solorider Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 Policisti Postaje prometne policije Maribor so v ponedeljek na avtocesti Draženci–Slivnica opravljali nadzor prometa z vozilom z vgrajenim video-nadzornim sistemom provida. Okoli 23.10 so naleteli na 37-letnega državljane Avstrije, ki je z audijem na razdalji 606 metrov vozil s povprečno hitrostjo 231,83 kilometra na uro, kar pomeni, da je za kar 100 kilometrov na uro presegel omejitev hitrosti na avtocesti. Policisti so voznika ustavili in mu izdali plačilni nalog, s katerim so mu izrekli globo v višini 1.200 evrov, prislužil pa si je tudi devet kazenskih točk. Igi Pop, DAMI34 in sesir 3
maus Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 pred 4 minutami, boych pravi: Glej, vsaka prireditev za sabo potegne določene stroške in organizator poizkuša to pokriti + še kaki EUR dobička spraviti v žep. Ker pa ga Slovenci radi spijemo, je seveda največ profita na alkoholu pa tudi folklora je takšna, da če se ne toči alkohola, se pač na tako prireditev ne gre ... ... mene ne moti alkohol, če bi se udeležil prireditve bi tudi kakšen pir spil, več pa ne, če se še je potrebno potem peljati domov ... res je ... me zanima, kak bi bil odziv, če bi vnaprej povedali, da se alkohol ne bo točil ... če bi bilo na prazno ... potem je res nekaj hudo narobe z nami ... če greš zaradi žegnanja... greš pač zaradi žegnanja in je vseeno ali je alko ali ga ni ... in s tem ni nč narobe ... ob nedeljski maši nisem nikjer videl štanta pred cerkvijo ... zakaj .. ker gredo zaradi vere tja in ne zaradi alkohola .. da se gre pa pol u gostilno ... je pa itak navada .... ne gre se pa pol na motor ali v avto in juhej ... na izlet sončnemu zahodu naproti GoBobi, Nearrain, DAMI34 in 4 others 7
RSTDRIVER Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 2 minutes ago, solorider said: Policisti Postaje prometne policije Maribor so v ponedeljek na avtocesti Draženci–Slivnica opravljali nadzor prometa z vozilom z vgrajenim video-nadzornim sistemom provida. Okoli 23.10 so naleteli na 37-letnega državljane Avstrije, ki je z audijem na razdalji 606 metrov vozil s povprečno hitrostjo 231,83 kilometra na uro, kar pomeni, da je za kar 100 kilometrov na uro presegel omejitev hitrosti na avtocesti. Policisti so voznika ustavili in mu izdali plačilni nalog, s katerim so mu izrekli globo v višini 1.200 evrov, prislužil pa si je tudi devet kazenskih točk. 9 pik bo vnouču kje? solorider, thumper in SF 3
DAMI34 Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 pred 33 minutami, maus pravi: tam je vsaj camp nekajkrat sem se na teh motozborih nacedu in tam prespau ... sicer v kombinezonu, ampak vsaj varn sm biu proti ćewlanju Tut v Mirni peči se lahko prespi.....v cerkvi pred 12 minutami, solorider pravi: Policisti Postaje prometne policije Maribor so v ponedeljek na avtocesti Draženci–Slivnica opravljali nadzor prometa z vozilom z vgrajenim video-nadzornim sistemom provida. Okoli 23.10 so naleteli na 37-letnega državljane Avstrije, ki je z audijem na razdalji 606 metrov vozil s povprečno hitrostjo 231,83 kilometra na uro, kar pomeni, da je za kar 100 kilometrov na uro presegel omejitev hitrosti na avtocesti. Policisti so voznika ustavili in mu izdali plačilni nalog, s katerim so mu izrekli globo v višini 1.200 evrov, prislužil pa si je tudi devet kazenskih točk. ni res, sem bral v tejle temi, da so bolj disciplinirani kot mi solorider, TakeALookAround, Zok in 5 others 8
maus Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 (popravljeno) pred 1 minuto, DAMI34 pravi: Tut v Mirni peči se lahko prespi.....v cerkvi prou .. zmagal ste ... alkohol v žile pa veselica do jutra ... vseeno mi je ... ajeprou Popravljeno April 18, 2017. Popravil maus lucif3rka, GoBobi, Efendi in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 pred 1 minuto, maus pravi: prou .. zmagal ste ... alkohol v žile pa veselica do jutra ... vseeno mi je ... ajeprou sj to pa lah al ne? Pa žegnanje si pozabu. Ne morš bit sam na zunaj žegnan, tut not je treba maus, GoBobi in Efendi 3
BIF Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 (popravljeno) pred 29 minutami, solorider pravi: Policisti Postaje prometne policije Maribor so v ponedeljek na avtocesti Draženci–Slivnica opravljali nadzor prometa z vozilom z vgrajenim video-nadzornim sistemom provida. Okoli 23.10 so naleteli na 37-letnega državljane Avstrije, ki je z audijem na razdalji 606 metrov vozil s povprečno hitrostjo 231,83 kilometra na uro, kar pomeni, da je za kar 100 kilometrov na uro presegel omejitev hitrosti na avtocesti. Policisti so voznika ustavili in mu izdali plačilni nalog, s katerim so mu izrekli globo v višini 1.200 evrov, prislužil pa si je tudi devet kazenskih točk. ...državljan Avstrije...balkanskog podrijekla.....isti kurac kot mi.... Popravljeno April 18, 2017. Popravil BIF GoBobi, Frenk 67 in C eagle 3
maus Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 Pravkar, DAMI34 pravi: sj to pa lah al ne? Pa žegnanje si pozabu. Ne morš bit sam na zunaj žegnan, tut not je treba vseen mi je kako .. al skačete po eni nogi in tulte hepi hepi, al ste pošpricani, al delate prevale po mraulišču .. glaun, da maste svoj notranji mir .. z alkotom ali brez .. ne da se mi več (grem domou k je konc šihta ) Frenk 67, sesir, GoBobi in 3 others 6
NumLock Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 (popravljeno) pred 15 minutami, RSTDRIVER pravi: 9 pik bo vnouču kje? V Mercatorju ! Drugače pa sem zgrožen, ko sem videl včeraj posnetke iz Mirne Peči, kjer motorist drži pol litra piva v roki, na mizah ogromno piva - polni kozarci, pa ogromno praznih in takšen gre potem človek na motor!? Potem se pa čudimo in žugamo avtomobilistom. Zdaj se bo kdo prijel za besedo; ah, eno pivo. Ne ni res, na takšnih prireditvah ne bi smeli točit alkohola. Popravljeno April 18, 2017. Popravil NumLock Dark, solorider, Igi Pop in 4 others 7
DAMI34 Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 Pravkar, maus pravi: vseen mi je kako .. al skačete po eni nogi in tulte hepi hepi, al ste pošpricani, al delate prevale po mraulišču .. glaun, da maste svoj notranji mir .. z alkotom ali brez .. ne da se mi več (grem domou k je konc šihta ) ne nooo, čak mau....zihr se greš žegnat domov solorider in sesir 2
sesir Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 pred 6 minutami, DAMI34 pravi: ne nooo, čak mau....zihr se greš žegnat domov Po moje zdajle kje sedi na dobri kavi DAMI34 in C eagle 2
Borutt Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 pred 20 minutami, DAMI34 pravi: ... ni res, sem bral v tejle temi, da so bolj disciplinirani kot mi Kot vedno, bereš selektivno. Jaz sem napisal, da zgledi vlečejo. Bo šlo sedaj?
sesir Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 (popravljeno) pred 4 minutami, Borutt pravi: Kot vedno, bereš selektivno. Jaz sem napisal, da zgledi vlečejo. Bo šlo sedaj? Če te prav razumem je imel ta za zgled avto,ki je divjal za njem???? S tem se strinjam...enkrat jz vozim po avtocesti okoli 150kmh in me prihiti opel vectra in zapelje pred mene z 155kmh in jz spet prehitim...tako trikrat...na koncu pa napis na zadnji šipi "inhalte stop!!!Ne znam prav napisat...kazen bila nekje okoli 3000 šilingov ne vem več točno... Popravljeno April 18, 2017. Popravil sesir SF 1
DAMI34 Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 pred 35 minutami, Borutt pravi: Kot vedno, bereš selektivno. Jaz sem napisal, da zgledi vlečejo. Bo šlo sedaj? ne bo šlo, baje so boljši od nas solorider in SF 2
ukica Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 Nej dajo zakonsko 0,0 pa bo mir. C eagle 1
DAMI34 Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 raj -0,5 bo bolj sigurno, pa več dobička solorider, SF, sesir in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 pred 2 urami, Borutt pravi: Kot vedno, bereš selektivno. Jaz sem napisal, da zgledi vlečejo. Bo šlo sedaj? verjetno zamejski Slovenec http://novice.najdi.si/predogled/novica/5c08b5c05d6bd0fb6bfaefe1a37818ee/Primorske-si/Kronika/Italijan-pregloboko-pogledal-v-kozarec-in-z-avtomobilom-trčil-v-hišo maus in solorider 2
Maximus Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 Fantje mešajo žegnanje pa žganje. Potem pa imamo, kar imamo. Efendi, GoBobi, DAMI34 in 2 others 5
sesir Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 pred 1 minuto, Maximus pravi: Fantje mešajo žegnanje pa žganje. Potem pa imamo, kar imamo. Kak?Tak,da se cerkev skriva za žegnanjem a gre se jim le za dobiček...
ciciban Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 Hja... župniki so pa najhujši kroniki. Oni ga že med mašo cukajo. 00 ne ga srat. V Slo je 0,5 že v luftu. Pol lahko vzamejo skor vsem vozniško še preden zlezejo iz postle. Zakon bi moral biti bolj življenjski in razumljiv. Recimo... če si v Mirni peči sposoben najdet svoj motor v tisti gužvi in ga še vžgat, pol se lahko tudi pelješ domov. Mavti, Igi Pop, Gonca in 1 other 4
thumper Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 pred 7 urami, maus pravi: ne diujajte ... akcija http://www.24ur.com/novice/slovenija/zemljevid-kar-244-policistov-bo-jutri-prezalo-na-prehitre-voznike-preverite-lokacije.html v našem koncu in bližnji okolici so predvidoma zasedli vsa standardna inkasantska mesta .. ni pa predvidena nobena kontrola na lokacijah , kjer je omejitev 30 in je zraven vrtec ali šola .. a seveda - ker ljudje z vezami vozij osvoje otroke v vrtec in šolo kjer so omejitve 30 - s 50+ .. SF, solorider in Mavti 3
Igi Pop Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 dr.Looney in Maus, sobo si najemta
maus Objavljeno April 19, 2017 Opozori Objavljeno April 19, 2017 pred 21 urami, DAMI34 pravi: sj to pa lah al ne? Pa žegnanje si pozabu. Ne morš bit sam na zunaj žegnan, tut not je treba no .. pa so vsaj delno upoštevali moje zgražanje GoBobi in C eagle 2
NumLock Objavljeno April 19, 2017 Opozori Objavljeno April 19, 2017 VIR: Žurnal24 Citiraj Policisti Postaje prometne policije Novo mesto so v ponedeljek v naselju Šranga pri Mirni Peči, kjer je hitrost z znakom omejena na 50 km/h, motoristu izmerili kar 149 km/h. No, o tem sem pisal nekaj postov nazaj! Točenje alkota na moto prireditvah. In najbolj žalostno je, da na prireditvi vidiš tudi policijsko vozilo, potem pa se vprašaš, kdo je tukaj bolan!? Policija prireja dneve varne vožnje, izobraževanja, a po drugi strani pa dovoljuje, da se na moto prireditvah pivo toči v potokih. Na koncu, ko bi se pa butelj razbil, bi pa spet vsi s prstom kazali na voznika dvoslednega vozila. Res žalostno! Rdeči 1
maus Objavljeno April 19, 2017 Opozori Objavljeno April 19, 2017 k sm js o tem pisal, so me vsi spluval in me imeli za nestrpneža in clo za ozdravljenega alkoholika ... un lažnic še ni dokazu teh trditev, ampak ... tko je blo Efendi 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se