Skoči na vsebino

Cestno črno sivo nabijanje in moraliziranje

Priporočene objave

Objavljeno

Kaj pa ce je audi prehiteval in je spregledal nasproti vozecega motorista? 

Sem videl tvojo drzno voznjo po Jadranki...ne bodi papeski od papeza ;) 

200+? A to iz prve roke? Ker versace gre 200, sam po hribu dol..

Objavljeno

tisto cesto poznam dobro, celo včeraj sem vozil tam, s projektilom komot 200, narekovaje si spregledal?

si videl mojo drzno vožnjo, lepo, upam da si se kaj naučil fukica, tam mi je motorist delal špuro, sledenje ni bil problem

tvegano a je mimo, živ sem, me je pa zanimalo kako se folk vozi po Jadranki in sem spoznal... Potrdila se je tudi druga domneva, v Senju je pastir obnemogel in na aditiv... Skratka lahko tišiš in objestno voziš, normalen šofer te pri prvi gostilni obvozi

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Koroška matrica je cesta za projektile ... Z lahkoto gre 280 in vec ... in tam se noben motorist nikoli ni pa se nebo peljal po omejitvah ... ker pa cesta ravno ni siroka ... ponavadi z avti po sredini pičijo ... in ko prileti iz ene strani projektil in iz druge tarča po sredini se temu reče ruska ruleta ... tam se z avti švasajo vsako leto ... pač tak je ... jaz se te ceste izogibam kolikor se da niti z avtom se ne rad vozim tam ...

Objavljeno

Včeraj je blo na tej cesti atejev s klobuki, da glava peče. Opasno bilo že v avtu, cincanje, špegli za okras, zadaj kolona, da ni res.

Da "goličar" naleti na takšnega udeleženca, je podlaga za hudo nesrečo.

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Pa še to sploh nima veze kdo je kriv ... pomembno je to da je spet eden najebal ... če bi pa se vsi držali omejitev kot na to,opozarja marsikdo na forumih bi bilomtega sranja manj ...

Objavljeno

Saj vidis kako se se Snecer ven vlece, pa  se ima za cistuna....a  posnetki povedo  svoje.

Objavljeno

Snecer se lepo pelje ... kakih 10km cez omejitev ... cez naselje pa strogo po omejitvah ... ko sem se picil RR-e tam ni padalo po 200 zunaj naselij ... 

Objavljeno

No je nekdo na FB zapisal, da je voznik audija celotni cas pritiskal za xxx soferjem motorja, nato ga je zacelo nosit vn iz pvinka nasproti pa zal pokojnik. Zalostno.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Ta cesta je TT , ni porostora za napako , pač je loterija če se hitro peljes ...

Objavljeno
pred 13 minutami, DinDiin pravi:

Saj vidis kako se se Snecer ven vlece, pa  se ima za cistuna....a  posnetki povedo  svoje.

Lej model, če nisi razumel posnetka, ga pač nisi, imaš pa na voljo še 1000+ posnetkov (javnih) na mojem YT accountu pa se naglej. Saj vem, kaj je tvoj problem, pred svojo ekipo se s svojim motorjem ne moreš postavljati, nasvet: menjaj družbo al pa se sam vozi, nismo drugi za to krivi.

pred 4 minutami, ukica pravi:

No je nekdo na FB zapisal, da je voznik audija celotni cas pritiskal za xxx soferjem motorja, nato ga je zacelo nosit vn iz pvinka nasproti pa zal pokojnik. Zalostno.

tule pa motorno kolo, ki ustreza z zadnjo nihajko iz jarka

160PS

17857233_10211112860970460_1417202130_n.jpg

Objavljeno
pred 7 minutami, ukica pravi:

če je zadaj za mano kdo hitrejši, mu omogočim, da prehiti, ko je to možno in pokažem z roko

ne verjamem v ta scenarij, ker piše tudi, da je v avtu bila familija

Objavljeno

:lol1:Ce se stajerci postavljate in snemate je to vas problem. Ne posplosuj in  obmetavej drugih s svojimi postavljaskimi  elementi motorizma.

Objavljeno
pred 2 minutami, Samuell pravi:

Jaz sem zamenjal druzbo in poiskal ljudi kateri mi ugajajo za voznjo in to sta samo dva in eden izmed teh je Snecer .

Nabijanje EGA in dokazovanje nepremagljivosti na cesti z Efedrini , Klenbuteroli , Kofeini in tako dalje ... zakaj ... za koga ... in vsako leto 1000 RR pa do plafona pa 3 pare gum ... komu na cast ...

Z vsem tem sem ogrozal druge ne sebe ... ker za sebe vedno vsak misli da se mu to ne more zgodit ...

Men osebno se zdi snecerja nesposobnosti veliko bolj ogrožajoča po življenju bog ne daj po mojih živčnih!Da mi plača se ne peljem z njim!seveda s svojim motorjem!A zmeša se mi da vidim,da to eden v moji okolici dela!

Objavljeno
pred 2 minutami, DinDiin pravi:

:lol1:Ce se stajerci postavljate in snemate je to vas problem. Ne posplosuj in  obmetavej drugih s svojimi postavljaskimi  elementi motorizma.

tebe sem točno zadel, saj vem kdo si, tak da :) posveti se raje tematiki kot žabarski folklori

pred 3 minutami, sesir pravi:

Men osebno se zdi snecerja nesposobnosti veliko bolj ogrožajoča po življenju bog ne daj po mojih živčnih!Da mi plača se ne peljem z njim!seveda s svojim motorjem!A zmeša se mi da vidim,da to eden v moji okolici dela!

sem te že zavrnil, ne pecaj dalje, menjaj forum

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 12 minutami, Snecer pravi:

če je zadaj za mano kdo hitrejši, mu omogočim, da prehiti, ko je to možno in pokažem z roko

In? Enkrat me je en tak avtist s familijo na Jadranki prehiteval preko odstavnega pasu, ker sem se držal omejitve skoz naselje. V prvem sklopu ovikov sem ga dohitel in pol prehitel. Pa je tip čisto popenil in navijal na mrtve po ravninah za mano. Po ovinkih pa klomoteril po nasprotnem pasu, ker ni upal regularno spelat. Po par kilometrih opletanja preko polne črte pa ga je pa zgleda žena nadrla, pa je odnehal. Če bi ga spustil naprej, bi se mu v vsakem ovinku pripelal za rit. Ko sem ga prehitel, se mu je pa kurac skrčil. Kaj češ pol s takim delat?

Objavljeno

groza...eni ga res preveč pičijo po tej cesti...tudi z avtomobili

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 22 minutami, jskrablin pravi:

In? Enkrat me je en tak avtist s familijo na Jadranki prehiteval preko odstavnega pasu, ker sem se držal omejitve skoz naselje. V prvem sklopu ovikov sem ga dohitel in pol prehitel. Pa je tip čisto popenil in navijal na mrtve po ravninah za mano. Po ovinkih pa klomoteril po nasprotnem pasu, ker ni upal regularno spelat. Po par kilometrih opletanja preko polne črte pa ga je pa zgleda žena nadrla, pa je odnehal. Če bi ga spustil naprej, bi se mu v vsakem ovinku pripelal za rit. Ko sem ga prehitel, se mu je pa kurac skrčil. Kaj češ pol s takim delat?

http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/ceste-terjale-se-eno-zivljenje-pri-selnici-ob-dravi-umrl-motorist.html

zgleda, da je nekaj blo v tej smeri kot praviš

po drugi strani pa so danes avtomobili in kombiji presneto zmogljivi in jih tudi ni več tako simpl prehiteti

pred 10 minutami, IZTOK pravi:

Jaz sem opazil, da obstajajo tri vrste voznikov avtomobilov kar se tiče motorista v vzvratnem ogledalu. Eni ostanejo nevtralni in ti so mi najbolj pri srcu, teh je tudi največ. Eni se umaknejo desno, češ idi naprej. Samo nikoli ne vem ali me spušča naprej ali pa štrca po telefonu, pa prehitevam, kot bi tudi drugače. Pol pa so tisti, ki bi tekmovali. Po navadi ima zguncan avto, ki ni vreden pol ...

Zadnjič, ko sem peljal od Nove Gorice do Bovca me en z Audijem A3 dizlašom ni hotel spustiti :lol1:Je pritiskal, da ga je kar nosilo iz ovinkov. Sem lepo vzel varnostno razdaljo in ga pustil, da se revež zdivja. Po par minutah je nehal, je najbrž mislil, da ga itak ne morem prehiteti in mi pustil naprej. Eni so res polni kompleksov ...

Cesta MB - Dravograd je res nevarna, ker dopušča kar velike hitrosti. Jaz ga tam nikoli ne potegnem čez 120, tudi tam ne, kjer bi lahko šel na polno.

ponavadi so v takih vozilih motoristi, ki hočejo pokazat, kako znajo ...

Objavljeno

Pol pa so tisti, ki bi tekmovali. Po navadi ima zguncan avto, ki ni vreden pol ...

To doživel danes čez Jezersko proti Železni kaoli ,tip z Senikom tako dolgo tiščal po tistih ovinkih da je zasmrdelo in je bil prisiljen ustavit.

Objavljeno
pred 1 minuto, Snecer pravi:

http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/ceste-terjale-se-eno-zivljenje-pri-selnici-ob-dravi-umrl-motorist.html

zgleda, da je nekaj blo v tej smeri kot praviš

po drugi strani pa so danes avtomobili in kombiji presneto zmogljivi in jih tudi ni več tako simpl prehiteti

:cry: Nimam neke rakete, ampak razmerje KW/teža je še vedno kot pri avtu, ki stane krepko čez 100000 EUR, takih pa ni ravno veliko. o čem ti to govoriš?

• Všeč mi je 3
Objavljeno
41 minutes ago, Snecer said:

Spet pameten, alergičen na cestake,...  obračaš zgodbo. Vzemi tablete, pa ne norčuj se iz uporabniških imen. Kakšen je pravzaprav namen tvojih objav? Ciljaš še na tem forumu na titulo "trol leta"?

Objavljeno
Pravkar, IZTOK pravi:

:cry: Nimam neke rakete, ampak razmerje KW/teža je še vedno kot pri avtu, ki stane krepko čez 100000 EUR, takih pa ni ravno veliko. o čem ti to govoriš?

Maš danes premium vozila z lepim navorom, ki ti vozi po zaviti cesti blizu omejitve, ko se pa kaj malega odpre pa gas do daske.

Objavljeno
pred 30 minutami, Snecer pravi:

Sem te že zavrnil, ne pecaj dalje, menjaj forum

Prvič nisem rekel,da bi šli lahko na skupno vožnjo!

Drugič zdaj ne vozom motorja!

Tretjič še ko sem bil zdrav se tako umsko omejeni modeli niso mogli voziti v naši družbi!Ker mi ko smo šli od doma smo imeli željo vsi živi in zdravi domov!Zato take nočemo s sabo,ker so lahko le problemi!

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!