Borutt Objavljeno Maj 8, 2017 Deli Objavljeno Maj 8, 2017 pred eno uro, Scarabeo 500 pravi: Bolj grozljivo mi je bilo, ko sem opazoval policijski avto na avtocesti pri hitrosti okoli 130 kmh, je imel varnostno razdaljo okoli 5 - 7 metrov. V tej varnostni razdalji se je vozil okoli 3 kilometre za vozilom, dokler ni zavil z avtoceste. V avtu sta sedela dva policista in niti enemu se očitno ni zdelo, da sta močno preblizu. Saj se lahko greva, kdo ima več takšnih zgodbic. Štekaš ? pred 20 minutami, Cartman pravi: Tega tud prometna ministrca ne razvozla. Sploh ne sred bajt na enosmerni. Nevermind. BTW, kako se je končala učerišna akcija tvojih sodelavcev? Ko u filmovima..... S svojim manevrom si verjetno ustvaril prazen prostor na svoji desni strani in dal misliti tistemu za seboj. Kaj je mislil ? Da boš šel levo. Simpl zajebanu. Cartman 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Maj 8, 2017 Deli Objavljeno Maj 8, 2017 pred 3 urami, BlackDoc pravi: Pišem sem, ker je šlo za centimeter, pa bi bil zapis v črni kroniki: Bil sem 4. v koloni, pred mano kamion, 3 avtomobili, zadaj pa jaz z motorjem. Nasproti kamion + kolona, tu se je pa en odločil prehitevat kamion, takoj po avtu pred mano. Še sam ne vem kako smo se tu uspeli vsi trije stlačit, kako sem se uspel odmaknit brez da bi zapeljal preveč na rob, avto me je z ogledalom oplazil po ramenu ampak res samo oplazil, če bi me zadel bi verjetno odfrčal? To je pogled prehitevajočega, jaz sem prišel naproti Uglavnem usral sem se, še 2uri po dogodku mi ni nič jasno kako je šlo to skozi. Tu komot spregledaš tudi avto ki prihaja nasproti, če imaš pred sabo kamion si pa slep. Tukaj Zelo vesel de tole pišeš prestrašen in cel. Zelo. Soška? Ampak ne razumem čisto, so se lotili prehitevat kamjon nasprotivozeči? Ali za kamjonom vozeči pred tabo? Si ti cepal enga po enga, pa je uletel še en po tvojem pasu? Klinc je tole. vozit za kombiji kamjoni busi je meni totalna muka u prvi vrsti zarad zastrtega pogleda. In na takih širokih regionalkah prehitevat tud ni čist prijetno. približevalne hitrosti so... jah skor 200km/h če gremo vsi po predpisih.... pred 3 minutami, Borutt pravi: S svojim manevrom si verjetno ustvaril prazen prostor na svoji desni strani in dal misliti tistemu za seboj. Kaj je mislil ? Da boš šel levo. Simpl zajebanu. pismo ne vem. Levo zavit ni mogoče. Zid. Za motor placa je vedno na obe strani. Moja napaka neuporaba žmigavcev. ampak tip je napadu ko na dirki. Res ne vem. fino je de ni nč blo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Maj 8, 2017 Deli Objavljeno Maj 8, 2017 pred 3 minutami, Cartman pravi: pismo ne vem. Levo zavit ni mogoče. Zid. Za motor placa je vedno na obe strani. Moja napaka neuporaba žmigavcev. ampak tip je napadu ko na dirki. Res ne vem. fino je de ni nč blo. Ti si izvajal dvoumne manevre, onemu zadaj pa se je preveč mudilo. Za nesrečo praviloma rabiš vsaj dva... o krivdi pa pol tretji odloči če se ne zmoreta (ali ne morete) dogovoriti o krivdi. Cartman 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Maj 8, 2017 Deli Objavljeno Maj 8, 2017 Pravkar, jskrablin pravi: Ti si izvajal dvoumne manevre, onemu zadaj pa se je preveč mudilo. Za nesrečo praviloma rabiš vsaj dva... o krivdi pa pol tretji odloči če se ne zmoreta (ali ne morete) dogovoriti o krivdi. Točno tako. jez sm klobasal, on je bil on a mission. Zato sm tretjega po poklicu prašal, k sreči v njegovem in mojem prostem času hehe. Sodim svet po sebi, in v conah30 nit pomislim ne da bi kej prehiteval, če situacija ni 250% čista. Včasih smešn refleks zdaj nit ni več tako smešn. Pred to nišo imam po navadi svoj avtek. Ne vedno, ker je javni parkplac, ampak ko parkiram motor, vedo pobuljim za volan, če bo kdo odpelal. Gledam tud u svoj avto. Tako sem pogledal zadnič.... jskrablin 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Maj 8, 2017 Deli Objavljeno Maj 8, 2017 pred 41 minutami, exclan pravi: ja Dami tudi zaradi vožnje take in drugačne lahko pričakuješ lov helikopterja ,zaseda na cesti in lov provide ali kakega drugega vozila - osebno to že doživel zaradi 2x prehitevanja polžastih italjanov preko neprekinjene črte ; skupek vsega - lov helikopterja ,zaseda na krožnem 2x vozilo in 4 copsi nato spremstvo z termi vozili do naslednje patrulje katera me je obravnavala - kazen (ko še ni bilo točk za prehitevanje preko polne ) 100€ zdaj pa bodi racionalen. a zdaj pa boš še sarkastičen mater se nekateri hitro užalijo. Te tvoje zgodbice jemljem z veliko rezerve, ker so v njih neresnice in ostale dvomljive zadeve, kar se odraža v nepoznavanju zakonodaje in policijskega dela. Če pustimo tisto tvojo zgodbico o lovljenju s helikopterjem in zasedo ter kasneje neko spremstvo, bi ti rad napisal, da ne vem, kje si našel 100€ za polno črto. Sedaj pa naj bi bile še točke zaradi polne črte. Saj lahko pokažeš plačilni nalog, da bomo videli, kakšno kazen si dobil. Torej, zakon, člen in znesek. Bo šlo ? Se mi pa zdi, da te bo užaljenost prehitela skozi prste naravnost na tipkovnico. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Maj 8, 2017 Deli Objavljeno Maj 8, 2017 pred 27 minutami, Cartman pravi: ... pismo ne vem. Levo zavit ni mogoče. Zid. Za motor placa je vedno na obe strani. Moja napaka neuporaba žmigavcev. ampak tip je napadu ko na dirki. Res ne vem. fino je de ni nč blo. Saj veš, da se pri dveh pametnih da vse dogovoriti. Ko je pa samo eden preveč ali pa premalo pameten, pa je ... Quest 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exclan Objavljeno Maj 8, 2017 Deli Objavljeno Maj 8, 2017 ni bila zgodbica ti pa si misli svoje jaz svoje in nasvidanje! in jaz bom dal v okvir kazen pred 5 leti ali .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Maj 8, 2017 Deli Objavljeno Maj 8, 2017 pred 1 minuto, exclan pravi: ni bila zgodbica ti pa si misli svoje jaz svoje in nasvidanje! in jaz bom dal v okvir kazen pred 5 leti ali .. Zavajaš ostale s kaznijo in z zgodbico. Čeprav verjamem, da te je sledil helikopter in, da so te nato ustavili. Je pa tisti helikopter metanje denarja skozi okno in nobenega koristnega efekta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 8, 2017 Deli Objavljeno Maj 8, 2017 pred 1 minuto, Borutt pravi: Zavajaš ostale s kaznijo in z zgodbico. Čeprav verjamem, da te je sledil helikopter in, da so te nato ustavili. Je pa tisti helikopter metanje denarja skozi okno in nobenega koristnega efekta. torej priznaš, da tut helikopter nadzira, kajti te "zgodbice" tudi jaz poznam, pa kako kazen pol napišejo za .....se pa strinjam, da je metanje denarja skozi okno. Morala zgodbe, ni dovolj gledati samo v vzvratna ogledala kje je provida, ampak včasih tut mal u zrak thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 8, 2017 Deli Objavljeno Maj 8, 2017 pred 1 minuto, Borutt pravi: Zavajaš ostale s kaznijo in z zgodbico. Čeprav verjamem, da te je sledil helikopter in, da so te nato ustavili. Je pa tisti helikopter metanje denarja skozi okno in nobenega koristnega efekta. ko je mene slediu je porabi kr velik benza za prazn nć, postavitev blokade v Postojni, ker sem vzoren voznik, on je pa mislu, da sem diujak DAMI34 in Igi Pop 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Maj 8, 2017 Deli Objavljeno Maj 8, 2017 pred 58 minutami, maus pravi: ko je mene slediu je porabi kr velik benza za prazn nć, postavitev blokade v Postojni, ker sem vzoren voznik, on je pa mislu, da sem diujak Priznaj,da imaš vedno hitrejši motor kot helihopter,ki ga za nadzor uporablja policija...enkrat si se pač počasi peljal,ker se ti ni mudilo kam na kavo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 8, 2017 Deli Objavljeno Maj 8, 2017 pred 4 minutami, sesir pravi: Priznaj,da imaš vedno hitrejši motor kot helihopter,ki ga za nadzor uporablja policija...enkrat si se pač počasi peljal,ker se ti ni mudilo kam na kavo... js itak ne diujam DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 8, 2017 Deli Objavljeno Maj 8, 2017 pred 6 minutami, maus pravi: js itak ne diujam tako se napiše, predlagam da celo odpremo novo temo, jest ne diujam, sam včasih se mi mau mudi sesir in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Maj 8, 2017 Deli Objavljeno Maj 8, 2017 pred 2 urami, Borutt pravi: Saj se lahko greva, kdo ima več takšnih zgodbic. Štekaš ? Ta dva bosta nekoga oglobila za prekršek in potem to ni več zgodbica. Morda celo za enak prekršek, ki sta ga sama naredila. Štekaš, v čem je problem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Maj 8, 2017 Deli Objavljeno Maj 8, 2017 pred 1 uro, DAMI34 pravi: torej priznaš, da tut helikopter nadzira, kajti te "zgodbice" tudi jaz poznam, pa kako kazen pol napišejo za .....se pa strinjam, da je metanje denarja skozi okno. Morala zgodbe, ni dovolj gledati samo v vzvratna ogledala kje je provida, ampak včasih tut mal u zrak Saj helikopter je zaradi nadzora v zraku. Če se boš držal predpisov, te ne bo nič strah. Aja, ni adrenalinsko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 8, 2017 Deli Objavljeno Maj 8, 2017 pred 2 minutami, Borutt pravi: Saj helikopter je zaradi nadzora v zraku. Če se boš držal predpisov, te ne bo nič strah. Aja, ni adrenalinsko. ma sj jst se ne vozim po zraku Zok 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Maj 8, 2017 Deli Objavljeno Maj 8, 2017 pred 14 minutami, Scarabeo 500 pravi: Ta dva bosta nekoga oglobila za prekršek in potem to ni več zgodbica. Morda celo za enak prekršek, ki sta ga sama naredila. Štekaš, v čem je problem. Za dokazovanje takšnega prekrška potrebuješ provido ali pa laserski merilnik s funkcijo merjenja varnostne razdalje. Ker vse ostalo je samo bla bla bla. Štekaš ? pred 1 minuto, DAMI34 pravi: ma sj jst se ne vozim po zraku Rebrnice ? gusar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlackDoc Objavljeno Maj 8, 2017 Deli Objavljeno Maj 8, 2017 pred 4 urami, Cartman pravi: Zelo vesel de tole pišeš prestrašen in cel. Zelo. Soška? Ampak ne razumem čisto, so se lotili prehitevat kamjon nasprotivozeči? Ali za kamjonom vozeči pred tabo? Si ti cepal enga po enga, pa je uletel še en po tvojem pasu? Soška ja. Jaz sem vozil v koloni kot zadnji, sem jih ravno dohitel (200m prej), tako da jih še nisem prehiteval (sem čakal naslednjo ravnino po ta dolgem desnem ovinku). Hitrost pojma nimam, kolikor gre pač kamion na taki cesti, 70 v ovinku? Sama sreča, če ne bi vozil v koloni bi šel hitreje, pa ne vem če bi mi uspelo odvit Nasproti meni je vozil kamion + še nekaj avtov zadaj in prvi za kamionom se je lotil prehitevat v svoj desni ovinek - direkt vame. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exclan Objavljeno Maj 8, 2017 Deli Objavljeno Maj 8, 2017 pred 3 urami, Borutt pravi: Zavajaš ostale s kaznijo in z zgodbico. Čeprav verjamem, da te je sledil helikopter in, da so te nato ustavili. Je pa tisti helikopter metanje denarja skozi okno in nobenega koristnega efekta. In kje je tu zavajanje?? . Za kazen je bila res toliko nizka (verjetno polovička) da sta se oba policaja spogledala ko jim je javil iz helia da samo dvakrat prevozili polno črto in res je tudi ko sva se ustavila na koncu kačiškega je heli lebdel nad nami kolikor sva imela pauzo cca 3-4min. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 8, 2017 Deli Objavljeno Maj 8, 2017 pred 1 uro, Borutt pravi: Rebrnice ? tm pa res mal skače Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Maj 8, 2017 Deli Objavljeno Maj 8, 2017 pred 5 minutami, exclan pravi: In kje je tu zavajanje?? . Za kazen je bila res toliko nizka (verjetno polovička) da sta se oba policaja spogledala ko jim je javil iz helia da samo dvakrat prevozili polno črto in res je tudi ko sva se ustavila na koncu kačiškega je heli lebdel nad nami kolikor sva imela pauzo cca 3-4min. Za kazen ne verjamem, kot ne verjamem za spogledovanje. Če si prevozil dvakrat črto, si dobil samo eno kazen. In ni bila 100€. Niti 200€ ni bila, da bi potem ti dobil polovičko 100€. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ukica Objavljeno Maj 8, 2017 Deli Objavljeno Maj 8, 2017 Kaksna pa je kazen za prehitevanje cez neprekinjeno, ter dvojno neprekinjeno? Vem da je par let nazaj dobila Kresalova 500, za prehitevanje cez dvojno polno.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 8, 2017 Deli Objavljeno Maj 8, 2017 pred 7 minutami, ukica pravi: Kaksna pa je kazen za prehitevanje cez neprekinjeno, ter dvojno neprekinjeno? Vem da je par let nazaj dobila Kresalova 500, za prehitevanje cez dvojno polno.. 70€ v Črni gori, al ako izgledaš kao ozbiljan čovjek, je gratis, preverjeno (20€ pol pustiš na armaturki policaju) sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Maj 8, 2017 Deli Objavljeno Maj 8, 2017 Ko smo ravno (spet) pri policajih. Pri nas na vasi ni opaziti, da bi bil kak zakon o obveznem registriranju mopedov. Vse se veselo vozi brez tablic... Najbrž bi imeli preveč dela z njimi, ker je pol mopedov ukradenih! C eagle, sesir in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exclan Objavljeno Maj 8, 2017 Deli Objavljeno Maj 8, 2017 Borutt ne vem koliko je bila ni bila tako visoka da bi opravičl vsko gorivo hlia. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se