiste in one .....banda pokvarjena  !!!

Prasica :ras:, dol z njo :BUA:

:lol1:

pred 12 urami, jskrablin pravi:

Gre se za igro verjetnosti. Fluo barve, pri vozilih na nujni vožnji pa še svetlobna in zvočna signalizacija povečujejo verjetnost, da te okolica opazi. Oziroma zmanjšujejo verjetnost, da te spregleda.

So pa ljudje, pri katerih nič ne zaleže. Samo zaradi takih ne bojo od zdaj naprej rešilci pofarbani v maskirne barve in vozili brez dodatne signalizacije ane?

Jaz bi one, ki spregledajo pravilno označeno vozilo na nujni vožnji (zvočni in svetlobni signali) in zaradi tega povzročijo prometno nesrečo, poslal na izredni zdravniški (na njihove stroške) in odvzem vseh kategorij dokler se ne ugotovi, a je človek sploh sposoben za silo dobro upravljati z vozilom. V kolikor pa je vzrok za nesrečo očitna malomarnost (buljenje v telefon, drkanje kurca za volanom in podobno), pa adijo vse kategorije za vedno.

Bi se moral enkrat peljati z vozilom s prednostjo oziroma na nujni vožnji. Luda kuča, kaj nekateri počnejo. 

Ampak, ko smo s provido, vključimo snemanje in kasneje pošiljamo pozdravčke. Evrske pozdravčke. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 14 urami, Borutt pravi:

Prasica :ras:, dol z njo :BUA:

:lol1:

Bi se moral enkrat peljati z vozilom s prednostjo oziroma na nujni vožnji. Luda kuča, kaj nekateri počnejo. 

Ampak, ko smo s provido, vključimo snemanje in kasneje pošiljamo pozdravčke. Evrske pozdravčke. 

včasih so jih gor obešali.. če jo daš dol ima lahko še kaj od tega .. naj bo tam zgoraj kamor se dela da paše...

pred 35 minutami, Arzen pravi:

Ko sem sam delal čez poletje študentsko delo (redar na parkirišču sejma), mi je želel en gospod parkirat avto pri vrtcu, češ po otroka grem (registrska iz drugega konca SLO), a ker večino, ki ima otroke v vrtcu poznam, saj je to bil moj rojstni kraj, sem bil v dvomih, a sem ga vseeno spustil. Ko sem videl, da je šel zadaj za vrtcem okoli proti sejmu, sem mu spustil gume. Golazen je vozila novejšega mercedesa, a ni mogel dati 2€ za celodnevno karto. Isto bil sodnik (sem kasneje izvedel). 

rečeš mu : gospod prva ura je 100e , vkaka nasjednja pa 100e več .. če pridete nazaj iz vrtca z otrokom dobite denar nazaj .. 

iz teh prvih 100e lahko plačaš karte in parking za sejem tistim , za katere oceniš , da si ne morejo privoščiti čevapov za celo družino..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

43 minutes ago, Arzen said:

Ko sem sam delal čez poletje študentsko delo (redar na parkirišču sejma), mi je želel en gospod parkirat avto pri vrtcu, češ po otroka grem (registrska iz drugega konca SLO), a ker večino, ki ima otroke v vrtcu poznam, saj je to bil moj rojstni kraj, sem bil v dvomih, a sem ga vseeno spustil. Ko sem videl, da je šel zadaj za vrtcem okoli proti sejmu, sem mu spustil gume. Golazen je vozila novejšega mercedesa, a ni mogel dati 2€ za celodnevno karto. Isto bil sodnik (sem kasneje izvedel). 

Sem te "lajkou", čeprav vem, da to ni lepo :whistle:...

Ajd!

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ZGODBA, KI JE ŠOKIRALA SVET: Punca umrla v avtu, ampak njenih besed nikoli ne boste pozabili...

“Odšla sem iz zabave in spomnila sem se kaj si mi rekla, mama...da naj ne pijem...”

“Odšla sem iz zabave in spomnila sem se kaj si mi rekla, mama...da naj ne pijem alkohola, zato sem raje pila sok. Počutila sem se ponosno sama nase, ker sem bila drugačna kot mnogo drugih. Ubogala sem tvoj nasvet, ki je bil naravnost odličen. Ko se je zabava končala, so ljudje, ki niso bili sposobni sami voziti, sedali v avtomobile in se odpeljali. Odšla sem do avtomobila in verjela, da se bom v dobri veri pripeljala domov. Nikoli si nisem mislila, da me bo kaj takega čakalo. Sedaj ležim v avtomobilu in se ne morem premikati. Slišim policista, ki je govoril:"Fant, ki je naredil tole nesrečo je bil pijan..."

"Njegov glas se je slišal izredno daleč. Bila sem cela v svoji krvi, poskušala sem biti mirna. NIsem želela kričati. Slišala sem zdravnike kako so rekli:"Tale punca bo umrla." Zgleda, da je ta mladi fant letel s polno hitrostjo. Vozil je pijan in zaradi njega bom umrla. Zakaj to ljudje počnejo, ko vedo, da lahko uničijo ogromno življenj.

Povej mojim sestram, da naj ne jočejo, povej mojemu očetu, da naj bo močan. Ko pridem v raj bom pazila na vse vas. Nekdo bi moral naučiti tega fanta, da ne sme piti ko vozi. Morda mu tega starši nikoli niso povedali. Vedno težje diham. Mama, to so moji zadnji trenutki in počutim se izredno slabo. Rada bi te objela mama. Rada bi, da ti povem, kako te imam rada...Adijo..."

Vse te besede je napisal novinar, ki je bil blizu nesreče. Punca je govorila te besede, ko je umirala, novinar pa jih je zelo pazljivo napisal. Ta novinar je začel s to kampanjo... Pošljite tole sporočilo vsem vašim prijateljem, sorodnikom in vsem, ki jih poznate. Mogoče bo prav to sporočilo rešilo vaše življenje. Ne pustite niti drugim, da vozijo ko so pijani. Delite tole zgodbo in vsem dajte vedeti, da nikoli ni dobro voziti pijan... 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Glede debate o odvzemu prednosti reševalcu motoristu, mislim, da ni mogoče kar tako obsojat ne enega ne drugega. Vsekakor vožnja od udeleženca v prometu zahteva popolno zbranost in skoncentriranost in ne samo neko rutinirano, da nebom rekel nagonsko dejavnost. Glede konkretnega primera pa moje osebno mnenje. Vsekakor je zavijanje gospe ali gospodične v levo na dovoz pred srednjo šolo povzročilo nezgodo kar je nedvomno, vendar pa sem mnenja, da bi tudi motorist imel kar nekaj težav z zavijanjem nazaj na desno stran po tem ko bi prehitel gospo, da bi prišel pred otokom  in prehodom za pešce na svoj pas in nadaljeval vožnjo v krožišče. Seveda si z prehitevanjem " na tesno " malce olajšaš zadevo pa vseeno. O jakosti zvočnih signalov vozil na nujni vožnji, ki se ti približujejo od zadaj pa bi tudi lahko debatirali. 

Vsekakor pa upam, da motoristu kljub vsemu ni hudega in bo hitro okreval.

LP.

Bogo.

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

2km stran od moje lanske nesreče sem mel podobno situacijo, oziroma enako, s to razliko, da je baba počila po zavori, ko me je videla (2 m na vozišču) in sem gladko odvil po levem pasu. Vse se je zlo lepo in srečno končalo :D

NE SE BAT ZAVIRAT, ČE STE V AVTU!!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, DAMI34 pravi:

2km stran od moje lanske nesreče sem mel podobno situacijo, oziroma enako, s to razliko, da je baba počila po zavori, ko me je videla (2 m na vozišču) in sem gladko odvil po levem pasu. Vse se je zlo lepo in srečno končalo :D

NE SE BAT ZAVIRAT, ČE STE V AVTU!!!!

Tebi se ni zgodilo. Tebi se dogaja :eek:.

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!