Skoči na vsebino

Cestno črno sivo nabijanje in moraliziranje

Priporočene objave

Objavljeno
pred 4 minutami, maus pravi:

a veš, da velikokrat naletijo na DARS-ove tovornjačke, ki stojijo z utripajoćimi rumenimi lampami, prej oznake za zmanjšanje hitrosti ... vsi v oranžnih fluo brezrokavniki .... ampak ne .. tut to spregledajo ...

zato ne men nakladat o rumenih čeladah in fluo brezrokavnmikih, ker ste kao bolj vidni :mad: 

tut zaletijo se vanje, pa v zapore ceste, pa v zožanje ceste in to vse oranžno....hm, očitno bom moral na roza prešaltat!!

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 12 minutami, maus pravi:

a veš, da velikokrat naletijo na DARS-ove tovornjačke, ki stojijo z utripajoćimi rumenimi lampami, prej oznake za zmanjšanje hitrosti ... vsi v oranžnih fluo brezrokavniki .... ampak ne .. tut to spregledajo ...

zato ne men nakladat o rumenih čeladah in fluo brezrokavnmikih, ker ste kao bolj vidni :mad: 

No vidiš, če neb bli vidni bi jih falil :lol1:

Objavljeno
Pravkar, Frenk 67 pravi:

No vidiš, če neb bli vidni bi jih falil :lol1:

ti se pa nehi mešat, sm zadnjič vidu da maš tut ti nasvalkano gumo :ras: diujak!!!

Objavljeno
pred 2 urami, thumper pravi:

kaj tisti tvoj sandi se je že pustil prepričat ?

vse kar ni podprto z dokazano avtentičnim video-audio zapisom ni res ..razen policijskih aksiomov ...

posreduješ uradni podatek? pod nekim nick name-om na civilnem forumu? ti , ki ne priznavaš termina "neprilagojena hitrost " , ki je zapisan v letnih poročilih o delu policije ? vsako leto ? kaj ti si kot nek bog , ki ima zmeraj prav in izreka / piše absolutne resnice ..

http://www.policija.si/index.php/en/statistika/letna-poroila

ni res..tistim z visokim finančnim stanjem čas hitreje teče .. verjetno je lažje preživet v zaporu 2 leti (pustimo službene izhode ane ) ko čakaš , da boš lahko kradel raji in državi naprej in višal kupček miljonov evrov katerega osnova te že čaka z enakim številom ničel - kot pa nekdo , ki ga zunaj ne čaka nič - nima službe , prihrankov , stanovanja , družine ... 

Je tudi pri šanku internetna povezava?

Objavljeno
Pravkar, Borutt pravi:

WIFI

geslo: dejdvapira :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 2 minutami, Borutt pravi:

če ni veze je brezveze :P

pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

WIFI

geslo: dejdvapira :P

ja sj ... pol pa gas do daske :P

Objavljeno
pred 3 minutami, DAMI34 pravi:

ti se pa nehi mešat, sm zadnjič vidu da maš tut ti nasvalkano gumo :ras: diujak!!!

mam, odkar si ga ti vozu :ras:

Objavljeno
pred 8 urami, Frenk 67 pravi:

mam, odkar si ga ti vozu :ras:

tak lepo sem ti ga vozu, da je še sedaj srečen, ko se name spomni :D

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 44 minutami, DAMI34 pravi:

tak lepo sem ti ga vozu, da je še sedaj srečen, ko se name spomni :D

Japaja, takoj je blo treba gume menjat :P

Objavljeno
pred 20 urami, maus pravi:

res me noben ne sili, da kršim pravila ... tudi unim ki nimajo za kazni plačevat jih noben ne sili, da kršijo pravila ..

sem vesel, da mam kar solidno plačo .. tudi šolanje sem si sam plačal ;)

tudi sam sem za solidarnost, ne pa solidarnost pri plačevanju prekrškov ...

Še vedno ne razumeš. Tebe 20€ ne boli, pri 200€ že malo brundaš ampak ni hudo, 2000€ pa ti npr. že da misliti :P. Nekoga tudi 2000€ ne zbudi, ga pa zbudi npr. 20k€ ali 200k€ :hmm:.

Objavljeno (popravljeno)
pred 20 minutami, bikez pravi:

Še vedno ne razumeš. Tebe 20€ ne boli, pri 200€ že malo brundaš ampak ni hudo, 2000€ pa ti npr. že da misliti :P. Nekoga tudi 2000€ ne zbudi, ga pa zbudi npr. 20k€ ali 200k€ :hmm:.

Da bo tak zakon sprejet jaz ne dvomim, ker se bo stekalo več denarja v državno malho, pa ker se bližajo volitve, pa je treba folku dati kosti za glodat. Se pa ne more govorit o solidarnosti pri kaznovalni politiki. Kazen je kazen in za isti prekršek ne moreta dva plačati različno. Ker če je ta logika sprejemljiva, potem pa bo en brezposelni šel za dlje v zapor kot en direktor, ki ima veliko dela, če bosta napravila kakšno večjo pizdarijo? Saj brezposelnemu se lahko fučka za čas a ne? To seveda ne vzdrži.

Razen tega, kaznuje se tudi s točkami in odvzemom vozniškega, torej je uravnilovka za premožnejše že prisotna. Sem tudi jaz za solidarnostno družbo a nekatere stvari pa grejo v napačno smer...

Popravljeno . Popravil IZTOK
Objavljeno
pred 23 minutami, bikez pravi:

veš kje nastane problem, pri dokazovanju premoženja bogatim. Če bi bilo poštemo potem tak sistem štima, ampak ko se pojavi podoben primer kot pri meni, ko sem imel izvržbo nad nekim podjetjem potem pa je mela gospa pisano bajto na nekoga drugega, avto na tretjega itd ni bilo kaj zapleniti.

Objavljeno
pred 1 uro, DAMI34 pravi:

veš kje nastane problem, pri dokazovanju premoženja bogatim. Če bi bilo poštemo potem tak sistem štima, ampak ko se pojavi podoben primer kot pri meni, ko sem imel izvržbo nad nekim podjetjem potem pa je mela gospa pisano bajto na nekoga drugega, avto na tretjega itd ni bilo kaj zapleniti.

znašla se je :) 

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)
1 hour ago, Snecer said:

znašla se je :) 

Ne vem, če je pravilna trditev, a vseeno:

vse je v "okviru" zakonov ......., le te pa sprejemajo......., " luknje" zavesto vgrajene v teh zakonih, najbolj izkoriščajo.......

Popravljeno . Popravil Lipstick
Objavljeno
On 12/04/2017 at 10:09 AM, Borutt said:

Višino kazni na vrednost vozila, pa bi bilo takoj drugače.  

Saj fantje kupujejo stare avte za 5000€, ki gredo 240km/h. Koliko bi ga potem kaznoval? Po tvojem predlogu dvakrat manj kot mamco z novim twingom.

Objavljeno
pred 2 minutami, motolover pravi:

Saj fantje kupujejo stare avte za 5000€, ki gredo 240km/h. Koliko bi ga potem kaznoval? Po tvojem predlogu dvakrat manj kot mamco z novim twingom.

Preseratorji z veliko denarja se ne vozijo v starih avtih. 

To je bil samo en predlog. Mogoče so boljši predlogi točke in rezanje vozniškega dovoljenja. 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
Just now, Borutt said:

Preseratorji z veliko denarja se ne vozijo v starih avtih. 

To je bil samo en predlog. Mogoče so boljši predlogi točke in rezanje vozniškega dovoljenja. 

Torej te skrbijo izključno prekrškarji z denarjem, ki vozijo novejša vozila? 

Objavljeno
pred 34 minutami, motolover pravi:

Torej te skrbijo izključno prekrškarji z denarjem, ki vozijo novejša vozila? 

Kje si našel, da me skrbijo neki določeni prekrškarji ? Si se prepoznal z novim vozilom in z minimalno plačo? Strah je lepa reč. 

Objavljeno
pred 12 urami, bikez pravi:

jaz vse razumem .. torej .. najbolje je imeti nič in pol te boli kurac za kazni :P

sj bi tut lahko pike talal glede na premožensko stanje, kajti un ki nima, si ne more privoščiti še enkrat delat vozniškega... pa neregistriran auto registrirat ... un k pa ma, pa z lahkoto še enkrat plača vozniško ...

ma djte no ... bluzenje

• Všeč mi je 2
Objavljeno
7 hours ago, Borutt said:

Kje si našel, da me skrbijo neki določeni prekrškarji ? Si se prepoznal z novim vozilom in z minimalno plačo? Strah je lepa reč. 

Nikjer se nisem prepoznal, opazil pa sem tvoje komplekse. Izplačevati si minimalno plačo ni prekršek. 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 58 minutami, motolover pravi:

Nikjer se nisem prepoznal, opazil pa sem tvoje komplekse. Izplačevati si minimalno plačo ni prekršek. 

Kompleks je prevelik in premočan motor. Se prepoznaš?

Objavljeno
pred 5 minutami, Borutt pravi:

Nima veze z debato...sam prevelik samo Boss Hoss...premočen?Pa to sploh možno kupiti?

Objavljeno
30 minutes ago, Borutt said:

Ne, ker nimam kompleksov, niti premočnega motorja. Brez samozavesti in volje, da kaj naredim v življenju, bi šel med policaje. 

Objavljeno
pred 27 minutami, motolover pravi:

Ne, ker nimam kompleksov, niti premočnega motorja. Brez samozavesti in volje, da kaj naredim v življenju, bi šel med policaje. 

Te je zmotilo, kajne. Zdaj si se izdal.

Objavljeno

Ma vi tipi............ :lol1:

• Všeč mi je 3

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!